.
Затворена тема
Страница 68 от 81 ПървиПърви ... 185864656667686970717278 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 2020
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Уникален ден ! Sooo inlove

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ами, всичко се развива чудесно, като изключим една-две липси(които периодично потискам с никотин и шоколад) и едно-две комплексирани женища - тях не ги потискам въобще, а ги оставям да интригантстват на воля, че ако не придават измислена важност на живота си, няма да могат да съществуват и да ме забавляват. :}

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Уникален ден. <3

Всичко ме боли сладко.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Трябва да се води важен разговор. Определено. Не може да продължава така.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    набелязах хубаво аз, ама сега съм пред абсолютната дилема какво би му харесало най-много. ъх. иначе беше приятно, буквално обиколих целия град и изненадващо почти всичко работеше, нищо че беше неделя следобед. ще си дам няколко дни да се чудя и някой ден в следващата седмица отивам и купувам. не знам как ще дочакам преди да му го дам.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Фен Аватара на marmalad400
    Град
    Plovdiv
    Нова седмица нови проблеми пф..
    Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı

anonymous708973
    Guest
    Самото му присъствие ми оправи настроение, дори не беше нужно да казва нищо.
    Но все още съм пред нервна криза.

sad, обсебена, песимистична, този човек не напуска мислите ми и се появява дори в сънищата ми. искам да го забравя или просто отново да се съберем. 2рото изглежда невъзможно, 1вото също.
    май имам някакви психични разстройва, почвам така да си мисля.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на stylo
    Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle Виж мнението
    Оф, чувствам се ужасно. Задушавам се от града, от хората около мен, от темите, които съм принудена да обсъждам. Задушавам се от уроците си по английски, от изпитът, който предстои, от главната улица на града ми и от коледната украса. Не издържам, искам нещо да се промени, нещо да стане. Търся си причини да се карам с хората, за да ми е интересно. Искам да се напия някъде, да се самозабравя, да правя глупости. Да се запозная с нови хора, да захвърля някъде старите и да ги забравя.

Вчера се чувствах толкова добре, а днес просто ми се гади. И не е моментно, ами е началото на един нов период. Супер, няма що.

Не мога да трая майка ми, не мога да я гледам, искам да се разкара от живота ми, досега крещях в несвяст, чак главата ме заболя от напъване. Искам да се махна.

Липсва ми истинското мъжко присъствие - не физическо, а ментално. Липсва ми стъпил здраво на земята човек, който знае какво иска от живота, с когото мога да говоря за раждането, смъртта и краха на човешкия род. Човек, който ми отваря вратите, който има кола, с която можем да ходим където си поискаме през уикендите и да забравяме скучното сиво ежедневие, да се радваме на факта, че можем да бъдем заедно във всеки един смисъл. Липсва ми човек, който е задълбочен, който е избухлив, емоционален, с когото мога да се карам, дори да се бия. С когото да се сдобряваме с бурен секс и да се караме отново на сутринта. Но любовта ни да е безгранична.

Ех, мечти.
    ++++ съгласна до последната дума..сякаш е копирано от моите мисли. абсолютно същите емоции,същите чувства,същите желания. и аз силно се надявам на тази дългоочаквана промяна..ах,дано...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Утре пак понеделник Уууууууууууф ..
    Утре съм на фитнес.. и трябва да се стягам (във всички възможни смисъли)и сериозно да почвам да работя върху себе си.До лятото има много време и това време трябва да се използва .. и на лятоо..

Ехх лято,как ми се ходи на плаж да се гмуркам,да се пека на слънце,да ми е топло и да искам да се разхладя,да обличам една рокля и да не му мисля повече!!а не като сега 100 неща по тялото ми и все забравямм нещо . :\
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ и аз искам лятооо ;(

Иначе ми е някакво такова мързеливо, лежерно, не ми се спи, ще издиря някой сериал да си пусна, че нищо не ми се прави.

Супер фен Аватара на djipsito
    Знам какво не искам и не знам как да се откажа.
    Ъ !?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Май ще са ми нужни повече финанси отколкото бях предвидила :S
    Иначе поне се радвам, че утре ще си го виждам през почивките в университета, а после ще ходим у тях да оправяме и подреждане един кашон с материали, който ще са ми от полза за унито.

недоспала, но пък го чакам да дойде, всеки момент ще се появи и ще му се радвааамммм ^_____________^^
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    След тия *почевни дни* просто..смазана.И се очертава супер натоварена седмица...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Уникален ден ! Sooo inlove
    И моят беше такъв
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

хмм, предстои ми нова визия или поне така ми се върти из главата . ще ги съчетая - подаръка и фризьора евентуално, за да мога да го скрия после .

anonymous708973
    Guest
    Сравнително добре. Липсва ми, искам да е тук и да му направя един масаж... После да си лежим и да си говорим. Обичам да си говорим, винаги има какво да чуя. Направо да идва. И ако ми донесе един шоколад, няма да му се разсърдя.
    И едно силно червено вино. Прави ми се пиянски секс. Мдаам.

хем добре, хем не.
    озлобена адски много. адски много. адски адски адски адски много, но дори не искам да преборвам тези чувства, защото мисля, че обектите, къмм които са насочени, си го заслужават.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ебаси, тея дни са ненормални откъм неща...

искам да имам 13 часа сън, не по-малко, и малко да се разкарам от ежедневието. Много е зле положението от два дни насам.

Ох, ама вече ми става скуууучно като нямам кого да харесвааааам Искам нова тръпкааа, искам пеперуди, искам някого, за когото да мисля вечер преди да заспя ;х Вече не ме кефи графата сингъл Трябва да поработя по въпроса, тоя месец се очертават няколко добри възможности, само да ми падне нещо струващо си... ;д

Като цяло доста празен ден, имаше и забавни неща, добри оценки, сякаш сами си се появиха, абе даскалото мина доста ползотворно общо взето

Цитирай Първоначално написано от xBadxApple Виж мнението
    искам да имам 13 часа сън, не по-малко
    оф, същоотооо >.<

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много, много, много бавна. Супер забило ми е последната седмица, разсеяна съм, не мога да се концентрирам грам, пък точно сега би трябвало да съм максимално продуктивна, ама... не би.

Оф, бахти кошмарите >.<

И кво, за добро утро да не би всичките ми бивши да са решили да ми звънят случайно Остава още един и направо могат да си направят ергенско парти. Мързи ме, две не виждам, сигурно е заради скапаното време навън.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    отпаднало ми е :/
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си