- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Днес като цяло денят ми не бе натоварен-имах само упражнение по биология ,след което се прибрах.Сега трябва да порешавам задачки по Висша математика,че тея интеграли как ще ги оправям...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Какво учиш?Първоначално написано от sladkalady
Питам заради частта с биологията, защото съм в БФ и ми стана интересно.
По темата: Уморена съм, но като че ли съм малко по-добре от вчера. Цитологията ми хареса, въпреки че точно нещата днес повечето си ги знаех от преди. Математиката ме забатачи напълно. После обикалях в дъжда... Но поне днес се прибрах малко по-рано и хем ще мога да си го чуя, хем после ще мога да си науча за другата седмица.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Полудявам по него и място не мога да си намеря..![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Не бях на даскало....супер съм фреш,лухууууу!!!![]()
Тоя продължава да разпитва за мен.Ама защо така бе, моето момче, защо не ме разпитваше мен, докато бях там и умирах скука, докато оправям гадните стилажи и чакам да ми изтече работното време, м? Като съм била толкова красива, защо не дойде и не ми го каза, ми разпитваш де що мои познати видиш, ще кажеш, че съм някаква непревземаема крепост? Както и да е де, той трябва да си блъска главата, не аз.
![]()
Супер готино ми мина денят, не знам колко пъти залягах чак от смях и колко сълзи пуснах, знам само, че в момента имам мускулна треска на корема. Сиреч, коремни преси не е нужно да правя, физическата дейност за днес е изпълнена. :д След малко мисля да си взема един душ да се натопля и после сядам да ги мъча ония гадните коефициенти по химия.
Продължава да ми се спи...ама поне вече си лягамдано по скоро да си намеря кола че ми писна само пеша и по таксита напред назад...ако сделката е минала би трябвало поне за зимата да карам едно БМВ,ама ако не е станал бартера...ще си карам само маратонките
![]()
>>DjBelev<<
До сега се гушкахме и гледахме филм, и накрая аз се разплаках, защото в неделя си заминавам за няколко седмици в моя град, понеже не съм си ходила там от май. Тъжно ми е. Ще ми липсва много. И колкото повече наближава неделя, толкова повече се сдухвам![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
мдааа спи ми се.. ОТНОВО станах раномм ще седя още час и нещо до 10 и 30 по пижамка,ще скучая ..после трябва да ида да взема сестра ми от даскалоооооооо,а как ме мързииииииииии
![]()
поне навън има слънчице не е мрачно ..но стига съм се оплаквала...довечера ще съм на купон у ТЯХ какво повече да искам
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Страхотно.
Сутринта започна добре,а следобяда ще си я видя.Очертава се прекрасен ден.А и след снощи,толкова искам да я нагушкам![]()
ФармацияПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
много много щастливааааааааа многооо![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много съм добре.И малко се гордея със себе си,имам желание за учене,започвам сериозно да се замислям за бъдещето си![]()
Блаа,боли ме главата..иначе съм супер![]()
Като пребита.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Гърлото ме наболява нещо. Пълна трагедия. Сега е най-най-най-най-най-най-най.. НАЙ-неподходящото време да се разболявам.
Добре, че сега имам два дни за почивка. Ще си седя в нас и ще се наливам яко с чай.![]()
И спря да се върти за миг земята..
От де пък ги набарах тея бисквити![]()
ама пък откога не съм ял такива,от най-обикновените,дано само на майка ми да не и трябват за готвене че те почти свършиха
![]()
>>DjBelev<<
Все още мърдам, значи добре.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ужасно, днес разбрах, че дори и най-добрата ти приятелка не би те защитила в тежка ситуация. Тези 3 дни напълно ме съсипаха и нямаше кой да ми помогне, е майка им на всички!!!
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
еми и аз съм така... супер смотано ми е![]()
![]()
![]()
♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥
Апатично и инертно. Една част от мен иска промяна, а другата е завзета от скептицизъм. Не мога да преценя дали изобщо нещо все още си струва усилията.