- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Искам втора смяна.
Днес иначе беше тъпо, някои случки ме изнервиха, беше ми лошо, абе, не бях в най-добрата си форма.![]()
Да идва петъъъък ;х
Как да се чувствам... гадно ми е, криво ми е, а знам че абсолютно нищичко не мога да направя и това ме вбесява още повече![]()
А за капак на всичко и умирам от студ... егати гадния депресарски период![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Слушам http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e![]()
Връща ме малко назад .. неутрално настроение днес..![]()
Баси, не мога да спя в последно време, ама грам. Кво става бе..
Малко съм бясна на едни хора на които ще им разкатая фамилията ако продължат да ми се правят.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Скучно ми е , и ми се гледа някой фимл![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
как ми е? май не мога да го определя. със сигурност не ми е кеф. което е тъпо....
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Много хубав ден беше.На работа свърших доста, при това като че ли експериментът върви супер.
Видях си го, нагушка ме и ме нацелува, и...
Жалко, че бях толкова уморена и ми се спеше толкова, иначе щеше да е уникален ден.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз съм така.Първоначално написано от LeprikonA
И аз не знам защо, но сигурно е, щот съм болнава.
......
И Зарко днес много ме ядоса.
Ама пък с Петинка ще се окажем една партия.
Дано де.
А и никак не ме радват слуховете, дето се носят из целия завод.
Че то заприлича на публичен дом.И то, смятай, човек, все семейни хора, кръшкащи с ДРУГИ семейни хора.
... Че и мен почнаха да ме спрягат със семеен.
Бляк.
Да, всъщност знам как се чувствам - отвратена.![]()
I'm inlove with a criminal...
с него като не сме се виждали толкова време после ще ни е толкова якооа тоя филм къв е як ..
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Сдухана. Напоследък много ни стягат в даскало... накая се сетиха...
Иначе постепенно започвам да се събирам след срива в неделя... успявам да се окопитя.. Винаги съм мразела емоциите... не ми понасят просто...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Лягам си!
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Леко изморена, но иначе съм добре
Ако и утре пре*бе нещата и не се видим ще го убия чесно!!!
А ако всичко върви по план 4 часа в унито за 2 семинарни упражнения, а после ще ме вземат с кола ( нема мръзна по пътя към нас), ай в нас и .... е сещате се нататъка
После ще си мързелувам в нас цяяяяял ден до вечерта, а за нея ще се запася със пуканки, кола, чипс и някой хубав филм
![]()
И петъка се очертава хубав ден в който с малко повече късмет няма да остана на сухо![]()
Малемалемалемалемалемале! Имам чувството, че една голяма мечта ще се сбъдне. Малемалемалемале!
Ще си излетя от обувките от кеф.
Леле.
И спря да се върти за миг земята..
Искам петък.![]()
Рисувах, главата ме заболя, научих за утре горе долу, не ми хареса обаче изненадата, дето ми спретна аверката, даже се натварих сериозно.Обичам си я, ама това нахалство дето ми го заяви така, просто няма да се получи. Няма да ми развали петъка, да се чудя от къде да търся карти и да треперя цяла вечер да няма проверка.
![]()
Иначе много си харесвам новото нарисувано. Утре вече ще го мразя.![]()
Пак не ми се спи...искав да ми се спии![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Сега е 2 часа, докато се намоткам да легна 2и 30 докато заспя 3 а в 8 трябва да съм на крак медноИ ме чака ден за който ще ми трябва доста физическа енергия
Страшно съм се подредила
Нищо нали има кафе и кола ще закърпиме положението утре
Айде лека и мека от мене
Много добре не съм влизал тук от много време и сега се сетих тука една приятелка и ми е много забавно да си чета старите глупости !!![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
събуди си ме Той, ей сега след малко при Него отивам, какво по-хубаво!![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Въпреки наистина старателния опит на майка ми - денят все още е страхотен.
ДОБРО утро!!!!!!
Вчера си намерих 150 леваааааааааааааааааааааа аа.....![]()
С червено пък ще е тоя коментар !!!![]()