- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Уфф... не мога повечеееее....Писна ми от всичко и от всички...раздвоена съм...вместо тая вечер да излезна ще си стоя у нас пред компютъра
И не спирам да мисля за НЕГО.. мамка му защо трябваше да се появява в живота ми.
Защоо???Искам да съм с него..а нещо ме спира...може би хилядите му момичета с които непрекъснато се занимава...всеки път ми доказва че е луд по мен...но същевременно обръща "специално" внимание и на други .....Умиирам... не издържам...сърцето ми се къса...
;(.... По-гадно просто няма как да е ...! ;( И с тея объркващи сънища...искам да се превърнат в реалнооост ;( Искамм го!! <33
Цитирай Първоначално написано от dolly Виж мнението
...И не спирам да мисля за НЕГО.. мамка му защо трябваше да се появява в живота ми. Защоо???Искам да съм с него..а нещо ме спира...може би хилядите му момичета с които непрекъснато се занимава...
Подобно ...... ,,
++Същото ! Тез момчета няма ли да се оправят малко и да оставят гъзарията на страна...
Иначе съм добре,мисля днес да украсявам в къщи и ми донесоха 30-те морении :рр Иееееама не трябва да ям повече от 1 на ден,щотоо пак ще стана дебела ;д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...