- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Сигурна в чувствата си и Влюбена !
maDamn
Щастлив и влюбен
Имах нужда от този ден. Неделята ще вземе да ми стане любимия ден от седмицата .
Вчера си прекарах супер готино, наваксах доволно за последните няколко седмици. Сега обаче ме очаква нова вълна на асоциалност, 'щото съм принудена да чета едни глупости, да пиша по едни конспекти... е**ло си е макЯта, омръзнА ми вече. ;\
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUU
БАХТИ НЕСЕРИОЗНАТА РАБОТА !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bitchez they come, they go !
Pressto care !!!
I swear, I never meant to let it die.. I just don't care about you anymore.
It's not fair when you said that, I didn't try... I just don't care about you anymore!
MD Beddah - Тежко-звукова промишленост... Цък.
Мразя неделята!
Утре пак на уч-ще,
пак най-различни индивиди,
пак трябва да ги търпя,
да си хабя нервите и силите с тях ... простоооо не ми се мисли
и имаме ,Уникалните' часове утре..ммм Супер..![]()
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
хмм ще правя каквото искам, пък да става каквото ще ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
студено, скучно и още куп глупости
искам промяна![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Супер се чувствам като знам,че не съм прекалила със сладкото. Нямам търпение утре като стана да закуся и да се оправя за училище, макар че не ми се ходи. Ще е готин ден и такааам. Сега мисля да си легна по-рано.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
запознах се с майка му. беше.. лееко неловко и приятно някак си.
а утрешния ден ще е гаден сигурно, чака ме физика, която не съм докосвала от миналата година, а не ми мърда утре. отново.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Мисълта е: "Прави каквото трябва, пък да става к'вото ще."Първоначално написано от Hilary_
Доволна! Майка ми го е харесала *sun* Изпратих си го към софийско, ама ще си го видя съвсем скоро.))
... Странно ми е.
И още и е тъжно.
Но си взех изпита.![]()
![]()
![]()
![]()
Поне утре се очаква да ми се вдигне настроението. Ще почерпя колегите за изпита и... дано да ми се оправи настроението... Че нещо си загубих 'щастливите' следи през последните два дни...
I'm inlove with a criminal...
Добре съм, макар че преучих.Ще видим утре какво ще стане. XD Шубе ме е.
Искам ужасният утрешен ден да мине, да дойде вторник и да се сгуша на топличко с него.![]()
Мразя понеделниците.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Иска ми се да избягам...някъде където да забравя всичко,да не мисля за нищо...да ми почине главата...адски ми е объркано,адски ми е гадно...просто се разпадам...не знам кога ще се случи нещо което да ми върне надеждата и силата...чувствам се просто...слаб пред света...
>>DjBelev<<
Тъпо ми е ... Искам да видя един човек, но това ще стане чак във вторника, а дори и тогава не е 100% сигурно ... А исках още днес ... искам да го гушна ...
Искам да кажа на едно момче " Не ме обичай!!! " Но е твърде късно ... а аз нямам чувства към него, но искам и да го нараня ...
Единственото хубаво в целият шибан ден е, че си купих едно парфюмче да имам за чантата докато съм на университет, че моят е доста голям за дамска чанта и безумно скъп за да го слагам за единият университет, само за кафета, гаджета и тн си ми ебъзик
![]()
Чувстам се добре, необвързана и щастлива с нова любов на хоризонта![]()
maDamn
Искам да го прегърна! Ама няма.. защото не е тук.
Ще е тук чак в петък. А до тогава ще си прегръщам въздуха.
Как се чувствам иначе.. Не знам, влюбено ми е.
А в главата ми се въртят всякакви творчески идеи, които няма да мога да осъществя. Поне не всичките, а много искам.
Пък да не говорим, че започвам да се издигам така бааавно, бавно в облаците и съвсем скоро ще разбия носа в земята. Което няма да е приятно, разбира се. Може и да не стане така, ама за това се иска воля.. Пък тя в момента за друго ми трябва.
И спря да се върти за миг земята..
Тормозя се за това,че се налага да крия от всичките ми приятели,познати,роднини,с мейство с изключение на двамата ми най - добри приятели с какво се занимавам.Положението е такова,че когато съм с най - добрите си приятели не се притеснявам да казвам каквото и да било,нямаме тайни един от друг,не се притеснявам да карам колата си,няма какво да крия.Когато трябва да се прибирам сменям колата и се връщам към "другият" живот. Нямам търпение когато един ден ще ми избие съвсем и ще мога да спра да крия цялата истина.
просто заебах всички.толкова много хора са ме натоварвали и съм ги търпяла без да ги харесвам истински... край! оставям си само няколко близки приятели, а лепките малко по малко започват да виждат истинската ми страна и да се попарват без да знаят откъде им е дошло. и ми е леко на душата.
![]()
разочароват ме постоянно и ме вкарват в някакви глупави филми... но вече претръпнах и взе да ми става все едно, само им се смея.
искам да съм по-празна отвътре, да не ми пука, да не се надявам, да не очаквам, да не ми трепва сърчицето, когато видя възможност за някакво щастие. и не ми е трудно да изпадна в такова състояние, но тогава започвам да се чувствам суха и сякаш нищо няма смисъл.
в момента искам само да се наспя, но имам да уча, а и... чакам един човек да ми пише.
all day... all night... what the fuck?!
Оф, понеделник. х.х Трябва да спя, щото утре пак ще рева като звънне алармата, ама не ми се ляга, нищо, че ми се спи.
Днеска много добре, обичам я тая кола.Общо взето пак празния ден, доволна съм от предварителните си резултати, надявам се официалните да са още по-добри. ^^
И лягам, да.
Какво ще бъде без теб, не зная..
Денна, нощна, денна, нощна... почивка и пак същото... не е особено приятно..
понеделник. ЪХ. физика. ЪХ. мъгла. ЪХ.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."