- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Точнооо!!Първоначално написано от LeprikonA
Пък аз и контролно имам, ама нещо не съм се трогнала.
Хипер странно ... Снощи ме беше налегнала една депресия, а днес се успах и станах с едно такова много странно чувство дето и аз не знам какво точно е.
Трябваше да стана в 8 и 30 да си напиша есето по философия, но като гледам на къде отиват нещата и факта, че в 11 без нещо аз трябва да съм излязла от нас за да не закъснея за университета, май само ще си препиша темата на лист и ще го пиша в лекцията по ИСД и без това в нея си умирам от скука ...
Утре ще е доста странен ден. Петъка и той се очертава или мега странен или адската скука.
Час по информатика... говорят бякакви глупости, които нещо не загрявам.... бе не се чувствам много добре![]()
Станах си сама, без никой да ме буди...
И се чувствам много добре.![]()
I'm inlove with a criminal...
Започвам да се разболявам и ми леко отпаднало![]()
Само щом го видя и ми става едно весело и хубаво...охх ще се побъркам![]()
Mного яко0о0о0о0ооо
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
ами късмет тогава.Първоначално написано от PinkPan7her
аз съм устно >.<
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
аз не съм имала предвид мисълта!Първоначално написано от PinkPan7her
п.п. в очакване съм ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Навън е МЕГА студено! Бзззззззз...
Оф, май започвам и да се разболявам. Абе,просто ужасно ми е настроението.
А да и като за капак трябва да чета супер "интересната" - "Илиада"! О,да и по още колко неща имам да уча.
Ама пък си купих супер якия шал. :Д
Бахти напрегнато-ужасният ден!
maDamn
стусено ми е ,скучая на компа у нассссссссссс и поглеждам към тела дали един хубаавец ми е звънкал ;sssssssss![]()
![]()
Честит първи сняг!![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Първоначално написано от granger
При мен е само бахти ужасния ден![]()
Bitchez they come, they go !
Pressto care !!!
I swear, I never meant to let it die.. I just don't care about you anymore.
It's not fair when you said that, I didn't try... I just don't care about you anymore!
MD Beddah - Тежко-звукова промишленост... Цък.
Знам, но за мен това е детинско мислене, затова и споменах как е истинската мисъл, която е аналогична на ситуацията в живота.Първоначално написано от Hilary_
Ха, не само че нямах контролно, ама и физика нямах.Йес бе!
Поговорихме си по телефона, чух неща, които ми стоплиха душицата.
В общи линии ми иде да убия някого.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Цепи ме глава като за световно ... Ама след 2 листа А4 писаници по право има си хас да не ме боли ...
И утре си оставам на сухо ... деба ... защо майка реши точно утре да си остане в нас ... неможеше ли в срядата ...
чувствам се добре... училището мина много бързо, провалих се на контролната по химия, но пък 2- то часа английски ми се отразиха доста добре, а и 6-ците, които госпожата ми написа ми стоплиха душичката. хммм, имам да пиша по география, но пък ми е хубаво да си говоря с него и да пия чай, очаквайки "Стъклен дом" и Асен Блатечки, и Калин Врачански... мда, определено не толкова скучен денох, нямам търпение да дойде събота и да ходя на маникюр
![]()
There are people wo have money, and people who are rich!
Coco Chanel
PinkPan7her кой клас си и какво учите по физика ?
Добре. По-късно ще се пиянства.
http://img3.eyebg.com/images/84198168363155813519.jpg
Боли ме корема, и не мисля, че съм в състояние да хода на училище![]()
Въпреки,че утре имам работа .. и така дано да не ми даде контролното първия час, защото знам колко ще имам още от сега![]()
хубаво си поспах за (30min.) , многоо сладичко (мм)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
11. Оптика, образи от лещи и огледала.
Материала от началото на годината го научих днес за 2 учебни часа.
Физиката ми беше доста интересна. Научавах я само като слушам даскала.. в нас не пипах грам. Правехме и някакви опити, някакви ел. вериги в девети или десети клас.. не помня вече. Имаше и доста гадни формули дето не ги разбирах.. ех даскало, даскало.. мина отдавна.. преподаващия пич или е поне или е някакъв цербер?
ПС: Носталгия... искам да съм ученик...![]()
Даскалка е, обожава си материята и ако я слушам, ще запомня, обаче самата наука грам не ме грабва. А пък електричеството ми е най-кошмарният дял...
Болен .... и на всичкото и отгоре трябва да ходя на даскало![]()
Nulla