- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Тормозя се за това,че се налага да крия от всичките ми приятели,познати,роднини,с мейство с изключение на двамата ми най - добри приятели с какво се занимавам.Положението е такова,че когато съм с най - добрите си приятели не се притеснявам да казвам каквото и да било,нямаме тайни един от друг,не се притеснявам да карам колата си,няма какво да крия.Когато трябва да се прибирам сменям колата и се връщам към "другият" живот. Нямам търпение когато един ден ще ми избие съвсем и ще мога да спра да крия цялата истина.
просто заебах всички.толкова много хора са ме натоварвали и съм ги търпяла без да ги харесвам истински... край! оставям си само няколко близки приятели, а лепките малко по малко започват да виждат истинската ми страна и да се попарват без да знаят откъде им е дошло. и ми е леко на душата.
![]()
разочароват ме постоянно и ме вкарват в някакви глупави филми... но вече претръпнах и взе да ми става все едно, само им се смея.
искам да съм по-празна отвътре, да не ми пука, да не се надявам, да не очаквам, да не ми трепва сърчицето, когато видя възможност за някакво щастие. и не ми е трудно да изпадна в такова състояние, но тогава започвам да се чувствам суха и сякаш нищо няма смисъл.
в момента искам само да се наспя, но имам да уча, а и... чакам един човек да ми пише.
all day... all night... what the fuck?!
Оф, понеделник. х.х Трябва да спя, щото утре пак ще рева като звънне алармата, ама не ми се ляга, нищо, че ми се спи.
Днеска много добре, обичам я тая кола.Общо взето пак празния ден, доволна съм от предварителните си резултати, надявам се официалните да са още по-добри. ^^
И лягам, да.
Какво ще бъде без теб, не зная..
Денна, нощна, денна, нощна... почивка и пак същото... не е особено приятно..
понеделник. ЪХ. физика. ЪХ. мъгла. ЪХ.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Точнооо!!Първоначално написано от LeprikonA
Пък аз и контролно имам, ама нещо не съм се трогнала.
Хипер странно ... Снощи ме беше налегнала една депресия, а днес се успах и станах с едно такова много странно чувство дето и аз не знам какво точно е.
Трябваше да стана в 8 и 30 да си напиша есето по философия, но като гледам на къде отиват нещата и факта, че в 11 без нещо аз трябва да съм излязла от нас за да не закъснея за университета, май само ще си препиша темата на лист и ще го пиша в лекцията по ИСД и без това в нея си умирам от скука ...
Утре ще е доста странен ден. Петъка и той се очертава или мега странен или адската скука.
Час по информатика... говорят бякакви глупости, които нещо не загрявам.... бе не се чувствам много добре![]()
Станах си сама, без никой да ме буди...
И се чувствам много добре.![]()
I'm inlove with a criminal...
Започвам да се разболявам и ми леко отпаднало![]()
Само щом го видя и ми става едно весело и хубаво...охх ще се побъркам![]()
Mного яко0о0о0о0ооо
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
ами късмет тогава.Първоначално написано от PinkPan7her
аз съм устно >.<
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
аз не съм имала предвид мисълта!Първоначално написано от PinkPan7her
п.п. в очакване съм ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Навън е МЕГА студено! Бзззззззз...
Оф, май започвам и да се разболявам. Абе,просто ужасно ми е настроението.
А да и като за капак трябва да чета супер "интересната" - "Илиада"! О,да и по още колко неща имам да уча.
Ама пък си купих супер якия шал. :Д
Бахти напрегнато-ужасният ден!
maDamn
стусено ми е ,скучая на компа у нассссссссссс и поглеждам към тела дали един хубаавец ми е звънкал ;sssssssss![]()
![]()
Честит първи сняг!![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Първоначално написано от granger
При мен е само бахти ужасния ден![]()
Bitchez they come, they go !
Pressto care !!!
I swear, I never meant to let it die.. I just don't care about you anymore.
It's not fair when you said that, I didn't try... I just don't care about you anymore!
MD Beddah - Тежко-звукова промишленост... Цък.
Знам, но за мен това е детинско мислене, затова и споменах как е истинската мисъл, която е аналогична на ситуацията в живота.Първоначално написано от Hilary_
Ха, не само че нямах контролно, ама и физика нямах.Йес бе!
Поговорихме си по телефона, чух неща, които ми стоплиха душицата.
В общи линии ми иде да убия някого.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()