- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
тъпо..скучно ми е
След тура по магазините днес се чувствам супер щастлива и удволетворена. ^^
Как ме мързииии....![]()
А трябва да се стегна, чакат ме две рисунки. х.х
След малко трябва да започвам да се приготвям за излизане.Имах по-различни очаквания,ама щом са решили там да ходим какво да се прави...
Искам утре да дойде по - бързо(h)
объркано ми е, не знам как да постъпя - дали да направя това, което мисля, че е правилно, или да слушам другите и естествено пак да мисля за някой страничен и така да пренебрегвам себе си ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Чувствам се страхотноооо!
Най-накрая си купих рокля за Нова година и знам точно как да я комбинирам. Малко нови хора очевидно винаги идват добре. Утре пак се очертава натоварен ден...и нощ. Юхууу, вярата ми в хората и света започва да се възвръща.
Липсва мииии, искам да я прегърна.
Зле...да очаквах да ми тъпо тази вечер,но то ми беше по-неприятно от колкото очаквах.По-добре да си бях останала в нас и да не си давам парите за глупости.Не мога да повярвам какви 'мъже' има...
Тъпите лапета във фейсбук, пишещи "Insomnia/Има ли будни????" в 1:00 ряпа да ядат.Не ми се спи, не се чувствам изморена и вместо да свърша нещо полезно цяла вечер гледах филми.
Утре ме чака излизане и пазар, преди това някои други неща трябва да свърша вкъщи, просто не се виждам.
Днес ще си го видя!!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
болно, мрънкащо и самотно. искам си Него. >.<
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Зле...Чувствам се зле...Чувствам се НЕДОВОЛНА! Скучно ми е...Не знам как да си помогна за Бога!!!!!
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Надявам се да се видим възможно най-скоро днес и да е в добро настроение... или поне аз да успея да му го оправя.
Амии добре съм.На село в къщи на топло пред лаптопа.
Малко съм болна и погледа ми е замрежен,ама ще се оправя.
Не ми е звъннала още :о коеттоо няма оправдание,обаче и аз няма да й звънна пък!
лицемерна работа Еййй ! ;х
Дано Новата година да е изпълнена само с хубави моменти .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Асоциална, хахахах. Преди около час си отмених уговорката за довечера и май ми се разсърдиха, ама... все тая. Не съм подходяща компания, те за мен - също. Лицемерни, повърхностни, всеки гледа само как да си спаси собствения задник. Обещания се сипят на едро, никой нищо не изпълнява, на всичкото отгоре са толкова малоумни, че 2 изречения на кръст не могат да вържат и да обяснят за кво се борят и какъв им е проблемът - вместо това се скриват за неопределено време и се появяват отново, когато могат да търсят някаква изгода.
Нормални хора искам около себе си, обаче съм му изтървала края в последно време и толкова добродушна, чак наивна, съм станала, че давам втори, трети, n-ти шанс на хора, които отдавна са доказали, че не заслужават нищо повече от безразличие. Адски се дразнех на хора, които позволяват другите да им се качват на главата, а с времето самата аз станах такава. В момента даже не мога да преценя какво(/дали) губя нещо с това самоизолиране, обаче пък в никакъв случай не се чувствам зле. Гледам филми, чета книги, слушам музика, оправям си маникюра хахаха, ходя по магазините, въобще правя всичко онова, което ми харесва и ме прави щастлива, вместо да се съобразявам все с някого и с измисления му график, и да му търпя лошото настроение. Хич не ги долюбвам тия изтърканите клишета, ама вЕрно "По-добре сама, отколкото зле придружена".
Зле. Вече ми писна. Чакам го 2 дена да благоволи да даде зор на някого и да вземе да се прибере, белким ме излъже, че ме "обича". Писна ми все аз да съм тази, която си рискува задника, все да съм тази, която се отделя от приятели и семейство заради едни и същи пикльовци, а те да не си мърдат пръста.. И като им го кажеш, се сърдят.
Щастливо ми е и нямам търпение вече да дойде събота![]()
Sad, lonely...