Такам... Имам тоя телефон от 4 години някъде, кво да ви кажа... издържа на всичко обаче понеже нямах комп 2 седмици, заместителя на компа ми беше телефона... пусках скайп, опера, плейъра през тонколоните едновременно и тва почти цял ден. По едно време скайпа му се бъгна, преинсталирах го поне 5 пъти не тръгва и не тръгва. И не само той... като цяло телефона стана супер бъгав и вади системни грешки за щяло и не щяло. Въпроса е ако му преинстална symbian-а (в моя случай ще го ъпдейтна до v35 щото в момента съм с v31) ще се оправи ли? Имах една 5800 със супер омазан symbian, даже не можеше да звъннеш на никой, преинсталнах и ОС-а и след 2 дена пак се бъгна... Тия грешки от хардуерен дефект ли са или от софта? Пак казвам тая N95-ца е яко блъскана, изтървана, отварял съм я няколко пъти да и сменям говорителите, даже е мокрена през тези 4 години и е чук все още само дето вади грешки... не ми е проблем, просто е дразнещо. Не искам да ъпдейтвам без причина защото имам важни неща и програми в тела...