- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
оф и аз искам 6 утре, че иначе няма да е много красиво. като цяло денят ми беше хубав, с моето момче ни беше спокойно някак и нямах никакво желание да се прибирам. оообаче.. с влизането у нас- стаята преустроена, нещата ми разместени и бях буквално FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUU! мрааазя да ми пипат нещата и да ги разместват без да ми кажат, сега много знам аз кое къде е, че на всичкото отгоре трябва да променя мястото на повечето и да свикна това, а на мен точно не ми е лесно. такъв човек съм просто. >.<
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Пак прецакана,отхвърлена,ядоса на,скапано ми е,явно щастието ми трае по 1-2 дни..абе като цяло не ми е кеф
Коледно ми евече няма търпение да дойдат празниците
Иначе днес беше един безсмислен ден (като всички мои)Нещо ми беше станало лошо,отидох на даскало и аз не знам защо,намалени часове и имах само 2...ама не ми се стоеше и в нас...
Много много много щастлив![]()
Оф, много съм натварена, т'ва ебати селяните в тея тъпи дискотеки. Подивявам, само да ме мотат още малко и се обаждам в полицията, шибаняци тъпи, да ходят да доказват кво съм правила.
Много ми е изморено иначе, нямам никакъв апетит, тъпият ми баща ме тормози и ши му таковам таковата накрая и на него. Не искам да се занимавам с никого повече. х.х
биващо.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Господи.. К'во се е случило с тоя форум оО
Хем ми е добре, хем съм супер разочарована. Дано се получат нещата, защото иначе ще се изям от яд.
Everything changes, but beauty remains ...
Пак преядох, мамка му ужасна! Еййй, тея празници ще ме провалят!!!!
Болничка съм, но иначе съм добре.Сега няма да съм на университет чак до понеделник.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много щастлива..май ми се усмихна късмета :d от сега мисля кога ще дойде да се запознаем и дали ще се получат нещата ..
хохо нервичките на макс .. последвани от игнорчеее!! ;д
One by one ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ляляляляля, има изглед нещата да се оправят ^^ Надявам се да стане точно така, както си го мисля. Ох, успокоих се поне малко.
Пристигнах малко по-рано на работа. Сега тамън имам време да си изпия едно кафе, да си изпия лекарствата (тъп грип) и после да се захващам.За жалост днес няма някаква много интересна експериментална работа, която да ме включва, но нищо. Другата седмица ще е бая.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Току-що се събудих, отивам да закуся и после излизам да си я видя на работа и после да се приберем заедно. А и тези предстоящи четири дена, се оказват интересни
ПП. леле какво я чака![]()
Притеснено ми е за него... Искам да си го видя, да знам, че е добре.
Сядам да уча. Направих си контролната, очаквам хубава оценка.Сега обаче се връщам при английския.
Чувствам се дебела и отегчена. Единственото, което ме мобилизира малко от малко е представата за т'ва кооооолко натоварен ден е утрешният.
НЕРВНА!!Боже,помоощ....
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не много добре.Чувствам се като безделница,която си погубва времето и живота й изтича, а тя не прави нищо.(Нито нещо хубаво и запомнящо се на което да се изкефи, нито нещо полезно, което да я направи по-успял човек за по-нататък.
Просто си погубвам времето виждам как минават минутите, часовете, дните, седмиците, месеците и нищо никакво развитие, НИЩО.. в нищо
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Един хубав ден последно времещях да бягам на стадиона туй унуй ама като си легнах в 2 и чак в 7 и половина станах
ся обаче ще трябва да почвам да уча че имам доклад да правя,а нито съм го почнал нито нищо ...
>>DjBelev<<
да е, и мен тва ме дразни. с тая разлика, че при мен всичко се развива чудно, само дето ми липсва мъжко присъствие напоследък. от раз оредяха редиците, пукната идея си нямам защо. ама не тва ми бърка в здравето толкова. някак си, странно е и направо си е плашещо, когато човек спре да си е самодостатъчен и има нужда от няква сигурност, няква постоянност, от нещо трайно, които може да ти даде само друг човек. уязвим ставаш, слаб, отвратно е тва.
Нямам търпение за утре, ама буквално... не мога да си стоя на дупето просто!
А когато този някой е конкретен съществуващ, точно определен и е пропилял 4 години от живота ти и няма намерение да те накара да се чувстваш на място, и всякак се опитва да ти пречи да си си отново самодостатъчен и... Тогава вече е направо... :Х От одеве се чувствам все едно някой ми свива порциите на приетия въздух. Как може да съм такава? И той да е такъв и...Как може?!?!?!