Цитирай Първоначално написано от balu4ka
Красиви места ,колкото искаш.Но ,защо искаш да се разделите?Нима ,няма шанс да сте заедно?

Както и да е.Може би,"конниците" и местността около тях,старата част на града(има страхотни изгледи).
Благодаря за 2те предложения. А отностно по въпроса дали няма шанс да се съберем мисля че няма. Вече минаха години от връзката ни, въпреки че всичко приключи и двамата продължаваме да изпитваме едно и също към друг, но да бъдем заедно изглежда невъзможно. Мисля да и дам възможноста да си продължи живота без мен, дори и да умирам от болка вътрешно. За доброто и на двама ни.
За хотнишките водопади съм чувал че е красиво местенце с един водопад от нета. В същото време една позната без да подозира нищо ми каза че не било нищо особенно там, а днеска прочетох още едно такова мнение в нета и съм супер объркан дали там ще е подходящото място за един такъв последен ден с които да ме запомни. Много ми е тежко, но въпреки всичко чуствам че така е правилно, защото тя много държи на мен и ме обича, но въпреки това ми каза че няма как да има нещо между нас, а аз искам всичко най добро за това момиче.
Затова се обръщам с молба към всички които могат да ми дадат полезен съвет и предложение да помогнат