.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Въпрос относно Nokia N95 8GB

Такам... Имам тоя телефон от 4 години някъде, кво да ви кажа... издържа на всичко обаче понеже нямах комп 2 седмици, заместителя на компа ми беше телефона... пусках скайп, опера, плейъра през тонколоните едновременно и тва почти цял ден. По едно време скайпа му се бъгна, преинсталирах го поне 5 пъти не тръгва и не тръгва. И не само той... като цяло телефона стана супер бъгав и вади системни грешки за щяло и не щяло. Въпроса е ако му преинстална symbian-а (в моя случай ще го ъпдейтна до v35 щото в момента съм с v31) ще се оправи ли? Имах една 5800 със супер омазан symbian, даже не можеше да звъннеш на никой, преинсталнах и ОС-а и след 2 дена пак се бъгна... Тия грешки от хардуерен дефект ли са или от софта? Пак казвам тая N95-ца е яко блъскана, изтървана, отварял съм я няколко пъти да и сменям говорителите, даже е мокрена през тези 4 години и е чук все още само дето вади грешки... не ми е проблем, просто е дразнещо. Не искам да ъпдейтвам без причина защото имам важни неща и програми в тела...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    НИКОГА НЕ ЪПДЕЙТВАИ NOKIA !!!

Въведи *#7370# като номер и му направи Hard Reset

Цитирай Първоначално написано от Wax
    НИКОГА НЕ ЪПДЕЙТВАИ NOKIA !!!

Въведи *#7370# като номер и му направи Hard Reset
    Из имам подобен проблем.Тела ми е Nokia N86 8MP и нерви с едни съобщения - "системна грешка" - показва го още при включването и не ми стига паметта в C: - постоянно изписва - "моля изтрийте или преместете данни от C: Памет на телефона",а там ми се инсталира symbian-а (нали така) + това като си ъпдейтнах Maps-а до Ovi Maps не ме попита къде да ги инсталирам,ами само си се инстална в C: .И ме нерви иконата на плеъра щот преди преве направих някъф ъпдейт от незнаен сайт и иконата стана папка и ми я няма програмата Download! Така @Wax и ти ли ще ме посъветваш същото? И какви рискове крие това ресетване? Съответно има ли + и - в това ресетване,не е ли по-добре да го дам на специалист (примерно на Germanos) и те да ми го управят?
    яко shit

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    нищо критично няма да стане.
    Софтуера ще се върне на фабричния.
    Единствено си направи BаckUp на контакти, съобщения и друга ценна информация.

Град
    Правил съм хард ресет на бъгавата 5800 и това не оправи проблема със софта... не знам сигурно ще ъпдейтна до v35... бил бърз и не харчел толкова батерия... не аз да чакам 5 минути да се включи телефона и всяка програма да ми зарежда по 3 минути и нещо... той от тия 8 гиги има свободни около 400мб ама не мисля че е причина толкова да бави и да бъгва софта... хард ресета според мен няма да помогне... имам един приятел който имаше N73 Music Edition и от много изтърване му се бъгна софта преинсталации не помогнаха... аз N95-цата последно време не съм я блъскал и изтървал...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    Правил съм хард ресет на бъгавата 5800 и това не оправи проблема със софта... не знам сигурно ще ъпдейтна до v35... бил бърз и не харчел толкова батерия... не аз да чакам 5 минути да се включи телефона и всяка програма да ми зарежда по 3 минути и нещо... той от тия 8 гиги има свободни около 400мб ама не мисля че е причина толкова да бави и да бъгва софта... хард ресета според мен няма да помогне...
    Еми човек до преди месец бях със същия и да ти кажа ъпдейта ти прави доста приложения несъвместими и ти заема към 200 МВ от мястото " за да прави телефона по-бърз" - Bullshit. Зареждаше ми за 24 секунди с v31 а с v35 - 31

Град
    А преинсталация на v31 може ли да се прави ?

