Етук ще си излея всичко, че вече сериозно ми преля чашата от всички около мен и от самата мен! Мразя колко са тъпи, ама тъпи хората! И като че ли все аз попадам на най-тъпите.. Мразя себе си, че се промених заради един такъв тъп, малоумен човек! За това че ми пука, като знам в кви мизерии се забърква и как пропада.. Мразя, че нямам властта да му помогна, да му влея мозък, да му забия един шамар за да се освести или каквото там помогне! Мразя, че най-добрата ми приятелка си затваря и тя очите за истините! Мразя, че друга приятелка стана от супер забавната и лъчезарна някво емо, дето си реже вените и най-добрия начин по който ми го съобщи-прати ми снимка на белезите си. Мразя, че го прави без особена причина и мразя, че няма как да я спря. Мразя, че съм в тази държава, където е хаос и мизерия навсякъде и мразя, че аз знам как мога да се измъкна, не е непостижимо, но все пак нещо в мен ме спира и се надява, че утре ще е по-добре, а напротив- с всеки ден нещата се влошават! Мразя, мразя, мразя.. напоследък само това чувствам..