- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Уникален ден ! Sooo inlove![]()
Ами, всичко се развива чудесно, като изключим една-две липси(които периодично потискам с никотин и шоколад) и едно-две комплексирани женища - тях не ги потискам въобще, а ги оставям да интригантстват на воля, че ако не придават измислена важност на живота си, няма да могат да съществуват и да ме забавляват. :}
Уникален ден.<3
Всичко ме боли сладко.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Трябва да се води важен разговор. Определено. Не може да продължава така.
набелязах хубаво аз, ама сега съм пред абсолютната дилема какво би му харесало най-много. ъх. иначе беше приятно, буквално обиколих целия град и изненадващо почти всичко работеше, нищо че беше неделя следобед. ще си дам няколко дни да се чудя и някой ден в следващата седмица отивам и купувам. не знам как ще дочакам преди да му го дам.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нова седмица нови проблеми пф..
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
Самото му присъствие ми оправи настроение, дори не беше нужно да казва нищо.
Но все още съм пред нервна криза.
sad, обсебена, песимистична, този човек не напуска мислите ми и се появява дори в сънищата ми. искам да го забравя или просто отново да се съберем. 2рото изглежда невъзможно, 1вото също.
май имам някакви психични разстройва, почвам така да си мисля.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Утре пак понеделник Уууууууууууф ..
Утре съм на фитнес.. и трябва да се стягам (във всички възможни смисъли)и сериозно да почвам да работя върху себе си.До лятото има много време и това време трябва да се използва .. и на лятоо..
Ехх лято,как ми се ходи на плаж да се гмуркам,да се пека на слънце,да ми е топло и да искам да се разхладя,да обличам една рокля и да не му мисля повече!!а не като сега 100 неща по тялото ми и все забравямм нещо . :\
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
^ и аз искам лятооо ;(
Иначе ми е някакво такова мързеливо, лежерно, не ми се спи, ще издиря някой сериал да си пусна, че нищо не ми се прави.![]()
Знам какво не искам и не знам как да се откажа.
Ъ !?
Първоначално написано от antifashionshit
Май ще са ми нужни повече финанси отколкото бях предвидила :S
Иначе поне се радвам, че утре ще си го виждам през почивките в университета, а после ще ходим у тях да оправяме и подреждане един кашон с материали, който ще са ми от полза за унито.
недоспала, но пък го чакам да дойде, всеки момент ще се появи и ще му се радвааамммм ^_____________^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
След тия *почевни дни* просто..смазана.И се очертава супер натоварена седмица...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
хмм, предстои ми нова визия или поне така ми се върти из главата. ще ги съчетая - подаръка и фризьора евентуално, за да мога да го скрия после
.
Сравнително добре. Липсва ми, искам да е тук и да му направя един масаж... После да си лежим и да си говорим. Обичам да си говорим, винаги има какво да чуя. Направо да идва. И ако ми донесе един шоколад, няма да му се разсърдя.
И едно силно червено вино. Прави ми се пиянски секс. Мдаам.
хем добре, хем не.
озлобена адски много. адски много. адски адски адски адски много, но дори не искам да преборвам тези чувства, защото мисля, че обектите, къмм които са насочени, си го заслужават.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ебаси, тея дни са ненормални откъм неща...
искам да имам 13 часа сън, не по-малко, и малко да се разкарам от ежедневието. Много е зле положението от два дни насам.
Ох, ама вече ми става скуууучно като нямам кого да харесвааааамИскам нова тръпкааа, искам пеперуди, искам някого, за когото да мисля вечер преди да заспя ;х Вече не ме кефи графата сингъл
Трябва да поработя по въпроса, тоя месец се очертават няколко добри възможности, само да ми падне нещо струващо си... ;д
Като цяло доста празен ден, имаше и забавни неща, добри оценки, сякаш сами си се появиха, абе даскалото мина доста ползотворно общо взето![]()
Много, много, много бавна. Супер забило ми е последната седмица, разсеяна съм, не мога да се концентрирам грам, пък точно сега би трябвало да съм максимално продуктивна, ама... не би.
Оф, бахти кошмарите >.<
И кво, за добро утро да не би всичките ми бивши да са решили да ми звънят случайноОстава още един и направо могат да си направят ергенско парти.
Мързи ме, две не виждам, сигурно е заради скапаното време навън.