- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Имам чувството че самотата ме е обладала напълно трябва да си намеря какво да правя...........
скапана болест. иначе като настроение не е крайно зле, малко ми е скучно, ама нормално, вече цяла седмица е такова. глупаво едно. поне свърших нещичко - порешавах задачи. добре се чувствам като го правя, някак полезна, а и минава времето по бързо когато си блъскаш главата с нещо. дето викаше една приятелка "все с нещо трябва да си ангажираш сивото в главата" .
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
На седмото небе от щастиеТой е невероятен!!! Видя ме в най-лошото ми здравословно състояние ( насмете ме гастрита, падна ми кръвното страшно много и ми се гадеше в един и същ момент ) и вместо да се отврати от мен, ме взе на ръце и ме занесе до леглото си, а после ме зави с юргана си, понеже треперех от ниското кръвно ( аз попринцип съм с ниско кръвно, а падне ли, става много зле работата ). Лежах близо 1 час, а през цялото време той седеше до мен и ме галеше и гушкаше. Е няма друг такъв мъж!!! Аз бях като парцал, а той беше толкова мил ...
Най-много мразя, когато аз съм в добро настроение, някой друг в близост до мен да е провесил нос до пода. Мразя. Мразя. Мразя.
И сега всичко, което искам е утрешния ден да е усмихнат. За жалост заобикалящата ме среда винаги е недоволна, ядосана, изморена и няма желание за нищо.
И естествено аз съм виновна за всичко, защото не ми пука и съм щастлива.
Да, голяма вина е да си щастлива тук.
Но аз съм! На пук на всички депресирани.
И спря да се върти за миг земята..
Изцепка слез изцепка, просто..Отначало ми беше тъпо, но то всичко си е наяве..
Нещо прекалено много ми се спи, за да ми пука.
![]()
Доста по - добре от вчера и слава Богу!
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Денят започва стабилно. Днес ще го видя доста рано и ще имаме време да си наваксаме за вчера, когато ни секнаха музата. Буквално.
Йес бе.
:Чудничко!
Утре ще е най-хубавата Нова Година! Нямам търпение!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Офф, ако бях мъж, щях да имам перманентна ерекция. Оф, оф, оф.
Никой не прояви благоразумието да ме остави да се наспя, затова цял ден ще ми търпят кривото настроение.
You are broken, I can fix you...
Днес членувам в клуб "Едно такова никакво". Хал-хабер си нямам къде (и с кого) ще се посреща Нова година, тоя път организацията никва я няма и всеки е забегнал някъде. Не че ми пука особено. Whateva.![]()
Welcome to the Jungle...
Наще ми развалят останалото малко щастие по празниците , но не ми пука има алкохол за това нещо..Като си взема партакешите за 2-3 дена да са майна и пак ша има да ми реват ама скоро сичко ще свърши.
За съжаление се очертава доста ... оскъдна Нова година, т'ва женско парти без момчета хич не ми се нрави, да не го избием на прекалено много женска злоба по някое време.Като цяло съм добре, тъкмо ставам, кафенцето е до мен и е екстра, трябва да изчистя всичко преди нашите да се приберат, трябва и да изляза след час, но изобщо не ми се мърда никъде.
![]()
Чудя се къде ще празнувам Нова година.Майка ми ме навива да отида на ски за 4 дни,а на мен въобще не ми се ходи.Изобщо не ми се мърда никъде.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
shmatarok, тва пък на Нова година чисто женска компания да си намери мъжко присъствие е най-лесното нещо на света. Само пуснете оферта на рандом момче/та.
Welcome to the Jungle...
^ ах, то не е до това, че не можем да си намерим момчета. Напротив, желаещи има определено.Но теренът не го позволява.
![]()
Що, да не празнувате в някой метох (женски манастир)?![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
^ не, техните са на другия етаж и са много строги. Значи всъщност може да се каже и "да".
Свърши ми кафето, трябва да си правя (следобедна) закуска, ама нещо ме домързява. х.х
Болен съм, деба, и май ще изкарам Нова година на креват О_о