- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Отстрани е лесно да се преценява ..Първоначално написано от PinkPan7her
зззз .. аадския студ!!![]()
Ама поне си опазих розичката ии разбира се шанса да го видя както беше 1 на милион така и се засякохме .. късмет!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
моя даскал само той си я разбира. ама ми писа 6 неска, което май не ме трогна многоПървоначално написано от PinkPan7her
отдавна го отписах тоя предмет. и аз съм 11 клас, ама сме по назад
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ох, нещо много ми е криво сякаш.Сънувах много як сън и не ми се щеше да свършва.
Утре като изключим първите два часа, после става добре, трябва да си взема нещо странично за четене, че иначе ще издивея от тъпотия.
Ходи ми се някъде - хижичка, диско, нещо друго с алкохол .. х.х
![]()
Таз физика е отврат, а ми е и профилен предмет имам 6 де , но все пак ,ако мога да забраня математиката и физиката със закон ще е най-добре!Първоначално написано от LeprikonA
![]()
maDamn
Чувствам се безчувствено,нищо не чувствам,защото съм егоистка![]()
![]()
А,и освен това,без да искам да обиждам някого форумите са ми безинтересни,както и скайп само във фейсбук влизам да си тегля някое късметче,и да разгледам някоя новина,рядко влизам и във фейсбук.
Тук влизам за щуртия,защото няма какво да правя,губя си времето,и като гледам хората,които пишат тук са все гимназисти или прогимназисти.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1во - настроението ми се вдигна неимоверно като ти видях аватара!Първоначално написано от Incineerate
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБОЖАВАМ PAPA ROACH <333 !
![]()
![]()
![]()
![]()
2ро - обожавам и целувките му! :*![]()
![]()
![]()
Общо взето съм в добро настроение.
I'm inlove with a criminal...
Пие ми сееееее Пиячкаааааа
Пак ме е пернало нещо в главата, но накрая всичките ядове и проблеми дето ми се насъбраха в последно време ще ги избия с едно хубаво запиване с приятели, отдавна не съм го правила и малко или много ми липсва.
Ауч. ;\ Това го мразех от все сърце. Особено чертаенето на гадните образи.Първоначално написано от PinkPan7her
Войнствено настроена съм. В последните дни само вървя и оправям нечии каши и то не от благородство, ми просто 'щото съм зависима(за жалост) и всяка чужда грешка ми обърква плановете. Направо ми писна от тая масова хорска незаинтересованост, нежелание, мудност и разсеяност, време е да спрат с тва желеподобно състояние, да се вземат в ръце и да си вършат работата съвестно, ебати.
В последните седмици се е активизирала и моШна вълна от хора, които са се нагърбили с ролята на просветители и не минава ден, в който някой, някъде да не тръгне да ми чете лекция за вредата от цигарите. Гледайте си във вашата паничка, да му се невиди. Своя живот не оправили, тръгнали да се месят в моя. И това при все, че съм от пушачите, които се съобразяват - не кадя по спирки или в чуждите лица, в заведения си вися в отделената за мен част, предварително подпитвам дали на някого ще му пречи да запаля и съответно се съобразявам, и прочее. Направо е абсурдно. Сама съм си направила избора, знам, че се тровя и ми Е кеф да се тровя, не смятам да живея вечно. Днес ми се пуши, утре няма да ми се пуши. Аман от псевдоморал.
Тъпо,имам да уча,а няма желание.Отделно се чудя дали утре вечерта да ходя,не ми се ходи,но ще я обидя..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Филмът се забърка много мощно, ама така е - като не си знаеш мястото, стой и гледай.
Чувствам се добре. Победителка и определено ще му натрия носа.
![]()
Охх днес ако нямаше празник...добре че имаше хубава причина да изляза за малко да забравя проблемите.Иначе съм просто пречупен...аз съм си така от няколко дни,но новините за едни познати ме събориха тотално...дано се оправят!
Днес вообше не се мъчих да влизам в училище даже,утре обаче ще отида.Айде да се случва нещо хубаво трябва ми нещо позитивно да ме разведри отново...че просто искам да заблъскам нещо...
>>DjBelev<<
Пак стана 2 часа, а аз чак сега приключих... с резюмирането. С'а тепърва трябва да ги чета тия глупостЕ, имам да мъча и математиката.Чудя се дали ще мога утре да си изкарам целия ден на крак с няколко кафета за подкрепа, 'щото така като гледам, преди 7-8 е абсурд просто да успея, пък ако легна, пиши го бЕгало, пак ще се успя моШно и после ще трябва за части от секундата да успявам да си използвам двете ръце, като с едната се гримирам, а с другата си обувам дънките.
![]()
Искам повече от 24 часа, искам и твойта положителна нагласа...![]()
секс ма женооооо на б=юрото веднагааааааааа
Temet Nosce
벨야카
Спокоен, гледам изгрева, жалко, че нямам по-добра гледка...но какво пък !![]()
![]()
Сънена все още, но е вече вторник и има само два дни до четвъртък.
Нананананнанааа...
мъглата спомага да допълва празнотата. до толкова да съм свиканала да е тук, че сега като го няма за повече дни и ми е толкова странно...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Бахти тъпата работа...![]()
Bitchez they come, they go !
Pressto care !!!
I swear, I never meant to let it die.. I just don't care about you anymore.
It's not fair when you said that, I didn't try... I just don't care about you anymore!
MD Beddah - Тежко-звукова промишленост... Цък.
Пълна съм с енергия, не мога да стоя на едно място.
Нямам представа тази енергия на къде ще избие и дали ще е на хубаво или не, но се надявам скоро да разбера.
Едва вторник сме, а петък изглежда тооолкова далеч.
И спря да се върти за миг земята..
Мега тъпия ден на даскало, тръгнах сиОт час съм вкъщи и се чудя за какво да си губя времето, да взема да си направя нещо за ядене и навънка след това ми се вижда най-удачния вариант.
![]()
И днес ще си обикаляме в центъра по женски!![]()
Дано мръзненето е последвано с добри резултати!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
болна съмседя си у нас,гледам филми и най-важното спрях да пия хапчетата..тъпотия
![]()
Бях супер, страхотно, невероятно... 2 дена, но после тотален срив...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
липсва ми лятото, хората, чувствата, всичко. нищо не е същото вече.![]()
and we'll live forever 'cause cool kids can't die
Кофти ми е...![]()