- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-нелепият подарък
Кой е най-нелепият подарък, който са ви подарявали? Получава ли ли сте употребяван подарък(който трябва да мине за нов).Лично аз не,но за РД-то ми,миналата и тази година,братовчедка ми ми подари еднакъв подарък..Предпочитам, просто да ми беше честитила празника,от колкото едно и също нещо две години подред да ми подарява...
Променяли ли сте си мнението за даден човек, само заради направен от него подарък?
Onlyy g0d can judge me!!!
Не знам дали е толкова нелеп,но още помня при една размяна на подаръци в 4 клас(?),че много се вълнувах,че едно момче се беше паднало да ми подарява.Аз подарих на една съученичка блузка-супер сладка,много я носеше,а на мен ми подариха.. четка за коса.Хубава работа въреше,ама..мамка му,забило ми се е в главата и ще го помня винаги.Бях много разочарована.![]()
На мен в училище 3 години подред ми подаряват парфюм за Коледа.
Егати и бедното въображение имат хората.
Това ми е най-отвратителния подарък. Като видя парфюм и ми идва деликатно да го върна.
Самата идея за парфюм не е нелепа всъщност. Нелепо е това, че получавам за всеки празник поне по 2-3 парфюма.
И спря да се върти за миг земята..
Помня, че на размяна на подаръци в даскало ми бяха подарили сапун - марка Тео или Фа, не помня точно.. за по едно левченце цената. Какъв намек, а?
Хахах,не,сигурна съм,че не беше намек,но определено беше гадно.Първоначално написано от Moerder
Но пък откъде да знам,може момчето да не е имало възможност.Както и да е,запомнящо си е.
Иначе на мен и пижами са ми подарявали-ужас,ужас,ужас.Ама поне са ме снабдили за години напред.![]()
На мен в 5ти клас на размяната на подаръци едно момиче от класа ми подари комплект от нокторезачка,ножичка, пила и за поддържане на кожичките такова.Първоначално написано от Colouring
И на мен тогава ми беше странно, но поне още си ги ползвам.
![]()
Ми на мен за имен ден са ми подарявали плюшена играчка в счупената и пластмасова кутия и с отрязан етикет... Не съм си променила отношението към момичето но не беше най-приятното нещо...Сега виси на огледалото ми и по нея съм си накачила гривнички![]()
Помя, че в 4ти клас когато си разменяхме подаръци едно момиче ми подари супер малка възглавничка на някакво магаре. Сега котката ми спи на нея .![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Разменяхме си подаръци в 5 клас и аз си спомням, че се офуках ебати колко яко да купя едно суперско портмоне на най-добрата ми приятелка, а тя ми беше купила някво комплектче на Уинкс за 3 лева![]()
Когато бях по-малка на село за рожденият ми ден ми подариха пижама и то не каква да е а мъжка .![]()
Сетих се, че преди 4-5 години, си разменяхме подаръци за Коледа и в отбора. На мен ми подариха играчки за елхата, а една съотборничка получи свещник.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не мога да се сетя за нелеп мой подарък, ама на една бивша съученичка й бяха подарили някакъв комплект бельо,![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
в 8 клас си разменяхме подаръци и едно момче трябваше да ми подарява иии ми подари един дневник с думите "на 1вата страница искам да напишеш,че ме харесваш!" при което аз стоя и го гледам е така![]()
Повечето, които са ми подарявали, са нелепи.![]()
NOH8
Преди няколко години на един рожден ден едно момиче ми подори нещо като дървена "вазичка", която преди това бях гледала в едно всичко по левче за 1и 50 .. подари ми само нея, без пликче,без нищоОпределено бях много разочарована
![]()
аааа , да .. и много мразя когато купя на някого по - хубав подарък, отколкото той ми е купилсъответно и когато дам повече пари
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
бях получила някакви много кофти оценки в даскало и за коледа за наказание получих от наще едно тефтерче и химилка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()