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    да - просто избираш опцията от NSU

Град
    ясно... дано стане че иначе му сменям издънените говорители и панелите и го продавам

Аз си направих хард ресет и всичко което допреди не работеше сега работи.Направи ми само впечатление,че само контактите и съобщенията се изтриха (това не е проблем,нали?).Тела сега направо фърчи,нямам думи за браузъра колко бърз стана.Ама си имам 2 въпроса.Сигурно тези програми са ми ги инсталирали отделно - програмата Download! и N-Gage (приложението за игри) - те не се възтановиха.Има ли някъкав начин да си ги сваля от някъде.Пак да кажа смартфона е Nokia N86 8MP.Мерси предварително.
    яко shit

Град
    Някои телефони - N82, N95, N96 си имат вграден N-GAGE 2... на другите смартове трябва да ги инсталнеш. Същата работа е дали го имаш вграден или допълнително. А за да качваш N-GAGE игри трябва да си си хакнал телефона... поне така е при мен...

Някои телефони - N82, N95, N96 си имат вграден N-GAGE 2... на другите смартове трябва да ги инсталнеш. Същата работа е дали го имаш вграден или допълнително. А за да качваш N-GAGE игри трябва да си си хакнал телефона... поне така е при мен...
    1. А от къде да си кача н-гаге на тела? 2.Как се хаква тела и 3. Може ли някой да ми даде програма за оставащия заряд на батерията като ion battery timer,за използването на процесора?
    яко shit

Град
    не мога да намерея... само виждам откъде можеш да си дръпнеш n gage 2 игри за Н86 хакването отнема точно 2 минути, но докато сертифицираш програмата с която става (HelloOX) отнема 2 часа... за батерията пробвай Nokia Battery Monitor... доколкото знам е за S60 v5 и нагоре... моя е v3 и съответно не тръгна мисля че и твоя е v3 понеже не е тъч скрийн но пробвай земе че стане

не мога да намерея... само виждам откъде можеш да си дръпнеш n gage 2 игри за Н86 хакването отнема точно 2 минути, но докато сертифицираш програмата с която става (HelloOX) отнема 2 часа... за батерията пробвай Nokia Battery Monitor... доколкото знам е за S60 v5 и нагоре... моя е v3 и съответно не тръгна мисля че и твоя е v3 понеже не е тъч скрийн но пробвай земе че стане
    Не нокиа батери монитора съм го пробвал няколко пъти и не става.А за колко се товари процесора и рама има ли някакъв начин да проверя? Значи знаеш само как мога да си сваля игри за н-гаге,но не и от къде да дръпна н-гаге?
    яко shit

Град
    Не знам... одеве търсих но знам че има начин да се инсталне G-GAGE на нокиа със симбиан... а за рама си дръпни TaskMan! Просто задържаш копчето за менюто и ти показва в момента колко рам имаш свободни, показва колко памет имаш в телефона и в картата ако си с карта (на мен ми показва че съм с карта ама не е така ) също от него можеш да затваряш приложения и още много неща... абе като диспечера на задачите на уиндоус е. Ако ти иска сертификат... хаквай тела не му мисли ако искаш мога да ти кажа подробно как става но да знаеш голяма играчка е

Не знам... одеве търсих но знам че има начин да се инсталне G-GAGE на нокиа със симбиан... а за рама си дръпни TaskMan! Просто задържаш копчето за менюто и ти показва в момента колко рам имаш свободни, показва колко памет имаш в телефона и в картата ако си с карта (на мен ми показва че съм с карта ама не е така ) също от него можеш да затваряш приложения и още много неща... абе като диспечера на задачите на уиндоус е. Ако ти иска сертификат... хаквай тела не му мисли ако искаш мога да ти кажа подробно как става но да знаеш голяма играчка е
    Мерси за приложението,ама където и да отворя насякъде е трайл.би ли ми дал линк към него и да не е трайл,а относно за хакването-какво всъщност ти дава това хакване?
    яко shit

Град
    Пробвай тва http://www.imserba.com/node/1228 а относно хакването - като го хакнеш можеш да инсталираш всякакви приложения без да ти искат тъпия сертификат! Симбиан е толкова зле, че дори темите искат сертификат! (що не го направиха и mp3-ките да искат сертификат?) Затва го хакваш и инсталираш всичко без проблем... можеш да сложиш и ROMPatcher който ти дава допълнителни глупости

