.
Затворена тема
Страница 51 от 81 ПървиПърви ... 4147484950515253545561 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 2020
    ВРЕМЕ Е ЗА ПИЯЧКА !
    Не бъди тъпак - ела ни виж

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от LittleRebelRidingHood
    утрепаха се да ме прецакват, еййй такива ученолюбиви приятели имам, че никой не може да вдигне глава от учебниците за един час в събота заради мен...
    два е, не мога да спя и всичко ми се струва по-ярко и мърдащо, направо се побърквам...
    на сега дават нещо по едната телевизия и има някакъв нацист, ама с униформата и всичко, и си мисля как техните униформи са супер стилни, а може би е защото обичам черно и червено... глупости... ето, казах ли че се побърквам... расизма е лошо нещо... но пък униформите не са лоши... май най-добре ще е да си легна...

kthxbye
    Много малък шрифт...и третото ми око се напрегна, докато четях ;DDD
    Моите приятели пък са силно неученолюбиви, но пък си намериха други причини да не излезнат в събота ;D

Супер фен Аватара на LeprikonA
    мм, странно. малко притеснено.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на babity
    Нежелана, незабелязана, несъществуваща.

преяла иначе чувствам, че имам нужда от някаква промяна, бая скучен и застоял е животът ми в момента..също така ми липсва чувството да съм влюбена в някой..от толкова много скука чак се заблуждавам, че пак искам бившия .. а утре какво учене ме чака..
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Преуморена и в не особено добро настроение.
    Същия шит.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Бахти откачените приятели дето имам Как може да ми се обади по телефона и да ми каже, "ами аз съм близо до вас, айде да се видим" Много бърза 10минутна команда ми тегли да се оправя и да излизат от нас Но е прекрасен човек И едва ли всеки мъж ще те изпрати до вас с думите " Благодаря ти за прекрасната вечер " а не е ставало кой знае какво.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Трудно ми е , но мисля,че си изясних какво смятам да направя и какво ще се случи ,ако още веднъж ме нарани!
    maDamn

Повече от фен Аватара на monny95
    Град
    Шумен
    Да кажеш, че денят ти ще е хубав, и накрая .. Никакви очаквания!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Бляяяяяяяя, да идва другата събота, изобщо няма да се занимавам с уроци и глупости, отивам си на дискотеката и толкова. Писна ми вече от т'ва мое социално изоставане.

Неска много празен ден. Починах си общо взето, имах нужда наистина, ама утре пак трябва да ставам рано. Кога ще минем втора смяна

И си лягам. Саднах се нещо от последния епизод на spn ;х

Град
    страната на чудесата/огледалният свят/нарния
    леле, какъв съм трол днеска беше супер яко, сестра да имах нямаше да ми е толкова близка колкото ми е тя <33 да вървиш из центъра, с най-страхотнат приятелка на света, смеейки се на нещо, което само вие двете си разбирате, докато минувачите ви гледат все едно сте ненормални - безценно! освен това... "Джулий няма патка!"
    and we'll live forever 'cause cool kids can't die

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах в добра компания .. и докато се усетя пак стана никое време

хмм раздвоена, разтроена и не знам на още колко части разделена съм .. понякога е доста трудно ..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Отегчена съм. И разочарована. И ми е тъжно. ....
    Не го видях... А съм на изпит след 3-4 часа... и това значи, че ще го видя чаааак утре.

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щастлив

Мега фен Аватара на mynichka
    Ами доста добре.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Добре Станах рано,ама нормално като заспах рано,рано.Трябва да уча,а ме мързи

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    След 5 минутки сядам да доучвам по зоология. Хора, това нещо е сууууупер дълго и, което е по-лошо - мега досадно. XD
    Но остава съвсем малко и ще си го видя!
    Не, сериозно, имам нужда.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на LeprikonA
    готова за творене, ще правя цветенца от хартия и всякакви подобни.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на babity
    Изглеждам отвратотително, следователно се и чувствам така, отделно че все още съм разногледа и не както трябва събудена... Май вече окончателно се размекнах.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сънлива.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Супер напрежението ми е. След всичко, което се случи за последните 24 часа, просто не знам къде се намирам. Рова си из мислите постоянно, нещо се е забило в мозъка ми като нож и не иска да се махне, все мисля само за 1-2 неща и не мога да си ги изкарам от главата. Какво стана вчера? Какво стана последните седмици? Какво стана последния месец? Какво изобщо се случи? Какво се случва днес? Какво ще се случи утре?
    Трябва ми план на действие, а в момента нямам такъв и това ме изкарва извън контрол. Имам нужда да се измъкна от вкъщи и смятам да го направя. Може би ще изляза да поснимам малко, или да се разходя.
    Също така нямам търпение за концерта на Iced Earth утре!!! Трябва ми нещо разтоварващо, определено. Искам да не мисля за тези неща, искам един път да съм сама със себе си и да си обърна пълно внимание.

А Канона е толкова прекрасна машина!!! <3

Мега фен Аватара на xoxi
    Цял ден шматкане тук и там. Сега тъкмо си направих кафето и седнах и чувам от другата стая "След малко излизаме, искам да ми помогнеш да свърша една работа."
    И то трябва да помагам за най-тъпото нещо.
    Поне ако ще правя нещо, да има полза от него.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Бургадидас !
    Да се връща от глупавата София тоя негодник и да се опиваме довечера , нищо че утре в 9 съм на изпит
    Bitchez they come, they go !

Press to care !!!

I swear, I never meant to let it die.. I just don't care about you anymore.
    It's not fair when you said that, I didn't try... I just don't care about you anymore!

MD Beddah - Тежко-звукова промишленост... Цък.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Хванал ме е мързела,трябва да сядам да уча по математика, че утре ще имам контролно, но нямам никакъв стимул и нищо не ми се прави и хем знам,че ТРЯБВА, тези оценки ще ми трябват .

МЪРЗЕЛА Е ЛОШО НЕЩО !

В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    споко бе и аз съм на вълна мързел днес, малко ми е тъпо излиза ми се и така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си