- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разликата ?!
Такам.. харесах си едно момче.. добричък е , малко ми се прави на недостъпен ама явно сега така е модерно(да спомена, че си личи,че му допадам и на приятели е казал) Та същината на проблема е, че е 2 години по малък от мен.. (14-16) не знам дали би могло да излезе нещо свестно от всичко това.. и не знам дали това, което правя е правилно ? по-малко момче ?!?! и да спомена, че това е първото момче, което наистина ми харесва след тежката раздяла.....
момче на 14 за сериозна връзка - не
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОХ НЕ!!!!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Ъъм...принципно връзки, в които жената е по-голямата ги приемам, нормално е, случва се и това, амаа...когато става въпрос за хора на друга възраст. 14-16 звучи прекалено смешно, пък не знам.
много си прост/а :PПървоначално написано от Luidgie
амиииииии така да се каже е по-развит от връсниците си , не изглежда 8 клас , не мисли като 14-годишен.. странно хлапе е..Първоначално написано от Goddess
Дам много съм проста, не разбирам влечението към малки пишлемета...Първоначално написано от nadetee
То не стига, че момчетата се развиват по-бавно от момичетата, пък ти и по-малък си взимаш.
![]()
Явно умствено си на ниво 4 клас.
Пръски мозък се сивеят
Едно е да има обща култура *,ако на това му казваш 'по развит'*,
а съвсем друго си е - връзка. Може да пробваш все пак, нищо не губиш.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Имах в предвид, че 14 годишно момче, си е 14 годишно момче. Сериозна връзка ще получи ама на кукуво лято.
Пръски мозък се сивеят
Амиии ами ами .. абсурд.. на почти 16 съм.. и да ти кажа, дори момчетата от моя клас, а и всички момчета въобще, които познавам на тази възраст са тооолкова отнесени, неориентирани, незаинтересовани от някакъв вид обвързване, пък какво остава за сериозна връзка.. та 14 годишно момче според теб подходящо ли ще е за момиче на 16, което предполагам иска нещо сериозно? А пък и се правел на недостъпен, абе я не се занимавай според мен..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Ооо любими мой! От кога не съм те засичала!Първоначално написано от HotLife
Пръски мозък се сивеят
ебати хората сте , убихте ми надеждата за живот![]()
много си простичка авторке![]()
![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
възможно еПървоначално написано от LeprikonA
![]()
а ти си много интелигентна..Първоначално написано от LeprikonA
![]()
е как, влизам си редовноПървоначално написано от Luidgie
![]()
NOH8
Ама аз не те засичам... :С Затъжих се за тебе...Първоначално написано от HotLife
Пръски мозък се сивеят
аууПървоначално написано от Luidgie
![]()
просто не влизам много в Любов
NOH8
Еее почни да влизаш, че да те засичам... започна да ми липсваш.Първоначално написано от HotLife
![]()
Пръски мозък се сивеят
ок, започвамПървоначално написано от Luidgie
![]()
NOH8
мииии... едва лиспоред мен нищо няма да излезе , ма малко или много ти си решаваш
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !