- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки vol.43
Hostis Honori Invidia
не се вижда мн мнПървоначално написано от Cucko0
с какво си го правила, смисъл, марка
Честита самобръсначка.Първоначално написано от Cucko0
*гледа много странно*Първоначално написано от SheepShagger
Ходих да ми го правят в фризьорски салон. Нямам представа каква марка е боята.Първоначално написано от Ewok
Hostis Honori Invidia
това е неговия начин да каже "експлодира ми хyя"Първоначално написано от CupcakeKitty
"хубава си" исках да кажа, не му обръщай внимание на тозиПървоначално написано от Perchem
не го познавам![]()
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
мерси.Първоначално написано от dirtyyy
Hostis Honori Invidia
А-хаа... колко весело ^_^Първоначално написано от Perchem
:оПървоначално написано от Perchem
Нали?
От носа нагоре, особено веждите.
Съгласна ;д тъкмо мислех дали да го напиша ;дПървоначално написано от Perchem
С тази техника на очната линия имаш нейното излъчване.Първоначално написано от cweeet
не си приличате, но на тази снимка се набиват еднаквите вежди и формата на челото.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
една очна линия не може да ти придаде излъчването на друг човек,защото по тази логика следва, че имам излъчването на Анджелина Джоли. На Щрудела веждите са изключително тънки и в кръгла форма, докато моите имат ъгъл,просто съм ги вдигнала. Щрудел има кръгло лице, а моето не е такова=> челата ни не си приличат.Първоначално написано от ledenakrasota
Някой май се засегна :о
абе не се обяснявай, от няколко снимки гледам, че имате приликаПървоначално написано от cweeet
харесва ти, не ти харесва, така е![]()
не,просто няма никаква прилика.Първоначално написано от NaOH
Не съм се засегнала ;о
Евок, не съм съгласна :>