- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Мани го тва слънце бе любов.Първоначално написано от Priceless
И тая година ме разочарова и не успях да хвана тен!!![]()
И сега съм точно като снежинка .. пхах![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За мен всичко е по-хубаво от снега.![]()
По темата: Моя хубавец си е забравил телефона в нас и най-добрият му приятел звъни за 15-ти път в момента. Почва да ме дразни.
И спря да се върти за миг земята..
++ хах и аз си мислех,че се шегуват.... Честит да ви е..Първоначално написано от xoxi
а тук само вали и е студеноо ....![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Сняг?! Искам и аззз![]()
![]()
![]()
В кофти настроение съм. Студено ми е, трябва да чистя... И имам 20 страници задачи по химия..![]()
![]()
![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
най-искрено ви завиждам за снега, сериозно. тука е кучи студ и няма дори дъжд, но ще пътувам довечера и той ще ме чака.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Студ!
Не бъди тъпак - ела ни виж
Изтощетна
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1Първоначално написано от LeprikonA
Иначе имам да уча по немски, а единственото, което искам да правя е да лежа,да гледам някой филм или да слушам музика.И ме е яд,защото тази сутрин имах възможност да спя до колкото си искам,а се събудих в 7.30...![]()
ППОт няколко дни ми е едно такова коледно...![]()
Да идва по-бързо декември-хем ваканция,хем подаръци
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Ужасно ама наистина ужасно.............
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Хубаво е,че се наспах.
Иначе ми е някво смотано днес. Пф,търпя до едно време. След това обаче става лошо...
И на мен ми е много коледно. И си мисля за коледни неща.
Яко сдухано ..тва любовта е много гадно нещо в повечето случаи..
![]()
Щастлива.
Жалко, че утре е понеделник.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Неописуемо щастлив![]()
![]()
![]()
Сутринта обикаляхме с нея,напазарувахме и прехвърчаха снежинки.Тамън си помислих че ще навали както трябва,но все пак надеждата умира последна.
На обяд сготвихме (хаха много съм добър) и следобяда го прекарахме в гледане на филми и секс
Rest of the day-bed talking.
Обичам я толкова много!Беше един невероятен уикенд
![]()
От сто години съм се нагласила да излизам, обаче още чакам мойта фр... и аз искам да си получа новият телефон днесссссссссссссссс
Точно това ми трябваше. ПФФФФФФФФФФ. Мирясах.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Прекарах цял ден, барикадирана в нас, и писах ли, писах ли, писах и четох ли, четох ли, четох... Ми омръзна ми, то края му се невиди.
Пък заради студа се чувствам нон-стоп гладна и унищожавам главоломно количество храна, последно падна в боя една кутия с гнусли, ама пък цял ден се лигавих над нея. Добре поне, че не трупам лесно и че ми остава все пак някакво време да потренирам, инак щеше да се получи доста грубо.![]()
ох.. следват трудни моменти.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Оф, чудя се къде е. Каза, че утре рано сутринта ще пристигат, а очевидно още не е влязъл в България даже. Какво е това нещо беее, да се обади да каже къде е, що е, жив ли е .. бива ли да стоя тука в невидение вече втори ден?!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Заспало ми е. XD Днес имам 3 дъъълги упражнения и спорт. И контролно по зоология.Е, поне четвъртъка наближава. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()