- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
мда...точно..Първоначално написано от babity
♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥
Отвратително. Искам някой да ме изнерви, за да си го изкарам на него. Искам да плача докато посинея и да хвърлям тежки неща по главата си.
Преустановявам участието си в този форум за неопределен период от време.
Да.Адски ми е изнервено,но все още не ми е кипнало.Искам някой да ме подразни просто и да избухна.Искам.Първоначално написано от PinkPan7her
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Хм, много жалко че стигате на моята. : |
Иначе аз съм на път да спра да се вживявам по глупости... май.
Ако не е така, има си валериан, има си всичко.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чувствам се...смесено. Първо съм супер щастлива, защото една моя много добра приятелка си идва за 10 дни в БГ и най-сетне ще я видя, не съм я виждала от една година и сууупер много ми липсва!!
Второ, пие ми се Nestea. Пристрастена съм към манго и ананас, н емога да спра да го пия, преди половин час изгълтах 1 литър и в момента ми се повръща.
Трето, съм ядосана и ми е криво и ми иде да фрасна някой.
Everything changes, but beauty remains ...
Broken ...
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Време е за спане май,че аз трябва да ставам рано![]()
>>DjBelev<<
Много добре се чувствам![]()
Втора поред вечер цъкам Minecraft server с гаджето ми и приятелите му и става страхотен team work![]()
Утре ще ходим с гаджето на ресторант и кафе послеА в неделя ще го запознавам с мама
Говорих с мама дали ще ме пусне другата събота и неделя на вилата на приятелят ми и тя кажа да, дори без да разпитва многоДва дни сами и далеч от града! Медно!!!
Йес! Събота! Най-хубавият ден.![]()
Ще съм с него, ще го гушкам, ще го целувам, секс...Иии ще учим висша математика.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нямам какво да облека![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Много ми е мързеливо,пък имам толкова задължения....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Офф спи ми се...В 11 съм на кола маска, а навън е такъв стууд, не ми се излиза...Утре си тръгвам. Ще ми липсва.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
по-щастлива не съм и билаааааа![]()
![]()
![]()
![]()
вчера бях на купонче у тях и след това прекарах нощта у тях..гушкахме се,цункахме се ..каза,че иска да е с мен какво повече ми трябва
а сега трябва да седна до дочета ония скапани 4 книги по философска антропология,че време си стана да ги връщам
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Бахти какви неблагодарници има..но нека няма да успеят да ми развалят страхотното настроение,което имам днес :P
Перфектно.Туко що се прибрах от работа,пия си огромното кафе и ще се глася за другата работа.Бях забравила какви улигофрени са тия.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мндаааа. А довечера ще излизам със сйекси пичовете. Като цяло ми е мрачничко още, държи ме от снощи, но шопингът днес ме поободри.Първоначално написано от Priceless
Болна..![]()
Ама мини шопинга ми дойде супер.![]()
Другата седмица май се очертава хубава.
Щастлив,спокоен,влюбен!
Днес пак цял ден бяхме заедно,просто не мога да и устоя като извади усмивката,толкова е сладка![]()
ПП.Гаджето ми има гоооолям характер™![]()
Болна съм, честито и на мен и на всички, които ще се сблъскат с настроенията ми в следващите няколко дни.
Всъщност така както е тръгнало, няма да са само няколко дни. Давам си най-малко 2-3 седмици.
И спря да се върти за миг земята..
Днес съм в лошо настроение от сутринта.Безразлично ми е всичко.И искам да гледам някой готин филм като за събота вечер,ама не мога да си намеря.
Ако някой може да предложи някоя готина и разтоварваща комедия, ще съм благодарна.
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!