.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Обичам яяя

Здравейтее.. ^^

Таа, как да впечетля момиче, знам ли аз да разбере че съм свестен човек.

ПП. Обичам и харесвам едно момиче, но тя едва ли изпитва някви чуства към мен. Как бих могъл да я впечетля за да ме хареса ?

Понякога като я погледна, иии ми идва да и призная всичко което чуствам към нея, но като ме погледне в очите и направо се вцепенявам. А като я видяя с гаджето и което с с една година по голямо от мен, ии направо ми се къса сърцето
    Even in darkness a keen spirit discovers light

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Недей да правиш триъгълник,момичето си има приятел....не се срещай с нея,избягвай срещите за да не ти е тежко на теб,ще го преодолееш!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от xwizkkhaLiffax
    Цитирай Първоначално написано от Sprincess
    ammm a ti kakvo si pravil za da i privlechesh vnimanieto...nqkakvi podrobnosti...
    Ами, слушах музика в час, говорех си с един приятел по телефона, ебавах се с даскалите ей такива..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ammm a ti kakvo si pravil za da i privlechesh vnimanieto...nqkakvi podrobnosti...
    Ами, слушах музика в час, говорех си с един приятел по телефона, ебавах се с даскалите ей такива..
    Не видяхте ли ве?

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp

Ами нормално не знам как се впечетлява момиче, поради причината че досега съм нямал гадже

Мега фен Аватара на Chacho
    Ами нормално не знам как се впечетлява момиче, поради причината че досега съм нямал гадже
    Използвай тантра за да насочиш сексуалната си енергия в играене на Lineage II и звънни да бием Antharas.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    На колко си?
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Разбираемо е...
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Бъди смел и покажи мъжество! Като си има приятел, просто се откажи. Ако не са много сериозни и има надежда, бъди търпелив.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Виж пич, разбирам, че нямаш опит, и затова ще ти кажа : Момичетата не обичат шутове ! Вместо да се ебаваш с даскалите и да правиш подобни простотии, просто отиди в междучасията при нея приказвайте си, прави и комплименти, БЪДИ МЪЖ !
    Така първо ще станете приятели и тя ще разбере колко я цениш .. ии може да стане нещо.

Цитирай Първоначално написано от swetti
    Виж пич, разбирам, че нямаш опит, и затова ще ти кажа : Момичетата не обичат шутове ! Вместо да се ебаваш с даскалите и да правиш подобни простотии, просто отиди в междучасията при нея приказвайте си, прави и комплименти, БЪДИ МЪЖ !
    Така първо ще станете приятели и тя ще разбере колко я цениш .. ии може да стане нещо.
    Ааа не гоо обърквай така Момичетата харесват точно ЗРЕЛИ ШУТОВЕ, като него Ако чатка авторът
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Проблема е че, аз не съм кой знае колко слаб, като гаджето ии и не съм толкова красив, и от това ме е срам, е да може да съм дебел но, не ми личи чак толкова много.. 82 кг съм, а ми личи че съм 60.. Просто ме е срам да и признай колко я обичам.. Даже да я заговоря !

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    Наистина по - добре се откази , поне за сега

"Приятелят и" точка. Ако си истински мъж забрави за нея .. или поне докато е с него. (освен ако не искаш да правиш путкенски номера)
    Не съм перфектен но си струвам!

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Използвай тантра за да насочиш сексуалната си енергия в играене на Lineage II и звънни да бием Antharas.
    =D> =D> =D>

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от Limitless
    "Приятелят и" точка. Ако си истински мъж забрави за нея .. или поне докато е с него. (освен ако не искаш да правиш путкенски номера)
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Ааа не гоо обърквай така Момичетата харесват точно ЗРЕЛИ ШУТОВЕ, като него Ако чатка авторът
    ми всеки си има мнение .. аз мисля, че е пъти по-добре вместо да се прави на отрепка, да отиде и да говори с нея като истински мъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си