.
Затворена тема
Страница 64 от 81 ПървиПърви ... 145460616263646566676874 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 2017

Hybrid View

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Спах до 2 часа,и след това цял ден съм си чистил и подреждал стаята :O не го правя много често...да не кажа че откакто сме се преместили преди малко по малко от година имаше неща който не съм пипал Имам телевизор от 4 месеца и чак днес му махнах лепенките майка ми пак като се прибере ще ме пита "някое момиче ли е идвало,защо си чистил?"

Иначе ми е много скапано и поне с тов ами странно занимание се разсеях
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    "някое момиче ли е идвало,защо си чистил?"
    ахахахаха, това ме израдва.

Нещата се объркват главоломно, хората си отиват, светът се руши, а Намби запазва самообладание и има оптимистична нагласа към света и вярва, че всичко ще се нареди винаги, по всяко време, независимо от всичко(за справка, старата Намби се панираше и отчайваше жестоко в непредвидени ситуации). Повечето ми познати мислят, че друсам, а аз на това му викам "израстване".

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Днес не можах да се наспа естествено .. още от 8ч. тръгнахме на път и сега отивам да хапвам
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!
    Не бъди тъпак - ела ни виж

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Обожавам го...ама в момента ми е тъжно!
    maDamn

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Влюбено

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Изнервена,даже ядосана. Получил е смс,че съм му звъннала и пак не ми звъни и после пак му звъня и пак нищо...Еееее много хубаво! Нямам думи.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Повече от фен Аватара на Desit0o94
    Град
    Адаа.. : ))
    Кофти .. Скоро идват празници, рождени дни и тнт, обаче човек да иска нещо било то за онова така наречено " Коледно Чудо " ии .. Мразя си прибързаното чувство, че харесвам някого преди да го опозная добре ..
    За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Искам го...искам да съм при него , да го прегръщам...да го целувам, а е толкова далеч ;( но ще направя всичко, за да го видя!
    maDamn

Град
    В театъра
    Да им имам самочувствието.. Ехеееееееее щях да съм успяла въс всичко..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Град
    Варна
    Мъча се да се правя на DJ,обаче с тая скапана техника и забил комп...толкова...тъкмо си помислих че ще се успокоя малко,пък и ще направя нещо хубаво,ама...баща ми ме спря докато дърпах кабелите на компа и тръгвах към терасата с него
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Бивам. Ще си допия кафето и ще потегляме с мама за ботушки. После сядам да пиша протоколи, да решавам задачи и прочие...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на LeprikonA
    еми от сутринта се почва с глупостите. човек да стане и за пръв път от доста време да си направи закуска и да му развалят кефа изцяло - добре дошли у дома. и то за пълните глупости, както обикновено.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    В настроение да въдворявам ред О.о И сега бързам да си подредя стаята, преди да ме е напуснало

махмурлука не е хубаво нещо!
    Не бъди тъпак - ела ни виж

Виновна. Самотна. Тъжна.
    24.12.2010

Мега фен Аватара на babity
    Отегчена съм от липсата на каквото и да е занимание. Освен това постоянно се притеснявам да не надебелея, защото многото стоене вкъщи никога не се е отразявало добре на фигурата ми. Стискам палци до края на седмицата финансовото ни положение да се подобри значително и смятам да си скъсам гъза от блъскане, за да изглеждам ослепително на рожденния си ден. Все още имам чувства към това малко лайно. Само ако не беше на майна си райна и не желаеше така настойчиво да скокне в гащите ми....

Град
    В театъра
    все едно нищо не е стнало-много ме дразнят такива хора, как може до вчера нещата да са стояли по един начин, а след време нищо общо :оо ;хх Толкова много ми липсва онооваа времее ...натъжих се..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Майка ми за 2ри път ме изнервя днеска .... но поне имам до себе си един прекрасен човек, който знае как да ме успокои Нямам търпение утре като ида в университета да си го видя и гушна

Мега фен Аватара на babity
    Напълняла съм само след два дни вкъщи. От утре яко глад с тренировки. Вълнувам се за следващата седмица. Очертава се да е умопомрачително тъпа.

Град
    Варна
    Целия ден замина в тъпия апартамент...баси и ремонт....продължавам да се ядосвам за същите глупости и те така....
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на shmatarok
    Болиии ме главата :X . Чудя се да уча ли, да драскам ли, кво да правя. Нещо ми лазят всички по нервите, засега още държа самообладанието, ама ... >.<

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Супер сдухано ми е .. винаги става така, след като дадено събитие, което съм чакала доста дълго време и ми оставило много хубави спомени, мине. Искам пак, но няма ;[ .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на LeprikonA
    мнооого ми е добре ^^ надписът "вземи три, плати две" толкова ме зарадва, че няма накъде повече
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на gabsit000
    искам да го видя

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си