.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Най-нелепият подарък

Кой е най-нелепият подарък, който са ви подарявали? Получава ли ли сте употребяван подарък(който трябва да мине за нов).Лично аз не,но за РД-то ми,миналата и тази година,братовчедка ми ми подари еднакъв подарък..Предпочитам, просто да ми беше честитила празника,от колкото едно и също нещо две години подред да ми подарява...
    Променяли ли сте си мнението за даден човек, само заради направен от него подарък?
    Onlyy g0d can judge me!!!

тролололол за мнения

Мега фен Аватара на Colouring
    Не знам дали е толкова нелеп,но още помня при една размяна на подаръци в 4 клас(?),че много се вълнувах,че едно момче се беше паднало да ми подарява.Аз подарих на една съученичка блузка-супер сладка,много я носеше,а на мен ми подариха.. четка за коса.Хубава работа въреше,ама..мамка му,забило ми се е в главата и ще го помня винаги.Бях много разочарована.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Не знам дали е толкова нелеп,но още помня при една размяна на подаръци в 4 клас(?),че много се вълнувах,че едно момче се беше паднало да ми подарява.Аз подарих на една съученичка блузка-супер сладка,много я носеше,а на мен ми подариха.. четка за коса.Хубава работа въреше,ама..мамка му,забило ми се е в главата и ще го помня винаги.Бях много разочарована.
    Намек

Мега фен Аватара на xoxi
    На мен в училище 3 години подред ми подаряват парфюм за Коледа.
    Егати и бедното въображение имат хората.
    Това ми е най-отвратителния подарък. Като видя парфюм и ми идва деликатно да го върна.
    Самата идея за парфюм не е нелепа всъщност. Нелепо е това, че получавам за всеки празник поне по 2-3 парфюма.
    И спря да се върти за миг земята..

Фен Аватара на friedpotato
    Град
    sofiq
    Помня, че на размяна на подаръци в даскало ми бяха подарили сапун - марка Тео или Фа, не помня точно.. за по едно левченце цената . Какъв намек, а?

"По-голямата част от хората са твърде мързеливи, за да достигнат сами до истината; те се задоволяват с първото попаднало им авторитетно мнение."
    - Тукидид

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от Moerder
    Намек
    Хахах,не,сигурна съм,че не беше намек,но определено беше гадно. Но пък откъде да знам,може момчето да не е имало възможност.Както и да е,запомнящо си е.

Иначе на мен и пижами са ми подарявали-ужас,ужас,ужас.Ама поне са ме снабдили за години напред.

На мен в 5ти клас на размяната на подаръци едно момиче от класа ми подари комплект от нокторезачка,ножичка, пила и за поддържане на кожичките такова. И на мен тогава ми беше странно, но поне още си ги ползвам.

Ми на мен за имен ден са ми подарявали плюшена играчка в счупената и пластмасова кутия и с отрязан етикет... Не съм си променила отношението към момичето но не беше най-приятното нещо...Сега виси на огледалото ми и по нея съм си накачила гривнички

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Помя, че в 4ти клас когато си разменяхме подаръци едно момиче ми подари супер малка възглавничка на някакво магаре. Сега котката ми спи на нея .
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Разменяхме си подаръци в 5 клас и аз си спомням, че се офуках ебати колко яко да купя едно суперско портмоне на най-добрата ми приятелка, а тя ми беше купила някво комплектче на Уинкс за 3 лева

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Когато бях по-малка на село за рожденият ми ден ми подариха пижама и то не каква да е а мъжка .

Мега фен Аватара на xoxi
    Сетих се, че преди 4-5 години, си разменяхме подаръци за Коледа и в отбора. На мен ми подариха играчки за елхата, а една съотборничка получи свещник.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Не мога да се сетя за нелеп мой подарък, ама на една бивша съученичка й бяха подарили някакъв комплект бельо,

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

:)

за коледа един път си разменяхме подаръци и едно момиче ми подари тефтерче химикал и още нещо

в 8 клас си разменяхме подаръци и едно момче трябваше да ми подарява иии ми подари един дневник с думите "на 1вата страница искам да напишеш,че ме харесваш!" при което аз стоя и го гледам е така

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Повечето, които са ми подарявали, са нелепи.
    NOH8

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Преди няколко години на един рожден ден едно момиче ми подори нещо като дървена "вазичка", която преди това бях гледала в едно всичко по левче за 1и 50 .. подари ми само нея, без пликче,без нищо Определено бях много разочарована

аааа , да .. и много мразя когато купя на някого по - хубав подарък, отколкото той ми е купил съответно и когато дам повече пари
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на gabsit000
    бях получила някакви много кофти оценки в даскало и за коледа за наказание получих от наще едно тефтерче и химилка

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си