- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам яяя
Здравейтее.. ^^
Таа, как да впечетля момиче, знам ли аз да разбере че съм свестен човек.
ПП. Обичам и харесвам едно момиче, но тя едва ли изпитва някви чуства към мен. Как бих могъл да я впечетля за да ме хареса ?
Понякога като я погледна, иии ми идва да и призная всичко което чуствам към нея, но като ме погледне в очите и направо се вцепенявам. А като я видяя с гаджето и което с с една година по голямо от мен, ии направо ми се къса сърцето![]()
Even in darkness a keen spirit discovers light
Недей да правиш триъгълник,момичето си има приятел....не се срещай с нея,избягвай срещите за да не ти е тежко на теб,ще го преодолееш!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първоначално написано от xwizkkhaLiffax
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не видяхте ли ве?Първоначално написано от FuckedUp
Първоначално написано от FuckedUp
Ами нормално не знам как се впечетлява момиче, поради причината че досега съм нямал гадже
Използвай тантра за да насочиш сексуалната си енергия в играене на Lineage II и звънни да бием Antharas.Първоначално написано от xwizkkhaLiffax
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На колко си?![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Разбираемо е...Първоначално написано от xwizkkhaLiffax
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Бъди смел и покажи мъжество!Като си има приятел, просто се откажи.
Ако не са много сериозни и има надежда, бъди търпелив.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Виж пич, разбирам, че нямаш опит, и затова ще ти кажа : Момичетата не обичат шутове ! Вместо да се ебаваш с даскалите и да правиш подобни простотии, просто отиди в междучасията при нея приказвайте си, прави и комплименти, БЪДИ МЪЖ !
Така първо ще станете приятели и тя ще разбере колко я цениш .. ии може да стане нещо.![]()
Ааа не гоо обърквай такаПървоначално написано от swetti
Момичетата харесват точно ЗРЕЛИ ШУТОВЕ, като него
Ако чатка авторът
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Проблема е че, аз не съм кой знае колко слаб, като гаджето ии и не съм толкова красив, и от това ме е срам, е да може да съм дебел но, не ми личи чак толкова много.. 82 кг съм, а ми личи че съм 60.. Просто ме е срам да и признай колко я обичам.. Даже да я заговоря !Първоначално написано от swetti
"Приятелят и" точка.Ако си истински мъж забрави за нея .. или поне докато е с него. (освен ако не искаш да правиш путкенски номера)
Не съм перфектен но си струвам!
=D> =D> =D>Първоначално написано от Chacho
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
ми всеки си има мнениеПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
.. аз мисля, че е пъти по-добре вместо да се прави на отрепка, да отиде и да говори с нея като истински мъж
![]()