Интересно ми е да разбера ако някой ден се окаже,че сте силно привързани към някой,който има недъг какво бихте направили?Това ще ви попречи ли да бъдете с него/нея?

Вчера разбрах,че един човек към който имам доста големи симпатии всъщност е един вид сакат.Виждали сме се рядко,повече си пишем,защото сме от различни градове,но всяка ваканция се засичаме по малко.Тъй като станахме доста близки той реши да ми признае т.е. че се е родил с малоформация(или деформация де да знам) на лявата ръка т.е. има само 3 пръста .Чак тогава зацепих защо винаги и на снимки и навън си държи едната ръка в джоба.Бях доста шокирана и все още си мисля,че тва е една лоша шега,понеже самото момче ...на външен вид е доста добре изглеждащо и като човек е стабилен.Казах му,че според мен това не е най-важното,но наистина не е приятно и тн.Неговите приятели сякаш не обръщат внимание на това,а и знам,че е имал една доста дълга връзка,пък и доста други момичета...въпреки този проблем.А града,в който живее е малък и всеки знае всичко за всеки(мен не ме познават особено много) и сега като се замислям ми е малко неловко.Не ми се иска да оставя приятелството ни или...нашето средно положение между приятели и още нещо заради такова нещо,но ми е трудно да свикна с мисълта при положение,че разбирам чак след около 6 месеца.