Мога да ви дам пример.....в едно списание пише, че Везни и Везни са "невероятна добра комбинация", а в друго списани "няма химия м/у тези зодии" .... е може и да има нещо вярно във всичките тези писаници, но според мен Везни и Везни могат да се разбират чудесно, така че и аз не вярвам на тези "определения" за зодиите!!!![]()
![]()
![]()
зодиите по тия теми са за тея, дето си нямат друга работа.
REGGAE BOOM <3
Тва, че зодиак и хороскоп се застъпват не значи, че са едно и също... щото аз съм чувала и за нумерологичен хороскоп и за лунен хороскоп и т.н... Ама както и да е...
А тези, които очакват да разберат нещо за зодиите от разни смешни списания като Космополитън и др или някой клюкарски вестник няма кво да ги коментирам. Щото и аз на места чета, че, примерно, девата е до 22 септември, а от 23 почва везната, а на други места пише, че девата е до 23 септември и от 24 е везната и т.н....
Ии все пак седиш и обясняваш, че е точна наука.Първоначално написано от robles
Какво значение къде е? Аз не съм видяла в някое списание тип National Geographic или Geo, например, противоречива инормация по биология. Никъде на света няма да има противоречия по математика или химия също. И за рибите мама го беше прочела в седмичния вестник. Т.е. не в клюкарско издание или в Космополитън.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
В зодиите има истина.Малко.Защото има и фактори като възраст,възпитание,житейск и опит,отношения с роднините,финансово състояние,дали като малък си е паднал на главата и много други.Също така трябва да се има предвид,че докато биологията си е точна наука,а National Geographic е световноизветно списание, зодиаците и хороскопите в клюкарските списания се пишат по памет и настроение-с други думи,някой в обедната си почивка сяда на компютъра и започва "Рибите ще се влюбят,Лъвът ще има професионални трудности...чакай,забравих Девата...айде от мен да мине,Девите ще се женят."Затова не е странно.че няма 2 еднакви хороскопа/зодиака в списание.Някой беше споменал книгата със зодиаците-и аз я четох,и поне 80% от нещата съвпадаха доста точно.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
+1 съгласна съм,също така да не забравяме,че зодиак най-общо се отнася към небесния кръг от съзвездия,свързано с астрологията и с науката.Това,че по вестниците и списанията са решили да пишат неточни и много общи неща не значи,че това за зодиите е пълна измислицаПървоначално написано от someonerandom
![]()
|
![]()
Да бе,много ясно че звездите определят характера на човека!![]()
фейспалм
По звездите са се определяли много неща от край време, още преди да се разбере що е то психология и технологии и разни други щуротии....
Никой не ви кара да вярвате насила... все едно да почна да се присмивам на някой щото вярва в бог, пък аз не вярвам...
Дебилизъм.
Чакай, чакай. По звездите са се определяли много неща, но не и характера на хората. Последното е по-скоро внушение. На човек, все някой трябва да му е виновен, трудно е да признаеш собствената си вина. А какво по-добро от това, да се сърдиш на "оня горе", "зодиака" и куп други неща?Първоначално написано от robles
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Хаха... чакай, тва че на някои хора им е по-лесно да обвиняват нещо извънземно е техен проблем. Акъл се иска...
Тука също някои хора си мислят, че като се заговори за зодии, значи "вярващите" определят зодията като твърд критерии за избор на партньор и точка. Друго не знаят. Тва е от оня дебилизъм, с който няма смисъл да се спори, щото винаги се скача от едната в другата крайност....
Споровете са безсмислени... все едно да спорим дали има бог или няма и т.н... нито вярващите ще променят мнението на невярващите, нито обратното...
Някои хора ме дразнят...![]()
Някои хора,от тази тема имат нужда да излязат от стадото и да погледнат нещата от реалистичната гледна точка.
Мдам.
Все още никой не каза някаква сериозна, било то теза, за това, КАК МОЖЕ това, че си роден на еди коя си дата, да определи характера на човека. Освен факта, че някой трупа пари на наш гръб правейки хороскопи, но както знаем, че докато има балъци, ще има и тарикатиНо въпреки това темата малко се отдалечи от самият въпрос, който беше, а именно - Как може някой да определя връзката си ПРЕДИМНО според зодията?...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ми да кажат хората, които определят ПРЕДИМНО според зодията. Аз не го правя, нищо, че вярвам в зодиака. Не съм чак толкова зарибена, че да издирвам асценденти и т.н, щото не става въпрос да влезеш в гугъл и да напишеш Мъж Везна и Жена Скорпион и да ти излезе няква измишльотина.
На мен ми харесва да чета характеристиките, да наблюдавам хората, моите познати, приятели, да знам доколко описаното отговаря на характерите им. Виждала съм доста прилики, виждала съм и разлики, ама все пак тва не е като в математиката 2 и 2 да прави 4...