- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
![]()
ВРЕМЕ Е ЗА ПИЯЧКА !
Не бъди тъпак - ела ни виж
Много малък шрифт...и третото ми око се напрегна, докато четях ;DDDПървоначално написано от LittleRebelRidingHood
Моите приятели пък са силно неученолюбиви, но пък си намериха други причини да не излезнат в събота ;D
мм, странно. малко притеснено.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нежелана, незабелязана, несъществуваща.
преялаиначе чувствам, че имам нужда от някаква промяна, бая скучен и застоял е животът ми в момента..също така ми липсва чувството да съм влюбена в някой..от толкова много скука чак се заблуждавам, че пак искам бившия .. а утре какво учене ме чака..
![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Същия шит.Първоначално написано от SisiStrange
Бахти откачените приятели дето имамКак може да ми се обади по телефона и да ми каже, "ами аз съм близо до вас, айде да се видим" Много бърза 10минутна команда ми тегли да се оправя и да излизат от нас
Но е прекрасен човек
И едва ли всеки мъж ще те изпрати до вас с думите " Благодаря ти за прекрасната вечер " а не е ставало кой знае какво.
Трудно ми е , но мисля,че си изясних какво смятам да направя и какво ще се случи ,ако още веднъж ме нарани!
maDamn
Бляяяяяяяя, да идва другата събота, изобщо няма да се занимавам с уроци и глупости, отивам си на дискотеката и толкова.Писна ми вече от т'ва мое социално изоставане.
Неска много празен ден. Починах си общо взето, имах нужда наистина, ама утре пак трябва да ставам рано.Кога ще минем втора смяна
![]()
И си лягам. Саднах се нещо от последния епизод на spn ;х
леле, какъв съм тролднеска беше супер яко, сестра да имах нямаше да ми е толкова близка колкото ми е тя <33 да вървиш из центъра, с най-страхотнат приятелка на света, смеейки се на нещо, което само вие двете си разбирате, докато минувачите ви гледат все едно сте ненормални - безценно!
освен това... "Джулий няма патка!"
![]()
and we'll live forever 'cause cool kids can't die
хах в добра компания .. и докато се усетя пак стана никое време
хмм раздвоена, разтроена и не знам на още колко части разделена съм .. понякога е доста трудно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
![]()
Отегчена съм. И разочарована. И ми е тъжно.
....
Не го видях... А съм на изпит след 3-4 часа... и това значи, че ще го видя чаааак утре.![]()
I'm inlove with a criminal...
Щастлив![]()
Ами доста добре.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ДобреСтанах рано,ама нормално като заспах рано,рано.Трябва да уча,а ме мързи
![]()
След 5 минутки сядам да доучвам по зоология. Хора, това нещо е сууууупер дълго и, което е по-лошо - мега досадно. XD
Но остава съвсем малко и ще си го видя!![]()
Не, сериозно, имам нужда.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
готова за творене, ще правя цветенца от хартия и всякакви подобни.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Изглеждам отвратотително, следователно се и чувствам така, отделно че все още съм разногледа и не както трябва събудена... Май вече окончателно се размекнах.
Сънлива.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Супер напрежението ми е. След всичко, което се случи за последните 24 часа, просто не знам къде се намирам. Рова си из мислите постоянно, нещо се е забило в мозъка ми като нож и не иска да се махне, все мисля само за 1-2 неща и не мога да си ги изкарам от главата. Какво стана вчера? Какво стана последните седмици? Какво стана последния месец? Какво изобщо се случи? Какво се случва днес? Какво ще се случи утре?
Трябва ми план на действие, а в момента нямам такъв и това ме изкарва извън контрол. Имам нужда да се измъкна от вкъщи и смятам да го направя. Може би ще изляза да поснимам малко, или да се разходя.
Също така нямам търпение за концерта на Iced Earth утре!!! Трябва ми нещо разтоварващо, определено. Искам да не мисля за тези неща, искам един път да съм сама със себе си и да си обърна пълно внимание.
А Канона е толкова прекрасна машина!!! <3
Цял ден шматкане тук и там. Сега тъкмо си направих кафето и седнах и чувам от другата стая "След малко излизаме, искам да ми помогнеш да свърша една работа."
И то трябва да помагам за най-тъпото нещо.
Поне ако ще правя нещо, да има полза от него.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Да се връща от глупавата София тоя негодник и да се опиваме довечера, нищо че утре в 9 съм на изпит
![]()
Bitchez they come, they go !
Pressto care !!!
I swear, I never meant to let it die.. I just don't care about you anymore.
It's not fair when you said that, I didn't try... I just don't care about you anymore!
MD Beddah - Тежко-звукова промишленост... Цък.
Хванал ме е мързела,трябва да сядам да уча по математика, че утре ще имам контролно, но нямам никакъв стимул и нищо не ми се прави и хем знам,че ТРЯБВА, тези оценки ще ми трябват .![]()
МЪРЗЕЛА Е ЛОШО НЕЩО !
![]()
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
споко бе и аз съм на вълна мързел днес, малко ми е тъпо излиза ми се и така...![]()