.
Затворена тема
Страница 6 от 81 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 2020
    много ми е скучно няма какво да се прави в тоя шибан град...

Супер фен Аватара на sladkalady
    Днес като цяло денят ми не бе натоварен-имах само упражнение по биология ,след което се прибрах.Сега трябва да порешавам задачки по Висша математика,че тея интеграли как ще ги оправям...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Днес като цяло денят ми не бе натоварен-имах само упражнение по биология ,след което се прибрах.Сега трябва да порешавам задачки по Висша математика,че тея интеграли как ще ги оправям...
    Какво учиш? Питам заради частта с биологията, защото съм в БФ и ми стана интересно.

По темата: Уморена съм, но като че ли съм малко по-добре от вчера. Цитологията ми хареса, въпреки че точно нещата днес повечето си ги знаех от преди. Математиката ме забатачи напълно. После обикалях в дъжда... Но поне днес се прибрах малко по-рано и хем ще мога да си го чуя, хем после ще мога да си науча за другата седмица.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Полудявам по него и място не мога да си намеря..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на pofek
    Не бях на даскало....супер съм фреш,лухууууу!!!
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Тоя продължава да разпитва за мен. Ама защо така бе, моето момче, защо не ме разпитваше мен, докато бях там и умирах скука, докато оправям гадните стилажи и чакам да ми изтече работното време, м? Като съм била толкова красива, защо не дойде и не ми го каза, ми разпитваш де що мои познати видиш, ще кажеш, че съм някаква непревземаема крепост? Както и да е де, той трябва да си блъска главата, не аз.

Супер готино ми мина денят, не знам колко пъти залягах чак от смях и колко сълзи пуснах, знам само, че в момента имам мускулна треска на корема. Сиреч, коремни преси не е нужно да правя, физическата дейност за днес е изпълнена. :д След малко мисля да си взема един душ да се натопля и после сядам да ги мъча ония гадните коефициенти по химия.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Продължава да ми се спи...ама поне вече си лягам дано по скоро да си намеря кола че ми писна само пеша и по таксита напред назад...ако сделката е минала би трябвало поне за зимата да карам едно БМВ,ама ако не е станал бартера...ще си карам само маратонките
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    До сега се гушкахме и гледахме филм, и накрая аз се разплаках, защото в неделя си заминавам за няколко седмици в моя град, понеже не съм си ходила там от май. Тъжно ми е. Ще ми липсва много. И колкото повече наближава неделя, толкова повече се сдухвам
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Супер фен Аватара на gabsit000
    мдааа спи ми се.. ОТНОВО станах рано мм ще седя още час и нещо до 10 и 30 по пижамка,ще скучая ..после трябва да ида да взема сестра ми от даскалоооооооо,а как ме мързииииииииии поне навън има слънчице не е мрачно ..но стига съм се оплаквала...довечера ще съм на купон у ТЯХ какво повече да искам

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Страхотно.

Сутринта започна добре,а следобяда ще си я видя.Очертава се прекрасен ден.А и след снощи,толкова искам да я нагушкам

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Какво учиш? Питам заради частта с биологията, защото съм в БФ и ми стана интересно.

По темата: Уморена съм, но като че ли съм малко по-добре от вчера. Цитологията ми хареса, въпреки че точно нещата днес повечето си ги знаех от преди. Математиката ме забатачи напълно. После обикалях в дъжда... Но поне днес се прибрах малко по-рано и хем ще мога да си го чуя, хем после ще мога да си науча за другата седмица.
    Фармация
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    много много щастливааааааааа многооо
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Много съм добре.И малко се гордея със себе си,имам желание за учене,започвам сериозно да се замислям за бъдещето си

Мега фен Аватара на gummybear
    бивам

theo <333

Голям фен Аватара на pofek
    Блаа,боли ме главата..иначе съм супер
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Като пребита.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на xoxi
    Гърлото ме наболява нещо. Пълна трагедия. Сега е най-най-най-най-най-най-най.. НАЙ-неподходящото време да се разболявам.
    Добре, че сега имам два дни за почивка. Ще си седя в нас и ще се наливам яко с чай.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    От де пък ги набарах тея бисквити ама пък откога не съм ял такива,от най-обикновените,дано само на майка ми да не и трябват за готвене че те почти свършиха
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Все още мърдам, значи добре.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Ужасно, днес разбрах, че дори и най-добрата ти приятелка не би те защитила в тежка ситуация. Тези 3 дни напълно ме съсипаха и нямаше кой да ми помогне, е майка им на всички!!!
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Голям фен Аватара на SpIdeR628
    еми и аз съм така... супер смотано ми е
    ♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥

Мега фен Аватара на babity
    Апатично и инертно. Една част от мен иска промяна, а другата е завзета от скептицизъм. Не мога да преценя дали изобщо нещо все още си струва усилията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си