Пробвай тва http://www.imserba.com/node/1228 а относно хакването - като го хакнеш можеш да инсталираш всякакви приложения без да ти искат тъпия сертификат! Симбиан е толкова зле, че дори темите искат сертификат! (що не го направиха и mp3-ките да искат сертификат?) Затва го хакваш и инсталираш всичко без проблем... можеш да сложиш и ROMPatcher който ти дава допълнителни глупости
    Мерси за приложението ТРЪГНА.За сега мисля да не го хаквам,щот малко ме е шубе да не му объркам нещо пък и щот казваш,че изисква много нерви... Знам че те занимавам с мойте работи пак,ама ако можеш да ми препоръчаш сайтове за игри,апове,темички ще съм ти много благодарен.И още 1 въпрос може ли директно от тела да направя снимка на екрана?
    яко shit

много търся и тази картинка от темата на iphone много я искам!!! - http://www.google.bg/imgres?q=iphone...w=1024&bih=656
    яко shit

Град
    Цитирай Първоначално написано от badboy28
    Мерси за приложението ТРЪГНА.За сега мисля да не го хаквам,щот малко ме е шубе да не му объркам нещо пък и щот казваш,че изисква много нерви... Знам че те занимавам с мойте работи пак,ама ако можеш да ми препоръчаш сайтове за игри,апове,темички ще съм ти много благодарен.И още 1 въпрос може ли директно от тела да направя снимка на екрана?
    можеш естествено има програма за тая цел - Screenshot... пускаш я натискаш копчето за камерата и ти снима екрана като снимката се записва в галерията а за програми, теми в замунда има бая неща на симбиан... теми работи приграми които искат сертификат. А за игри - дърпай само N-GAGE игри или специално за Symbian. Java игри за symbian телефон е тъпо а и лагват поне при мен то няма за твоя телефон за моя телефон и двата са една платформа - s60v3... квото тръгне на моя ще тръгне и на твоя. Търсиш неща за s60v3

Цитирай Първоначално написано от badboy28
    можеш естествено има програма за тая цел - Screenshot... пускаш я натискаш копчето за камерата и ти снима екрана като снимката се записва в галерията а за програми, теми в замунда има бая неща на симбиан... теми работи приграми които искат сертификат. А за игри - дърпай само N-GAGE игри или специално за Symbian. Java игри за symbian телефон е тъпо а и лагват поне при мен то няма за твоя телефон за моя телефон и двата са една платформа - s60v3... квото тръгне на моя ще тръгне и на твоя. Търсиш неща за s60v3
    А от къде могат да се дръпнат игри за н-га и дали ще ми тръгнат като го нямам инсталатнат х-гаге? и тая снимка от ипхонето да си я срещал някъде?
    яко shit

Град
    Все едно питаш мога ли да играя игри на компа без да имам уиндоус не може трябва да имаш N-GAGE... то е много лесно дърпаш играта и я копираш в папката N-GAGE на телефона и готово. Пускаш N-GAGE-а и ще ти изскочи играта а за ква снимка говорим ?

Все едно питаш мога ли да играя игри на компа без да имам уиндоус не може трябва да имаш N-GAGE... то е много лесно дърпаш играта и я копираш в папката N-GAGE на телефона и готово. Пускаш N-GAGE-а и ще ти изскочи играта а за ква снимка говорим ?
    Да,ама аз като направих неска хард ресет и сега нямам х-гага (това искаш да кажа) и говорим за снимката от темата на iphone -темата с капчиците,ама аз я искам като картинка.И сега какво няма да мога да играя н-гаге игри така ли? А им ли начин да го сваля от някъде?
    яко shit

Град
    http://www.iphonestuff.org/images/wa...clown-fish.jpg ? N-GAGE-а можеш да го дръпнеш но и аз не знам от къде

http://www.iphonestuff.org/images/wallpaper-clown-fish.jpg ? N-GAGE-а можеш да го дръпнеш но и аз не знам от къде
    не не е тази снимка,ама карай доста те измъчих в търсения.А отновно н-гагето поне би ли ме насочил коя версия да търся?
    яко shit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си