.
Затворена тема
Страница 81 от 81 ПървиПърви ... 31717778798081
Резултати от 2 001 до 2 020 от общо 2020
    Супер фен Аватара на shmatarok
    Честита нова година :3

много съм доволна, много добре мина, не се минахме и в крайна сметка се сдобихме с момчета, макар и за малко Оня сладур от предния път пак беше там, пак зарибявки, чудя се кога най-накрая ще предприеме нещо по-сериозно, да не е на 5, по дяволите.
    Горда съм от себе си. Дано да ми върви на любов, главно.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре.Снощи се получи много много добре.Сега трябва да се почива,че довечера...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Честита нова годинаа... Даа.. вчера можеше много по-добре.. можеше и въобще да не съм там и да не умирам от скука, но уви.. Поне това, което стана там си беше много яко.. Надявам се тази година да бъде по-щастлива, всички да сме здрави и да имаме много късмет. Мисля си /дано да е така/, че започвам ново начало и вече той няма да ми е в главата.. сега е изключително различен човек.. май объркана съм.. даже раздвоена.. ох.. всичко ще се нареди, знам си. Дано да ми върви цялата година така .. ^____^ и най-много искам да съм позитивна и всичко да се случва така както си го мисля <33 *гушкии*

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Concussion
    Като лайняна бомба.

Точно като хладилник...!!!! Ай наздраве !

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Честита Нова Година! Нека сме живи и здрави и многоо обичани от хората, които обичаме и искаме :р Нека сияем от щастие през цялата 2О12 година !!!
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Имам ужасна мускулна треска от снощи и ту ми е смешно, ту ми се реве.
    А кви неща ми приказваше... меденко

НАДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУЙ

anonymous708973
    Guest
    Раздвоена.
    На първо място прекрасно, защото прекарах супер готино снощи и 2012 започна с един мързелив, хедонистичен първи януари. .. малките радости като вкусната храна, Том и Джери, излежаването по пижама до/върху/под любимия човек.

От друга страна, доста ми е кофти, че утре ще се видим за няма и час, а след това ... чак на 13-ти. Оф...

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Маааааааааааааааааааааааа ааааааааамицата му стара. Кофти. Снощи се наказах толкова жестоко, че не знам къде се намирам...НЯМА ДА ПИЯ ПОВЕЧЕ. Точка. Това е. И с тия кофти болести..,кофти хора, кофти отношения с онзи идиот,... кофти случка.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Обещавам, утре ще рисувам. Ако утре по това време не съм си изпълнила обещанието, ще си самоналожа наказание.
    Не ми се спии, искам втори дубъл на вчера .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Чудничко.
    Ще поуча сега малко, а после с него. <3
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Мляко с кафе + белгийски бАМбони=win. След малко ще се амбицирам и да отида за цигари, че да е блаженството пълно.

Пиянннннн за кой ли път уууубииииииииииствено пияннннннннн... бах тес празници как са УСФИНИХ чеснУ...толкос ЕдЕнИ и ПИИНИ не сам побирал за цяла година колкото от 10 дена на сам изконсумирах . Изтрезняям ейся и имам една задача за деня : МЪРЗЕЛ И ПАК ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ... още малко ще се поживее и почват мъките

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Страхотно се чувствам, легализирах се успешно.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на babity
    Ужасно съм гузна за безкрайното ядене по празниците. Вече съм на диета, разбира се, нямам търпение да дойде утре и да отида и на тренировка. Просто... ако не бях настинала и бях с няк'ви 20тина лева напред, животът щеше да е прекрасен... но уви!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хайде за новата година да сме си в нова темичка http://www.teenproblem.net/forum/sho...15#post9973715

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си