.
Затворена тема
Страница 73 от 81 ПървиПърви ... 2363697071727374757677 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 2020
    Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    AaaareS целуни я

Иначе ами добре съм,днес замръзнах,наваля ме,опръска ме кола все приятни неща и сега трябва да седна да си науча,че утре ще правим контролно,не че ще разбера нещо,ама поне да се опитам

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо никнеймът ти е написан по подобен безумен начин?
    Заигравка от едно време в часа по немски

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Супер.личният ми е голям пич.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Schtefito Виж мнението
    Заигравка от едно време в часа по немски
    Сетих се, че си се опитала да го напишеш на немски, обаче е ужасяващо грешно, надявам се да знаеш.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ебахти деня ... Първо се наквасих под дъжда докато ида до центъра да се видя с един фр ( е това че се видях с него е от хубавата част от деня ми ), после отидох да си рредам курсовата, те наще изтеглили часа напред и не успях деба ... дори в кабинета му го нямаше преподавателя .... Дано поне утре да успея да го издиря. Прибирам се в нас и кво да видя, ботушите ми за 100 кинта дето никога не са пропускали на единият подметката цепната, на другият дупка до ципа, и токовете пак изядени ... сефте, а новите ми чорапи мокри и кални ( както и краката ми барабар с тях ). Айде една пералня, която разбира се някъде да простра в това време ... Поне накрая една позната ме зарадва с един дребен жест в една игра
    Поговорих си малко и с най-добрата ми фр. Но най-гадното от целият ден е,че неможах да го видя ..... Изпреквам вече и 1 ден да не го видя тоя ден се превръща в мъка ... И на двамата ни е тъпо, че нямаше как да се видим, пък и като няма секс ... лошо е като свикне човек всеки ден секс, после като нема как му се "реве". Направо не ми се мисли, като ми дойде как ще издържим 7дни без секс ... Поне утре ще наваксаме със всичко.
    Последно редактирано от DragonLady : 12-19-2011 на 15:36

Еби му майката, новият албум на Корн колко е як. Това си го ръчкам в плейъра и няма да го пусна адски много време.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Страхотно, нещата се нареждат много добре. Утре съм на интервю за работа, отделно ми е адски влюбено, а идват и празници и ваканция

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Ще ме изпитват по история и ще правим контролно по химия, имам курс по немски, тоест след няма и час трябва да тръгвам. Като изключим всичко това ми е добре.
    I'm beautiful in my way....

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Амии, добре. Пия кафенце с мляко и досега си четох хороскопа. А дано да са познали, че ще е грехота толкова хубави неща да не се сбъднат. :д

Тъпо. Обмислям как да процедирам с едно момиче. Досега писах по български. Чакам с нетърпение на Коледа да ми донесат китарата, че да имам какво да правя
    Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Днес се чувствам добре!Купихме си коледна украса и украсихме насякъде.Настроението ми е празнично и хич не ми се учи ,но като знам какви тежки изпити ме очакват....
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Малко ми е депресирано.
    Знам, че по презумция би следвало всичко да се нареди, но... съм толкова преуморена, имам още ужасно много работа, а от недоспиване нямам необходимите сили да я свърша. Доста се старая, но просто имам чувството, че няма да се справя накрая напук...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мега празният ден, vol. 9574395743969440. Направо се чудя от къде ги измислиха всички простотии със скапаното даскало, само си губя времето по възможно най-тъпия начин. >.<

Чакам да ми се изтегли филма, после ще рисувам нещо, че съм много назад. Ама тъпнята е на макс иначе. И т'ва скапано време....... веднъж да дойде четвъртък....

Супер фен Аватара на LeprikonA
    заваля ме сняг, много сняг, но като се прибрах спря да вали, дане съм някакво проклятие, баси >.<

"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Оф как може да стане така бе,егати провала.Някой хора са жива напаст, като паразити са
    .. Родени са само и единствено да вгорчават живота на другите.. ;х няма думи.Още от сега знам какво ще бъде и ми се развали настроението от всякъде... : @
    Не, не не не не не и пак нЕ !! Офф ще има ли един път в който всичко да е наредд ?!?!?!
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Имам неприятното чувство, че майка ми е създадена с единствената цел да ме дразни до краен предел.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Екстра съм Влюбено ми е и разнежено, днеска така ме беше избило на гушканици, че моят не можеше да се завърти без да тръгна да го прегръщам или да се гуша в него Е не че се е оплакал
    Иначе си наваксахме яко за вчера, дето не можахме да се видим
    А да и майка му му казала " Това дете ( поради разликата от 7 год между нас, пък и за нея нормално да съм си дете, след като другият и син е именно на моите години ) е много влюбено в тебе " Смятай щом тя да го каже ... значи работата е дИбела ... и съм хлътнала яко.
    Утре аз съм от 3 само за едно контролно, а той е до 3 ама нали си ме обича, ще ме изчака да свърша контролното и да опрашим заедно на някъде

Мега фен
    суперрр, нищо, че съм болна. :д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Тц, не ми се спи нещо. След около 6 часа съм на интервю за работа, обаче няма изгледи да заспя пак скоро. Хм ще си доизпипам поректа поне още малко.

Отделно ми лиспва вече адски много, искам я. Поне петък наближава.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Стискам си всичките палчета да мине добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре,въпреки че ме събудиха.Поне ще ми донесат кафето в нас.
    Спах 4 часа и ми е учудващо добре.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    започна с някакъв тъп кошмар, за втора поредна нощ. в 6 сутринта бях загубила желанието си за сън, само се въртях докато стане 7 и половина. няма 10 и половина, а аз вече бях из по-голямата част от града, що за ден ли ме очаква...
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Чуствам се ужасно ... боли ме ухото след малко ще ходя да правя класна по бел и после отново на лекар ;хх

Мега фен Аватара на Hilary_
    Неска съм настроена за женски/клюкарски ден .. и такъв ще бъде! ;д
    Надявам се "ядосаното" от тези дни да ми мине ..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Оф!!!Много ми е криво, може ли да е такъв гъз.
    Като изключим това, съм добре. Седя си и си пия кафенце и ми липсва само една цигарка да запаля. Много пуша тия дни,ама карай.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си