- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако той/тя има недъзи?
NomNomNom мислех да ти отговоря с един по-дълъг пост утре, но май изобщо не си заслужава. Набързо определи че не разбирам нищо от електроника,биология,инфор мационни технологии и т.н.Че науката доказвала несъществуването на Бог и на съдбата. Само за мозъка ще кажа че си подочула/подочела нещо, но ако искаш да си по-добре информирана се поинтересувай малко относно уврежданията (например при отрязан крайник как се държи мозъка понякога и какво става впоследствие веднага или след определена терапия)за да не ти се смеят хората, които са наясно.За другите работи както казах не мисля да пиша сега, защото ще стане прекалено дълго, а май не си заслужава.А пък и с това смучене на циците направооо..Добре...може(ако ми харесваш)...ще ти ги смучам ама за отплата ще ми направиш един голям свирчок (да го карам напълно в твоя стил).![]()
Всеки може да се измъкне лесно с фразата: "Я да видим кой ще клъвне" написана като някаква черта.Или най-малкото това е едно оригиналнече и повик в стил: 'Я някои да ме забележи тук"
А и между другото поздрав с една песен:
http://vbox7.com/play:4a99f210![]()
А PinkPan7her това пък от теб най-малко го очаквах точно след големите спорове с valdesbg точно на подобна тематика.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!