.
Затворена тема
Страница 65 от 81 ПървиПърви ... 155561626364656667686975 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 2020
    Супер фен Аватара на LeprikonA
    оф и аз искам 6 утре, че иначе няма да е много красиво. като цяло денят ми беше хубав, с моето момче ни беше спокойно някак и нямах никакво желание да се прибирам. оообаче.. с влизането у нас- стаята преустроена, нещата ми разместени и бях буквално FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUU! мрааазя да ми пипат нещата и да ги разместват без да ми кажат, сега много знам аз кое къде е, че на всичкото отгоре трябва да променя мястото на повечето и да свикна това, а на мен точно не ми е лесно. такъв човек съм просто. >.<
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Пак прецакана,отхвърлена,ядоса на,скапано ми е,явно щастието ми трае по 1-2 дни..абе като цяло не ми е кеф

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Коледно ми е вече няма търпение да дойдат празниците
    Иначе днес беше един безсмислен ден (като всички мои )Нещо ми беше станало лошо,отидох на даскало и аз не знам защо,намалени часове и имах само 2...ама не ми се стоеше и в нас...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Много много много щастлив

Супер фен Аватара на shmatarok
    Оф, много съм натварена, т'ва ебати селяните в тея тъпи дискотеки. Подивявам, само да ме мотат още малко и се обаждам в полицията, шибаняци тъпи, да ходят да доказват кво съм правила.

Много ми е изморено иначе, нямам никакъв апетит, тъпият ми баща ме тормози и ши му таковам таковата накрая и на него. Не искам да се занимавам с никого повече. х.х

Супер фен Аватара на LeprikonA
    биващо.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Господи.. К'во се е случило с тоя форум оО

Супер фен Аватара на leadyflame
    Сякаш ми е добре

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Хем ми е добре, хем съм супер разочарована. Дано се получат нещата, защото иначе ще се изям от яд.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на babity
    Пак преядох, мамка му ужасна! Еййй, тея празници ще ме провалят!!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Болничка съм, но иначе съм добре. Сега няма да съм на университет чак до понеделник.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Много щастлива..май ми се усмихна късмета :d от сега мисля кога ще дойде да се запознаем и дали ще се получат нещата ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    хохо нервичките на макс .. последвани от игнорчеее!! ;д
    One by one ..

Ляляляляля, има изглед нещата да се оправят ^^ Надявам се да стане точно така, както си го мисля. Ох, успокоих се поне малко.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Пристигнах малко по-рано на работа. Сега тамън имам време да си изпия едно кафе, да си изпия лекарствата (тъп грип) и после да се захващам. За жалост днес няма някаква много интересна експериментална работа, която да ме включва, но нищо. Другата седмица ще е бая.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Току-що се събудих, отивам да закуся и после излизам да си я видя на работа и после да се приберем заедно. А и тези предстоящи четири дена, се оказват интересни

ПП. леле какво я чака

anonymous708973
    Guest
    Притеснено ми е за него... Искам да си го видя, да знам, че е добре.

Сядам да уча. Направих си контролната, очаквам хубава оценка. Сега обаче се връщам при английския.

Чувствам се дебела и отегчена. Единственото, което ме мобилизира малко от малко е представата за т'ва кооооолко натоварен ден е утрешният.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    НЕРВНА!!Боже,помоощ....
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Не много добре.Чувствам се като безделница,която си погубва времето и живота й изтича, а тя не прави нищо.(Нито нещо хубаво и запомнящо се на което да се изкефи, нито нещо полезно, което да я направи по-успял човек за по-нататък.

Просто си погубвам времето виждам как минават минутите, часовете, дните, седмиците, месеците и нищо никакво развитие, НИЩО.. в нищо
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Един хубав ден последно време щях да бягам на стадиона туй унуй ама като си легнах в 2 и чак в 7 и половина станах ся обаче ще трябва да почвам да уча че имам доклад да правя,а нито съм го почнал нито нищо ...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    виждам как минават минутите, часовете, дните, седмиците, месеците и нищо никакво развитие, НИЩО.. в нищо
    да е, и мен тва ме дразни. с тая разлика, че при мен всичко се развива чудно, само дето ми липсва мъжко присъствие напоследък. от раз оредяха редиците, пукната идея си нямам защо. ама не тва ми бърка в здравето толкова. някак си, странно е и направо си е плашещо, когато човек спре да си е самодостатъчен и има нужда от няква сигурност, няква постоянност, от нещо трайно, които може да ти даде само друг човек. уязвим ставаш, слаб, отвратно е тва.

anonymous708973
    Guest
    Нямам търпение за утре, ама буквално... не мога да си стоя на дупето просто!

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    да е, и мен тва ме дразни. с тая разлика, че при мен всичко се развива чудно, само дето ми липсва мъжко присъствие напоследък. от раз оредяха редиците, пукната идея си нямам защо. ама не тва ми бърка в здравето толкова. някак си, странно е и направо си е плашещо, когато човек спре да си е самодостатъчен и има нужда от няква сигурност, няква постоянност, от нещо трайно, които може да ти даде само друг човек. уязвим ставаш, слаб, отвратно е тва.
    А когато този някой е конкретен съществуващ, точно определен и е пропилял 4 години от живота ти и няма намерение да те накара да се чувстваш на място, и всякак се опитва да ти пречи да си си отново самодостатъчен и... Тогава вече е направо... :Х От одеве се чувствам все едно някой ми свива порциите на приетия въздух. Как може да съм такава? И той да е такъв и...Как може?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си