.
Затворена тема
Страница 75 от 81 ПървиПърви ... 2565717273747576777879 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2020
    Мега фен Аватара на Hilary_
    бели мечетаааа .. сняяг .. зимааа .. обичамм!!! ^^

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Добре съм
    Е лап топа ми направи един гаден номер, но след като преинсталирах windows а няма проблеми Сега си е като пушка
    Днеска запознах моя и с баща ми и го прие учудващо добре, за което се радвам разбира се Ох утре къв ще е студ ужас ... Ама няма да ме спре да го видя или аз ще ида до тях или той до нас Проклета зима мразя я ... само студ, лед и тн гадории

Супер фен Аватара на LeprikonA
    като за 2 и половина - изтрезняла.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на shmatarok
    Като за 3:42 - пияна

Беше мнооооооооооооого интересна вечер, надявам се на развръзка. Уау, просто... много добреее

п;п. браво на мен, улучих всички букви *гордо*

anonymous708973
    Guest
    Добре! Пия си чая и след малко с бодра стъпка отивам към спирката.
    Ммм, мирише на ваканция! Хохохохохо, направо не мога да повярвам, че ще си го имам само за мен чааак до 2ри. Толкова подскачах и му се радвах вчера - като малко дете на близалка. Най-накрая повече от малко време за нас
    И ще идва на рождения ден на майка ми, хммм, доволна съм, дам, дам, дам.

Дали да не го събудя, за да споделя колко съм доволна?:Д

Айде не.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Страхотно. Днес се очертава да бъде отново цял един снежен ден, само за нас двамата. Колко се радвам, че днес няма да ходи на работа

Отивам да закуся и после излизам

Супер фен Аватара на Irti
    От премръзнали пръсти човек една цигара да не може да запали. Ебахти студенината.

Отново трябва да ходя къде ли не !! На урок ,да пазарувам ,на лекар !! Искам един ден в който да си само и единствено вкъщи !! Да си пия какао , да гледам коленди филми на запалени свещи и да си взема една страшно дълга вана без някой да ме притеснява .Вероятно това ще се случи чак в понеделник.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Вали сняг .Как искам да стане една прекрасна бяла приказка

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Току-що разбрах,че човек като спи и се събужда с нови мисли и всичко е различно.
    А снощи на какви неща се ядосвах,смешно ми става като се сетя.Липсата на сън е страшно нещоо .

Сега ми се гледат снимкитее.. дано да ми ги пратят и да има някоя симпатична.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Нервно.Безмалко да ударя изнервящ продавач в магазин , но ме спряха навреме. Настроението ми е като картината която виждам вънка , по-точно не бих го определил.

слагам началото на "НЕ на тъжните песни" за следващите две седмици, защото като знам, че едвам го пуснах, съвсем малко ми трябва да си покажа прекалената емоционалност. две седмици... ох.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на xoxi
    Никога не съм вярвала повече от сега в чудесата по Коледа.
    Или в това, че когато човек иска нещо с цялото си сърце, то се случва.
    Чувствам се добре. Въпреки, че нямам все още украса, коледното настроение ме е завладяло.
    За пореден път се изумявам на креативността, която проявявам понякога. Най-вече, когато става въпрос да изненадам любими хора. За тази вечер съм им подготвила поредната изненада и нямам търпение да видя реакцията.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    В коледно настроение съм, всичко се разви някакси прекалено добре и би трябвало нещо да се обърка, иначе няма да съм аз.. Навън има снежеееец и ваканцията е тук, затова се чувствам .. добре, като изключим, че майка ми пак си го изкарва на мен, а аз нямам вина, нищо не съм и казала.. Нещо е полудяла, сигурно заради Коледа [или бабертета я хваща].

Мега фен Аватара на mynichka
    Една спокойна вечер у дома и утре ранно пътуване- надявам се да изкарам добре и на 28 като се върна да ми още по- добре. Имам планове и дано, дано всичко мине както трябва )
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Притеснена. Никва идея си нямам с тоя лекар, майка ми е няква странна цяла седмица, Коледата абсолютно замина на кино.. И е студ.

Голям фен Аватара на toad
    Нещо ми е криво напоследък . Една апатия ме е обзела , че не ми е и до празници .

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Прекрасно Взех перфектният подарък за моя и съм сигурна, че ще му хареса И той ми каза, че ми е взел подарък и на 25ти през деня като се видим, ще си ги разменим Нямам търпение да видя реакцията му, като си види подаръка, въпреки, че и на мен ми е интересно той какво ми е взел
    Утре ще се стане по раничко да излезе с тате да направим една партиика за подарък на майка, после за 1 -2 часа да идем на кафе с моя да се видим, а бъдни вечер със семейството ми и роднините се очертава хубава

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много ми е тъпо, искам навънка, ама всички ги мързеше да излязат и днес Ох, много ми е гадно х.х

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Бъдни вечер.. Никвото настроение.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нетърпелив. Айде да идва пустия транспорт и да си ходя дОма.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Добре Обичам празниците.Днес ще съм си в нас със семейството,ще помагам на мама с готвенето.Жалко,че не вали сняг...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Добре. Ям послендите 2 кроасанчета с кафето и се готвя след мъничко да сядам да уча по Ботаника.
    Проклетата сесия съвсем наближи вече... Още след ваканцията имам колоквиум по най-гадния и дъъъълъг предмет.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

глася багаж без желание. вече станаха двама хората, с които мога да общувам с по 2 смс-а на ден. депресиращо е някак, още повече като съм свикнала и с двамата да съм всеки ден. пф.

иначе възнамерявам да участвам в прословутото готвене, не за друго, а просто да се занимавам с нещо довечера.

Още със ставането почват да ми се въртят номера пак и изперквам? Какво да ми е настроението и сега и за довечера...? НИКВО.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си