- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доверие и любов
Не знам кого точно трябва да попитам и затова реших да се обърна към вас. Възможно ли е да има любов без доверие, или доверието и любовта вървят ръка за ръка. Според мен без едното, другото не може да го има, но искам да видя вие какво мислите.![]()
Кирилицата важи и за заглавието!
kalpazanka
Няма такова нещо любов без доверие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Естествено че вървят ръка за ръка.Любовта-отдаваш се изцяло на човека,а без да му имаш доверие няма как да стане това.
и аз така мисля, но приятелят ми постоянно ме ревнува и ми казва че ми няма доверие (от различни градове сме) та за това се чудих дали наистина ме обича или е вид привързаност
Връзките от разстояние са трудни,именно заради това.Не можете да се виждате често и любопитството и ревността те изяждат.Първоначално написано от slanchiceee
Трябва да си му доказала поне,че може да ти има доверие.
доказвала съм му го ужасно много пъти, но и аз незнам всяка втора къвга е затова, че съм си имала друг. може би това че бившата му приятелка го лъжеше доста дълго време го кара да се съмнява във всичко.
Любовта ,доверието и искреността са едни от компонентите,които я изграждат.Щом сте се заели с такава връзка,щом изчезне доверието или въоще го е нямало,то тя няма бъдеще.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1Първоначално написано от Sh@d0w
Според мен не може да има връзка без доверие и изкреност . Да и аз съм съгласна , че любов без доверие няма