- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Истински щастлива, цяла, обичана, влюбена и искаща още, и още, и още. Липсва ми ужасно много даже, когато сме били скоро заедно...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
оффф зле,беше казал,че ще дойде да се запознаем..а ме излъга /а и нещо ми се спи и май ще лягам
Последните няколко дни минават като насън, ставам, ям, даскало, прибирам се, ям, гледам си сериала, лягам и всичко започва отначало. Доскоро се занимавах с разни тъпотии, ама вече не са ми интересни, имам нужда от разнообразие. Скицникът ми и той стои самотен, ама нямам муза нещо, а и не знам какво да нарисувам. Иначе не се чувствам зле. Просто ми е някакво... никакво.
![]()
Големи глупости правя заради това момче, но просто не мога да дишам без него. Не може да има ден в който да не го видя, просто аз в тоя ден ще се побъркам. Утре вместо след унито и работата дето имаме да вършим с един приятел да се прибера в нас да си пиша курсовата работа, пак ще изляза за 1 - 2 часа от нас да го видя, защото просто не издържам без него. А и той като ми каза " Леле утре цял ден да не те видя, ще откача просто " е как да не направя тази жертва за него. Ама петъка ще си налягам парцалите и от 10 заранта до 15 и 30 някъде нон стоп пиша курсовата, че до понеделника трябва да е готова разпечатана.
глупаво. това с нищо няма да помогне..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Леко раздразнена от глупавата фризьорка, която оня ден е станала такава и вече се мисли за голямата работа и реже, без да пита.
Иначе добре![]()
На всяка следваща книга се изумявам какъв мързел ме е налегнал.
Преди време прочитах по 2-3 книги за 20 дни, а сега една книга я размотавам вече месец. Кога съм намирала толкова време за четене преди е цяла мистерия.
Сега бих легнала да почета, но така ми се спи, че 1-во няма да успея да прочета нищо и 2-ро така ми се спи, че още с лягането ще заспя и ще стана чак за вечеря. Мъка.
И спря да се върти за миг земята..
Да, но твърде бързо се появиха чувствата, което признавам се ме плаши. Плаши ме да не е поредният във който ще се влюбя и който ще ме зареже ...
По темата: Адски изморена, но много щастливаУж трябваше да го видя за 1 - 2 часа макс а накрая пак станаха 4 -5 ... От една страна е добре, ама от друга работата е лоша, понеже времето за курсовата работа ме притиска яко и утре ще трябва да я опаткам и нея. Поне знам, че утре следобеда като си го видя ще имаме време за всичко и за кафенце и за билярдче и за още нещо
![]()
Чувствам се изморена, изтощена - и физически, и психически. Искам едно огромно меко легло с десетки пухени възглавници, в които да се гмурна. Да заспя, да спя докато светът стане друг. Да спя докато умра и се родя отново.
Нетърпелив. Нямам търпение да дойде утре и да я гушна.
Как се чувствам ли? Доста е трудно да определя. С приятелката ми имам сериозни проблеми ( аз си я обичам, но е сложно, а и не ми се обяснява), семейството ми не се разбират, даже момчетата ,с които ходя на фитнес, се изпокараха... Искам всичко да си е като преди- да не се караме, да сме радостни, щастливи и да се обичаме, което е прекрасно. Толково ли много искам? Явно да. А как се чувствам, сами определете.
Имам някакво предчувствие, че нещо ще се случи.
Евала, че днес мина, ужасно скучен ден беше... Както всеки четвъртък общо взето. Започва най-добрата част от седмицата.![]()
пфф не е проблем отново да съм недоспала и събудена .. _/_
Демят ми почна криво, надявам се да продължи по друг начин ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бивам.Да минава и днес,че не се издържа вече на това даскало...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре съм![]()
Утре трябва да ставам рано пак .. това е кофти.. иначе всичко е О.К.![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Уникално ЩАСТЛИИИВ!!! И влюбен. Бахти якия ден!! (h)
Казано честно всичко ми е наред... лялалалялалалялялялал Чувствам се доволна, щастлива, леко влюбена и такам...
Много, много щастлива.![]()
Искам пак!!!
Учих по ботаника 4 часа днес, а после... цял следобед див секс и гушкане. Беше просто... прекрасно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много добре,денят мина по-добре от очакванията ми,а сега чакам една фр да идва в нас.Очертава се и вечерта да е приятна.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тъпо, болно... заспало
Всичко се провали заради гадната температура! А как исках да се видим отново
Утре олимпиада, грам не съм учила, пак ще се става рано, ух![]()
ПрекрасноДеня започна малко зле, понеже с моя се посдърпахме за една простотия породена от недоуточнение, но после беше велико! Яко билярд и секс после
Ама накрая сме забравили кутийката от презервативите ( вътре пълна с боклука от тях ) на мивката в банята и майка му се прибра малко след това и ги е видяла ... срам голям ... Добре, че жената е много пекана и ни разбра, даже започнаха да се бъзикат с моя, че с него сме били компрометирани, понеже сме си забравили веществените доказателства, а не сме ги изхвърлили
Ем конфузно, ем голям смях падна
![]()
Оле, уикенд <3 Рисувах, цяла седмица не се бях занимавала, и съм изключително доволна от резултата, определено ще я включа в портфолиото. Много си я харесвам, да не повярва човек. ^^
Иначе обичайният ден- нищо интересно не се случи, но пък не мога да кажа, че беше и гаден, ако не броим адския студ. Важното е, че събота и неделя най-накрая идват.![]()
Рисуваш? СУПЕР! Обожавам да рисувам, хоби ми е. Ако ти се занимава може да ми пратиш на ЛС твои рисунки.^^
Таа.. по темата:
Чувствам се ужасно, пренебрегната, без капка подкрепа от страна на приятели и т.н... Общо взето яко съква при мен. Иска ми се всичко да свърши. Хората не спират да ми казват, че за 18 години не може да ми е омръзнало толкова бързо от живота и че сега ни било лесно. Ами щом на това му викат лесно не ми се мисли по-нататък какво ще става. ;Х
Нямам никаква мотивация, не намирам смисъл в нищо. Не знам какво да правя...
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Изпълнена съм с известен скептицизъм относно дали утре ще си чуя алармата, но иначе съм мнооого надъхана. Не съм наясно как точно стана, но изведнъж всичко си дойде на мястото. Утре яко тренировки и вечерта.... <3