- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Болна. И на всичкото отгоре онзи ден един приятел ми се разсърди от тъпа ревност. Сега не ми говори... кво им става на тия хора, не мога да се разкъсам на 15 места едновременно. Винаги съм отзивчива и винаги съм насреща, всички знаят, че и в 3 през нощта да ми звъннат просто щото не им се спи или нещо им има, аз ще си поговоря с тях.. щото ги обичам и са ми приятели. И само за 2 дена помолих.. да не ме занимават... заради един друг приятел... и естествено пак проблем!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ах.
Без думи.
Щастливо ми е.
И спря да се върти за миг земята..
И на мен ми е щастливоооооооооооооооооо оооо![]()
maDamn
петъкпетъкпетъкпетъкпетък .!!
Алелуя!
Вече съм добре, наспах се и всичко ми мина, натъпках се с торта, стана ми лошо..![]()
Лягам да спя, щото ме мързи да дишам.
![]()
Приятна вечер беше, забавлявах се.
Напоследък съм една такава... спокойна, уравновесена, малко непукист дори. За първи път в живота си не си давам зор, не се тревожа за глупости, не мисля за последствията, не бързам за никъде, не се страхувам от нищо и пак се появи онова приятно чувство на самодостатъчност... Няма ги ония пристъпи на паника всеки път, когато остана сама, оная досада, че нещата не се случват на момента... Приятно е, някак.
Мейт, чувството за собственост е най-шибаното вградено качество на хората.Първоначално написано от marilyn
Инак - полезен, но напрегнат ден, малко почивка сега и после - лЕги мошшно.
Ейй тамън човек да се усмихне през деня и веднага се намира повод да му се скапе много настроениетописва ми вече адски много......
>>DjBelev<<
Интересна вечер беше определено-![]()
Сега се чудя дали има смисъл да си лягам изобщо.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
6 месеца![]()
Някои хора продължават да се ровят в личния ми живот и вече взе да ми писва.Ще видим докога ще ги изтрая ,защото търпението ми се изчерпва...
Иначе съм добре.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Честито.Първоначално написано от Sh@d0w
Кафе и работа след малко. Утрото е мразовито и прекрасно.
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Леле, яко се разтресох.Изпръсках се от котлона, докато разклащах разтвора и ми влезе директно в окото. Въобще не видях дали е от водата върху самия котлон или е някой реактив. Така ме заболя и такъв страх набрах, 4е не е истина... Вси4ко е наред, явно все пак е бил котлона, а не колбата, ама...
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
странно,мисля,че правя големи глупости напоследък...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Оздравявам, днеска съм по-добре. Не отидох на даскало и мисля да се отдам този следобед на релакс и гледане на хубави филми.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Видях се с един много близък приятелА сега възнамерявам да хапна и да ида да си взема ботушите от обущаря, а после мързел на макс
![]()
Живота ми е толкова скапанПисна ми вече,просто не издържам,не може ли веднъж и аз да съм щастлива
![]()
![]()
Ами аз се чудя на каква тематика да ми е фото-сесията утреМоже би шарена есен или черно-бяло предизвестие на зимата.... Дееееее.... Не зная
Иначе в любовен план съм хепи - както обикновено![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Страшно ми е объркано в главата. Знам, че не си заслужава, но не мога да си го избия от мислите... Иии може би, започвам да го харесвам, което хич не ми се нрави.![]()
Защо точно сега всички чувства относно бившият ми решиха да изплуват отново ... защо бре мамка му ... накрая пак започнах да правя глупости, като да му звъня за дреболии и и за капак се оказа, че с позвъняването си съм го събудила ... Иде ми се де метна от някъде честно ...
Като най - голямата глупачка на света. Малко беше да се поболявам след като от винаги всичко ми е ясно и сега сама си наврях не пръст, 'ми дънер направо в раната. Просто не знам как да се контролирам вече. С толкова други неща съм хладнокръвна и се справям, а само с този сопол не мога да се справя вече 4та година. Еми писнА ми на липсващия ми атрибут вече!!!!
След час излизам, смятам да се разбия.![]()
![]()
Оообичам петък.![]()