Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Второ: Ако не беше комплексиран, изобщо нямаше да го крие, щеше да говори за това и щеше да забележеш още при запознаването ви.
Тука обаче леко се поизхвърли, но карай.
Разбира се че ще го крие първоначално и не е нужно задължително да е комплексиран.Някои хора се стряскат от такива работи.Веднъж като бях по-малък видях един човек с един крак ходещ с патерици по улицата. Това предизвика някакво много гадно усещане в мен, което малко или много усещах в доста дълъг период от време. Веднъж видях и един човек, на който не знам какво му беше, но брадичката му беше силно удължена надолу.Тогава и това ме стресна. Да не говорим че има хора, на които може да станеш обект на подигравки заради такова нещо.Има много жестоки хора. Също и някои хора се отказват дори да опознаят даден човек след като видят такова нещо та защитната реакция е да кажеш след като са те опознали поне малко.
Та аз дори преди време се притеснявах да не ми види някои един зъб във задната част на устата, които ми беше пораснал отгоре отстрани върху небцето.Е, реши се този проблем-извадиха ми го.И за да не кажеш че и аз съм коплексар ще ти кажа аз за един мои проблем, който изобщо не се равнява на този. Аз имам проблем с очите и то се вижда-астигматизъм+нистагъм. Това обаче не го крия от никой. Обичам понякога да се самоиронизирам че съм голям недоскив,защото наистина понякога от два метра не мога да разпозная някои непознат и дори уж на бъзик понякога ми се сърдят хората или пък като бях ученик трябваше да се залепя на дъската да прочета нещо и само си правех разходки насам натам.Друго обаче, което попринцип избягвам да споменавам пред по непознати хора е че лявата ми зеница бяга леко вляво, но поринцип от това, което съм видял не се забелязва от хората и може да се оправи оперативно. А пък най-избягвам да споменавам едно друго нещо, което като се каже изглежда доста по-страшно отколкото е и трябва много да дообяснявам след това.Аз нямам стерео зрение т.е не мога да гледам с двете очи едновременно.Избирам си едно доминантно най-често дясното,защото по-добре виждам с него.Иначе операция може да се направи, но процентът да се оправи това е твърде малък.Шансът е по-голям при деца, на които психиката още не им е изградена, а аз след като вече съм научен на този начин психиката ми трудно ще възприеме стандартният даже и след операция.Така че ако искаш по-леко с определенията за хора, които НЕ познаваш.

А към авторката. Всичко е въпрос на възприятия.Малко е трудно да възприемеш нещо по различно макар че няма никаква гаранция че и другите сме нормални.Просто така сме свикнали да се гледаме и не ни прави никакво впечатление иначе не е никаква гаранция че не сме примерно мутанти на някакъв съвсем друг вид организми.Все пак еволюцията се получава точно чрез мутации.Още по-трудно е да възприемеш реакциите на хората около теб и мненията им по случая. След това вече е лесно.