- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Баси якия шопинг.)))
Хубав край на тъпата седмица.
А новата седмица .. мамата си тракало.
Всеки ден контролно и изпитване! Ще се гръмна... пф!
Ама само тая седмица да мине и ще я полея обилно в петък! :Д
И другата седмица ще си дам малко повече релакс.
Уникален, уникален, уникален ден!!!!![]()
Беше страшно хубаво... жалко, че свърши и утре се започват още 5 дъъъъълги дни.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мър мър мър мър мър!
Толкова хубаво си изкарваме!
Последни 5 трудни дни и после ще е различно!![]()
хах като се замисля 2ма > 1 недоразумение .. съответно не е толкова зле положението (стига да не се увеличи дясната страна) .. ;д
Интересно ми е какво ще се случва за напред ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
раздразнено. денят не беше лош, докато не се постараха нашите да го провалят. толкова много да ме дразни глупостта, че просто няма накъде.
преди малко намерих една мноооого стара снимка. много и се зарадвах![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Тъпо .... уж ходя по срещи с други, а в главата ми само той ... Деба ...
Пак се повтаря историята само, че с друг мъж ... А надеждата ми е да срещтна, някой който ще ме впечатли както се измъкнах от кашата предният път, но този път едва ли ще стане ... тя гръмотевицата не повтаря мястото
-------
ОООооо да бейби сега ми се е паднало да отмъстя за един от най-близките си приятели!!! Обичам да съм гаднаааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще си взема поука, няма да ходя повече с компексари.![]()
Ебати жалката история, а оная пачавра кво ми се меси, ще кажеш, че ме познава.
![]()
Хем съм раздразнена, ама едновременно ми е мега смеха, тва тъпо момченце за какво се мислиТо бива бива комплексарщина, ама баш толкова, утре просто горя да го видя как ще ме гледа в очите.
Жалко, а аз колко го хвалех след като скъсахме колко хладнокръвно и спокойно приел нещата. По-неуважаваща се личност никога не съм срещала.![]()
Звучиш като някакво злобно дяволче. Сега кажи силно "Мхухахаха"Първоначално написано от DragonLady
![]()
Добре. Станах в 5:30 и всяка сутрин едно и също-мъгла.. и после проклето слънце. Сняг няма, няма и да има скоро.
Отивам на работа след 20 мин.
Кафе.
искам кафе.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Само като си представя доволната му физиономия в момента и ми става готино.![]()
![]()
Доообре, пореден опит за романтична вечеря - провален!
Първо трябваше да се вечеря и после секс - а то какво стана - от вратата за краката и после гладни, щото загоря манджата.....
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
много отег4ена..![]()
(h) Me (h)
Болна
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Присъединявам се към клуба на болните ;/
Иначе.. допуснах една мъничка грешчица, че не си доогледах детайлите, но мисля, че нищо фатално няма да последва. Те момчетата не забелязват такива работи, особено когато се бесни![]()
Добре съм иначе, спокоен ден, направих си изпитването, не зная колко ще имам, но поне мина.![]()
И аз,вече от седмица съм така...Първоначално написано от shmatarok
Охх с всеки изминал ден хлътвам все повече![]()
![]()
Опатках ги ве!!! Направо ги разбих на това контролно от основи на държавата и правото![]()
Първо като дадоха темата си викам край, не мога да се сетя за кво идеше реч в тая тема, после като я подхванах 3 страници изписах, че даже останах последна да пиша и накрая предавам аз, а асистента ми вика, ако не си готова стой още да пишеш, не се притеснявай че си самаА аз си бях написала всичко по темата.
Мега съм доволна от контролното днес!![]()
Ама тая седмица ми е мега натоварената.
А как ме боли корема и кръста.. не е истина!
След малко "Стъклен дом".![]()
Хубаво ми е , има още какво да си изясня с някои личности,но след това всичко ще е ОК!
maDamn
Хубаво ми е , има още какво да си изясня с някои личности,но след това всичко ще е ОК!
maDamn
Самотно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
супер!
пиесата пак беше страхотна
измръзнахме ''леко'' , ама беше супер
болна съм, кашлям повече дори, гласът още се губи
Алекс е страхотен шофьор, шапка й свалям (:
а иначе пак съм на вълна ''цени си живота, докато го имаш'', така че пак спира да ми пука .йееееееей![]()
![]()