.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Affinitone

Hybrid View

Affinitone

Какво мислите за фон-дьо тена на Maybelline Affinitone? Ползвали ли сте го? И какво ше ре4е тва дето го пише на опаковката foundation with vitamin E?
    Знам 4е всички фон-дьо тени не са особено полезни за кожата,но пак има някои,които по-малко пре4ат и затова ако сте го ползвали да ми кажете какво мислите?

По-добре фон дьо тен,който предпазва от замъряванията по улицата..
    От афинитона не съм доволна,като вода е,сл 1 час ми ставаше на петна и не покрива въобще..а на челото ми седи като на прах някакво.

аз ползвам 42 dark beige .. общо взето само на бузите го слагам, не е като другите да трябва да размажеш навсякъде .... на петна не ми става иначе.. аз съм доволна като покритие и затова питам дали и вие сте доволни

различни кожи-различно действие.
    Моя е 16 vanilla rose

Много го хвалят, а всъщност на мен изобщо не ми харесва. Не покрива добре, прави лицето на точки и не седи естествено.

Цитирай Първоначално написано от l0litta
    Много го хвалят, а всъщност на мен изобщо не ми харесва. Не покрива добре, прави лицето на точки и не седи естествено.
    Ее точно това говорех Много го хвалят и аз се чудя защо..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да, воднист ми се струва и на мен, въпреки, че съм го ползвала преди мнооого време.

Най-отвратителното нещо,което съм ползвала Стои,като маска..добре ми е,като покривност,но стои ужасно

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Трябва да слагате основа. И на мен ми е седял като маска и на челото като ла*но.

Ако първо сложа кремче,фдт и после малко пудра, за да запечата е добре.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Hilary_
    Имам го. Рядко го използвам, защото не ми седи мног оестествено. Както казаха е воднист, но ако трябва да дам оценка - средна работа.

Имам го вече от 3 седмици. Цветът, който използвам е 30 sand... за мен този фдт е най-добрият, който съм имала до сега... просто толкова добре съвпада с кожата ми .. и я прави страхотна и прикрива всички недостатъци... Специално според мен си струва!!!
    Ако искаш да си щастлив - бъди!

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Дори за тези пари си е много добър, аз съм доволна И за тези които казахте че става на петна и не стои добре, вземете си точният цвят за вашата кожа и няма да има същите проблеми.Поне при мен беше така.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз тези дни си купих минералния и съм суупер доволна. Винаги съм била доволна от Афинитон, но от този в тубичката не ми пасваха цветовете, но този ми се слива перфектно с кожата, не е матиращ и не ми стои като прах след 1-2 часа, покривен е, но го чувствам много лек на кожата си... Взех си го уж временно, докато се спра на друг, обачее си оставам с него.

Banned Мега фен
    аз ползвам такъв фдт. (въпреки,че слагам фдт. 2 пъти в годината мога да кажа,че съм доволна ! ) .. ползвам този в тубичката най-светлия цвят и пак ми е леко тъмен за това гл повечко лятото да го ползвам.. не ми става на петна,покрива си ми доста добре,а и го нанасям лесно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си