- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
бели мечетаааа .. сняяг .. зимааа .. обичамм!!! ^^
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре съм
Е лап топа ми направи един гаден номер, но след като преинсталирах windows а няма проблемиСега си е като пушка
Днеска запознах моя и с баща ми и го прие учудващо добре, за което се радвам разбира сеОх утре къв ще е студ ужас ... Ама няма да ме спре да го видя или аз ще ида до тях или той до нас
Проклета зима мразя я ... само студ, лед и тн гадории
като за 2 и половина - изтрезняла.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Като за 3:42 - пияна
Беше мнооооооооооооого интересна вечер, надявам се на развръзка.Уау, просто... много добреее
п;п. браво на мен, улучих всички букви *гордо*
Добре! Пия си чая и след малко с бодра стъпка отивам към спирката.
Ммм, мирише на ваканция! Хохохохохо, направо не мога да повярвам, че ще си го имам само за мен чааак до 2ри. Толкова подскачах и му се радвах вчера - като малко дете на близалка. Най-накрая повече от малко време за нас
И ще идва на рождения ден на майка ми, хммм, доволна съм, дам, дам, дам.
Дали да не го събудя, за да споделя колко съм доволна?:Д
Айде не.
Страхотно. Днес се очертава да бъде отново цял един снежен ден, само за нас двамата. Колко се радвам, че днес няма да ходи на работа
Отивам да закуся и после излизам![]()
От премръзнали пръсти човек една цигара да не може да запали. Ебахти студенината.
Отново трябва да ходя къде ли не !! На урок ,да пазарувам ,на лекар !! Искам един ден в който да си само и единствено вкъщи !! Да си пия какао , да гледам коленди филми на запалени свещи и да си взема една страшно дълга вана без някой да ме притеснява .Вероятно това ще се случи чак в понеделник.![]()
Вали сняг.Как искам да стане една прекрасна бяла приказка
![]()
Току-що разбрах,че човек като спи и се събужда с нови мисли и всичко е различно.
А снощи на какви неща се ядосвах,смешно ми става като се сетя.Липсата на сън е страшно нещоо .
Сега ми се гледат снимкитее.. дано да ми ги пратят и да има някоя симпатична.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Нервно.Безмалко да ударя изнервящ продавач в магазин , но ме спряха навреме. Настроението ми е като картината която виждам вънка , по-точно не бих го определил.
слагам началото на "НЕ на тъжните песни" за следващите две седмици, защото като знам, че едвам го пуснах, съвсем малко ми трябва да си покажа прекалената емоционалност. две седмици... ох.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Никога не съм вярвала повече от сега в чудесата по Коледа.
Или в това, че когато човек иска нещо с цялото си сърце, то се случва.
Чувствам се добре. Въпреки, че нямам все още украса, коледното настроение ме е завладяло.
За пореден път се изумявам на креативността, която проявявам понякога. Най-вече, когато става въпрос да изненадам любими хора. За тази вечер съм им подготвила поредната изненада и нямам търпение да видя реакцията.
И спря да се върти за миг земята..
В коледно настроение съм, всичко се разви някакси прекалено добре и би трябвало нещо да се обърка, иначе няма да съм аз.. Навън има снежееееци ваканцията е тук, затова се чувствам .. добре, като изключим, че майка ми пак си го изкарва на мен, а аз нямам вина, нищо не съм и казала.. Нещо е полудяла, сигурно заради Коледа [или бабертета я хваща].
Една спокойна вечер у дома и утре ранно пътуване- надявам се да изкарам добре и на 28 като се върна да ми още по- добре. Имам планове и дано, дано всичко мине както трябва)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нещо ми е криво напоследък . Една апатия ме е обзела , че не ми е и до празници .
ПрекрасноВзех перфектният подарък за моя и съм сигурна, че ще му хареса
И той ми каза, че ми е взел подарък и на 25ти през деня като се видим, ще си ги разменим
Нямам търпение да видя реакцията му, като си види подаръка, въпреки, че и на мен ми е интересно той какво ми е взел
Утре ще се стане по раничко да излезе с тате да направим една партиика за подарък на майка, после за 1 -2 часа да идем на кафе с моя да се видим, а бъдни вечер със семейството ми и роднините се очертава хубава![]()
Много ми е тъпо, искам навънка, ама всички ги мързеше да излязат и днесОх, много ми е гадно х.х
Нетърпелив. Айде да идва пустия транспорт и да си ходя дОма.
Welcome to the Jungle...
ДобреОбичам празниците.Днес ще съм си в нас със семейството,ще помагам на мама с готвенето.Жалко,че не вали сняг...
Добре.Ям послендите 2 кроасанчета с кафето и се готвя след мъничко да сядам да уча по Ботаника.
Проклетата сесия съвсем наближи вече... Още след ваканцията имам колоквиум по най-гадния и дъъъълъг предмет.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
глася багаж без желание. вече станаха двама хората, с които мога да общувам с по 2 смс-а на ден. депресиращо е някак, още повече като съм свикнала и с двамата да съм всеки ден. пф.
иначе възнамерявам да участвам в прословутото готвене, не за друго, а просто да се занимавам с нещо довечера.
Още със ставането почват да ми се въртят номера пак и изперквам? Какво да ми е настроението и сега и за довечера...? НИКВО.