- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Чувствам се затапена от една потребителка![]()
![]()
![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ам странно ми е... не знам какво да очаквам от настроението си след малко
чувствам се щастлива, много щастлива ...![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Разнежена...щастливаааа ...ох влюбено ми е![]()
maDamn
Замислена, но не бих казала объркана . Пие ми се кафе и ми се яде шоколад .
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Много доволна.![]()
Взех заплата... и то... доооста повече от очакваното.......
![]()
Не че има нещо лошо де.. или пък се оплаквам... Дори напротив...![]()
Но Дрянков ни събра, чете ни морал за подреждане и чистене, бла-бла... Намерсиха се и двама-трима устати, които да го ядосат...
Уволнил Нела и Кенан... и... абе май е в цикъл......
И така ни загуби има-няма 2 часа от работното време, през което можехме да си изкараме поне... 10 лв. допълнително .. ?!![]()
Тъпак!
Утре... нямам планове.
Но в поделеник съм на изпит, въпреки че би трябвало да е най-лесният предмет, но нещо съм си притеснена...![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Как може да ми се прави секс като на животно, а да съм в първият ден от менструацията ... голяяям шит .... да ти се прави, а да не можеш ...
Иначе съм що годе добреСпах до 1 половина, близо 5 часа см играла MInecraft
а сега не ми се ляга
![]()
Утре съм на рожден ден на дядо ми, а после или на кафе или на шопинг квото дойде![]()
Супер беше, имаше нещо, което не биваше да се случва, ама ще бИде преодоляно![]()
Щастлива !
Утре имам колоквиум по математика и трябва да пореша доста задачки,за да се справя добре![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Изтощена. Спах като бебе, обаче вчера си изразходих цялата енергия и още не мога да си я събера. Ще прекарам деня в нас, играейки на разни игрички и в гледане на телевизия и филми на компютъра.
И спря да се върти за миг земята..
Имам настроение. Вътрешно все още ме тревожат разни неща, но поне външно имам настроение. И като изключим факта, че съм хремава и болна като цяло, не мога да си нарадвам на плоския корем.
Чувствам се добре.Удовлетворена от себе си и от свършената работа днес.Остава само да папаммммммм иии да изчакам малкото ми лайненце да се събуди,за да се уговорим кога да ходя при него.
. .
Do what makes you happy.))
всъщност доста добре. имам планувани 2 неща и мисля, че и двете ще станат както си мисля. вечерта ще си го видя![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Раздразнена. Баси яката вечер, пък сега ква тъпня стана.
Винаги ,когато имам много за учене,се чудя от къде да я почна..и в крайна сметка нищо не научавам
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Болна и въпреки това сигурно ще съм на уч-ще утре.
Трябваше да ходя на фитнес днес, а сега..уф
Студено ми е.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Хипер много за ученеи се чудя от къде да започна..
Неопределено.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Тъпо. Не искам да гледам никого, по-добре да се гръмнат до един.
Искам да избягам някъде, където не познавам никого. И да остана там дълго, дълго време.
Веднъж Гьоте бил запитан кои три неща би взел със себе си на самотен остров. "Книга с поезия, красива жена и достатъчно бутилки от най-добрите вина на света" отговорил той. На въроса кое от тях би оставил, ако може да вземе само две неща, Гьоте отговорил: "Поезията!". Леко изненадан, човекът запитал: " Хер Гьоте, а ако ви е разрешено да вземете само едно нещо със себе си?". След няколкосекунден размисъл Гьоте отговорил: "Зависи от реколтата.."
Така.
Охх, бахти якия уикенд![]()
Не ми се сбъднаха страховете, всичко мина страхотно, от петъка до днес никакви проблеми. Аууууууу <3
Много съм доволна и превъзбудена, ще взема да свърша малко работа и сядам най-накрая да рисувам.
![]()