Не се сдържам вече! Разберете го един път за винаги (няма как да стане, щом зодията ви определя връзката...), зодиите НЕ ОПРЕДЕЛЯТ НИЩО ! Познавам сума ти хора, от еднакви зодии, напълно противоположни характери, нищо общо един с друг. Но разберете това! Ако сте стигнали до там, че зодията е главния фактор за определянето на вашата половинка в живота, за връзката ви, за това дали ще си допаднете - ВИЕ ИМАТЕ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ !!!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
+ 11111111111111111111111111111111111111111111111111 11111111Първоначално написано от Bozichko
Щот аз съм прасе нали разбирате?
И АЗ ТАКА ВИКАМ , ФУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУ
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
бмхнчпм
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Естествено, че не определят нищо! Определят всичко и нищо! Както всичко останало!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Единственият фактор за определяне е какъв е човека отвътре, какво носи в себе си.
Имам чувството че това за мене си го написалПървоначално написано от Bozichko
![]()
Къв си ти прасе бе, аз съм прасеПървоначално написано от Moerder
![]()
Подкрепям! Зодиите са глупост. Характера на всеки е индивидуален и зависи от различни фактори. Понякога се срещат и прилики между хора с еднакви зодии, но аз ги наричам - съвпадения.
Що бе, да не се е стигнало до там, че да са се избили чак ?Първоначално написано от Bozichko
![]()
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
Грешите. Ако не ме мързеше щях да ви обясня защо, но е все тая. С нищо не мога да променя мнението ви.
Съгласна. Характерът на човек въобще не се определя от това на коя дата се е родил. Да не говорим, че познавам хора от една зодия с напълно различни, направо противоположни характери. Никога не бих се захванала да си избирам гаджето по зодията. Със сегашния ми приятел си пасваме перфектно, а според зодиите ни, не би следвало въобще да е така.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Далече съм от мисълта да определям близките си според зодията им, но
изобщо не си прав, като казваш, че зодиите нямат нищо общо.
омг тоя човек (автора) започва да ме кефи само от коментарите си за зодиите във всичките теми!!![]()
Спрете с тия ограничени общи знаменатели образуващи се от това кой каква зодия е! ГЛУПАВО Е! МАЛОУМНО Е!
Всеки човек си носи своята индивидуалност!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спираме се с тези общи знаменатели образуващи се от знаменатели на зодии общи....
Обърках се.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ти се случва за първи път (за мои коментари) ..Първоначално написано от Chacho
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Извинете, оправих си печатната грешкаНе бе, нямам против зодиите, но моля, някой да ме просветли, как това, че съм стрелец, овен, лъв, ме прави по-добър и съответно по-лош човек от да речем козирог, телец, дева или квото и да е. Примерно казвам! В днешно време с тези зодии само си изкарват парите хората, на гърба на глупаците (не се обиждайте). Пак казвам, зодиите може да имат нещо общо с хората, част от хората или нещо подобно, но е изключително малка част, а това, което казах и ще повторя отново е, че ако зодията е главния определящ фактор (щото много такива теми се навъдиха за това, че еди кой си бил лъв и за тва бил много як), то вие имате сериозни проблеми с главата си !!! Но моля, желая разните там "много знаещи" за зодиите, да спре да ги мързи и да си изложат доводите, много ми е интересно да ги прочета !
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
хороскопите за съвместимост и тъй нататък, така са написани, че да има по нещо вярно за всеки. мда
А.к.а Cognitive BiasПървоначално написано от elysunny
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
До счупената камина. Айде да ми обясниш, к'во общо има зодията с любовта? Щото аз май съм много тъпа, да избирам хората по характер вместо по зодия. Явно ЗОДИЯТА е тази, която определя живота! Как не съм се сетила до сега! Ключът към всяка загадка!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Абе и аз мога да ви опровергая, обаче в момента ме мързи.. Само ще кажа, че не са само 12те зодии, ами те се делят, на всичкото отгоре има и асценденти.. Не съм някаква дето сляпо вярва на зодии, но си има някаква закономерност. Точка!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не искам да засегна никого, но не разбрах защо всички, които са ЗА зодиакалните закономерности ги мързи да обяснят защо?![]()
Или защо моето момче е риби, а аз - скорпион и по правило би следвало да не се траем, а по случайност е момчето, с което съм била най-щастлива досега?
И наистина ли кога някой родител е попаднал на дефектен кондом => направил е бебе => е излязло 9 месеца по-късно и е станало точно определена зодия, по някакъв начин се води определящо за каквото и да е?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Да именно.И аз не зацепвам как от това в кой месец си се родил е определящо за характера който си.Сега някой ще се изцепи-ама толкова неща познаха за зодията ми.Ами нормално по света има милиони хора от една и съща зодия,каквото и да кажеш за дадената зодия все ще се припокрие за някой и "о уау познаха".Първоначално написано от SisiStrange
Пълни глупости![]()
^ Да не говорим, че те ползват разни шаблони. Все неща, които, ако имаш вяра на зодиаци, ще си ги напаснеш към най-нормалното ежедневие и ще решиш: О, да, случи ми се!
Примерно: "Тази седмица ще се сблъскате с непредвидени трудности. Бъдете решителни и се концентрирайте над разрешаването на основния проблем."
Ем, ще се шашна, ако има човек, който цяла седмица да не му се тресне поне една простотия. И след като си е изчел хороскопа веднага ще си рече: о да, ето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()