.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Свирка

Свирка

Не намерих друга такава тема. Утре ще духам на гаджето ми за 1 път и това ми е първа свирка. Той каза, че няма от какво да се притеснявам. Все пак аз се. Той каза, че няма проблем и ще се науча. Принципно страшно много го възбуждам и винаги му става, но не правим секс, защото не съм готова. Просто се опипваме, а вчера докато го целувах и стисках му идваше да вика, ама мама си беше вкъщи и само викаше: Спри, спри немога повече. Та, въпроса ми е мисля, че ще му доставя по-голямо удоволствие, ако забързам темпото. Дайте някакви препоръки, защото се побърквам. Накрая ще импровизирам. И двамата се чудим къде да свърши, защото не искам да е върху мен. Ще съм си облечена. А от спермата остават ли петна, защото съм чувала, че май остават. Вчера ме хвана малко срам, че се подмокрих, а той нашия умря от кеф, че ми е доставил удоволствие. Дано да го накарам да свърши. Беше казал, че ако искам може да е с презарватив, но аз не смятам, защото от нищо немога да се зараза през устата. Дайте някакви съвети. Какво да правя, как да преодолея страха и срама. Почти го преодолях.

АА не те ли е гнус да му лапаш оная работа ужас.
    Колкото по-бърэа си толкова повече ще се въэбужда и ще му е хубаво. Давай на макс скорост.

Е, да ме е гнус от любимия човек.

Град
    Electric Chapel
    много се надявам темата да е фейк

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    YOU FAIL!!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

anonymous708973
    Guest
    Виж в тази тема

Изписали сме много, ако има нещо още, питай.
    И недей с презерватив.
    Може да свърши в устата ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си