.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Добър колеж в София

Edit:

anonymous708973
    Guest
    Каква е тая абривиатура, за Бога?!
    Това е почти като
    Пернишки
    университет по
    телекомуникации,
    компютри и
    архитектура.

По-добре да задам по друг начин въпроса. Кой според вас е най-добрият колеж в София със специалност "Организация и управление на хотелиерството"?
    "Делта", "Омега"..? Не, че чувам добри неща за тях, но все пак.. ;D

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не знам. Но за човешките ресурси щях да кандидатствам в датския колеж Много са добри отзивите там. Мисля, че няма такива специалности.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Страстно село. :D
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Не знам. Но за човешките ресурси щях да кандидатствам в датския колеж Много са добри отзивите там. Мисля, че няма такива специалности.
    В Датският няма такава специалност, но в Делта има. Трябва да провериш, авторке, в Делта и да си прецениш.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    В Датският няма такава специалност, но в Делта има. Трябва да провериш, авторке, в Делта и да си прецениш.
    В Датския със сигурност няма такава специалност

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си