- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Искам тарантулата да излезе от кокоса. :Д Само кисне вътре егати. Разбирам, че е зима и и е студено, ама... няма ли да привиква вече? :Д
Искам да се гушнем с моето човече и да си говорим под одеалото, както вчера.Но чак утре. XD Сега след малко потеглям на работа, а после ще се видя с една от най-добрите ми приятелки, която не бях виждала от месеци.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Наядена. Мм, вкусноо :д
Мързеливо ми е, ще си пусна музика и ще си оправя стаята, че нашите няма да са никак щастливи от гледката :Д
тъпо..скучно ми е
След тура по магазините днес се чувствам супер щастлива и удволетворена. ^^
Как ме мързииии....![]()
А трябва да се стегна, чакат ме две рисунки. х.х
След малко трябва да започвам да се приготвям за излизане.Имах по-различни очаквания,ама щом са решили там да ходим какво да се прави...
Искам утре да дойде по - бързо(h)
объркано ми е, не знам как да постъпя - дали да направя това, което мисля, че е правилно, или да слушам другите и естествено пак да мисля за някой страничен и така да пренебрегвам себе си ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Чувствам се страхотноооо!
Най-накрая си купих рокля за Нова година и знам точно как да я комбинирам. Малко нови хора очевидно винаги идват добре. Утре пак се очертава натоварен ден...и нощ. Юхууу, вярата ми в хората и света започва да се възвръща.
Липсва мииии, искам да я прегърна.
Зле...да очаквах да ми тъпо тази вечер,но то ми беше по-неприятно от колкото очаквах.По-добре да си бях останала в нас и да не си давам парите за глупости.Не мога да повярвам какви 'мъже' има...
Тъпите лапета във фейсбук, пишещи "Insomnia/Има ли будни????" в 1:00 ряпа да ядат.Не ми се спи, не се чувствам изморена и вместо да свърша нещо полезно цяла вечер гледах филми.
Утре ме чака излизане и пазар, преди това някои други неща трябва да свърша вкъщи, просто не се виждам.
Днес ще си го видя!!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
болно, мрънкащо и самотно. искам си Него. >.<
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Амии добре съм.На село в къщи на топло пред лаптопа.
Малко съм болна и погледа ми е замрежен,ама ще се оправя.
Не ми е звъннала още :о коеттоо няма оправдание,обаче и аз няма да й звънна пък!
лицемерна работа Еййй ! ;х
Дано Новата година да е изпълнена само с хубави моменти .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Асоциална, хахахах. Преди около час си отмених уговорката за довечера и май ми се разсърдиха, ама... все тая. Не съм подходяща компания, те за мен - също. Лицемерни, повърхностни, всеки гледа само как да си спаси собствения задник. Обещания се сипят на едро, никой нищо не изпълнява, на всичкото отгоре са толкова малоумни, че 2 изречения на кръст не могат да вържат и да обяснят за кво се борят и какъв им е проблемът - вместо това се скриват за неопределено време и се появяват отново, когато могат да търсят някаква изгода.
Нормални хора искам около себе си, обаче съм му изтървала края в последно време и толкова добродушна, чак наивна, съм станала, че давам втори, трети, n-ти шанс на хора, които отдавна са доказали, че не заслужават нищо повече от безразличие. Адски се дразнех на хора, които позволяват другите да им се качват на главата, а с времето самата аз станах такава. В момента даже не мога да преценя какво(/дали) губя нещо с това самоизолиране, обаче пък в никакъв случай не се чувствам зле. Гледам филми, чета книги, слушам музика, оправям си маникюра хахаха, ходя по магазините, въобще правя всичко онова, което ми харесва и ме прави щастлива, вместо да се съобразявам все с някого и с измисления му график, и да му търпя лошото настроение. Хич не ги долюбвам тия изтърканите клишета, ама вЕрно "По-добре сама, отколкото зле придружена".
Зле. Вече ми писна. Чакам го 2 дена да благоволи да даде зор на някого и да вземе да се прибере, белким ме излъже, че ме "обича". Писна ми все аз да съм тази, която си рискува задника, все да съм тази, която се отделя от приятели и семейство заради едни и същи пикльовци, а те да не си мърдат пръста.. И като им го кажеш, се сърдят.
Щастливо ми е и нямам търпение вече да дойде събота![]()