.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: NFS World

Hybrid View

Мега фен Аватара на SurfSky

NFS World

Здравейте.Играя от скоро време нфс уорлд.На тиер 2 съм,с мазда РХ-7.Реших да си купя друга кола(за 400 000$).Та въпроса ми е коя според вас върви най добре?Лотуса го гледам като е с мене в състезания,винаги моята топ спеед скорост е по голяма от неговата,пошето-недозавива...Кажете си

Aз бих си взел Голф 2-ката. Евтин е само 2000$. Ще му затъмня задните джамци, едни хубави лети джанти, една вежда отпред на фаровете, ше го мацнем в черно, едно СД блаупънкт и една туба за бас(мн яко ше стане.)Ше му сменим двигатела че е дръглив със некой от някоя блъсната Голф 4-ка. Един въздохозборник на покрива отгоре, един спойлер отзад с 3-ти стоп на него, ше му турим и едни кръстачки на фаровете и бели мигачи на долната броня. Ше му сменим километража вътре с некъв тарикатски с светкащо. Без лепенки и неони отдолу че ше стане вече мн циганско ...

Аз много се преебах,взех си Лотус-а (400 000 $) а той хич не върви :X

Супер фен
    upgrade-и сложи ли и ? не говоря за тия които могат да се купят, а за такива които се падат от игра или от картите ... те тия дето се купуват са ей тъй колкото да има нещо
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky
    Аз много се преебах,взех си Лотус-а (400 000 $) а той хич не върви :X
    Мерси и аз мислех да го зимам ама вече.................
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    upgrade-и сложи ли и ? не говоря за тия които могат да се купят, а за такива които се падат от игра или от картите ... те тия дето се купуват са ей тъй колкото да има нещо
    Еми незнам откъде падат Някой викат че на определени карти се падат части...

NFS World не беше ли платена до 5 левел ако не се лъжа. Имаше нещо такова , ще ми кажете ли още ли е платена , защото ми се доигра
    Nulla

Цитирай Първоначално написано от Incineerate
    NFS World не беше ли платена до 5 левел ако не се лъжа. Имаше нещо такова , ще ми кажете ли още ли е платена , защото ми се доигра
    Ами беше до 11то ниво,ако не се лъжа..Вече е до 50то фрее :P

Супер фен
    вече ... к'во вече аз я играя от миналата година Август месец още тогава беше free незнам защо чак сега почна да става по популярна сякаш ... имам един fr работи в PC club и вика че последните няколко седмици се играе много NFS World, а преди никои не я поглеждаше

иначе части дава на вссяка писта (освен на пистите дето са за 1lvl ) на някои ест дава по - смотани части на някой дава от най - хубавите но трябва търпение за да ти се падат на Team Escape също има хувави чаркове

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Аз си взех dodge charger и много се прецаках даже спрях да играя Танка му с танк не ще да завива аз съм по добър с първата маздичка
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен
    Ами играеш Team Escape докато събереш пари за нова кола, Mazda RX7 върви ок и е ефтина 70 000 май беше и аз когато стигнах до T2 коли си взех Porsche Cayman, а те в тази игра много са го прецакали и то не завива, та и аз карах Mazda Speed 3 ... ама тя маздичкара си върви ... иначе T1 кола Nissan Silvia е най - бързата, поне така казват, аз не съм я карал все още

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    вече ... к'во вече аз я играя от миналата година Август месец още тогава беше free незнам защо чак сега почна да става по популярна сякаш ... имам един fr работи в PC club и вика че последните няколко седмици се играе много NFS World, а преди никои не я поглеждаше

иначе части дава на вссяка писта (освен на пистите дето са за 1lvl ) на някои ест дава по - смотани части на някой дава от най - хубавите но трябва търпение за да ти се падат на Team Escape също има хубави чаркове
    Играта винаги си е била фрее,но миналата година когато си я игра,е била фрее до 11то ниво,после не може да дигаш нива...А сега е фрее до 50то ниво Според теб защо сега е по играна?!

Супер фен
    ^ айде сега да не спорим, когато почнах да я играя я бяха направили free до 50 lvl, а преди беше free до 10 lvl и ако искаш да придължиш с вдигане на lvl-и си плащаш. Аз точно затова започнах да я играя тогава защото разбрах че са я направили free до 50 lvl ... а аз съм 50 lvl от преди ... 6 месеца може би ... така че не са я направили сега до последното ниво

Не са я направили сега,да...
    Ето ви код за 1 000 боост: 65LB-XXM9-K4JQ-QBZ6

Къде се пише този код ?

Edit : Открих го , на redeem boost code

Btw когато започнах играта взех безплатната кола (имаше кола с винии на Т Mobile , но ги премахнах и сега все едно съм си купил маздаспиид 3 със пари , а ми беше безплатна ^^
    Nulla

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet
    Сори за спама.Исках да проверя нещо !

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Моля някой да помогне!
    След няколко писти спира да ми отчита резултатите!
    Излизам от играта, пускам я отново и пак същото!
    Благодаря предварително

Извинявам се,че използвам тфоя въпрос,но да не стават много теми за тази игра.Та аз играя carbon,чакупих си нитро и не знам кое копче го активира.Вчики натисках и пак не става!! Помогнете
    яко shit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си