За съжаление в днешно време водещата тема е външният вид.Не успяваме да оценим хора не толкова добре изглеждащи, но с огромен интелек..колкото и нескромно да звучи се имам за такава.И за мен интелектът е на 1во място и препочитам преди да си извадя изводи за някой да го опзная добре.Винаги съм била по-едра..още от 1 клас..и до ден днешен белег в съзнанието ми са изключително травмиращите ме по онова време (не, че беше отодавна) обиди.. от рода на (свиня, пача, мри, тези като теб нямат място на света( Че какво повече от мен са някакви си мухльовци, които незнаят къде се намират?? ) Нищо!Абсолютно нищо, даЖЕ МНОГО ПОД МЕН, ЩОМ НЕ СА УСПЯЛИ ДА ме оценят вътрешно!Сега доста време от както бях първи клас се заемам с визията си и приемам всякакви съвети имам може да се каже година да се променя, но не смятам да променям нито морала си, нито да губя разум, просто искам да ме приемат като пълноценен човек, не, че досега не съм била. И въпреки, че вече не сме 1,2клас има хора, които продължават да се държат грубо и невъзпитано с мен, да аз никога не съм се харесвала, но не успях да се променя.Такам като за начало започвам да спортувам много и да се храня здравословно, имам да сваля като за начало 10 кг.Смятам, че ще се справя и искам до лятото да сваля повечко.През лятото почва съществената промяна, смятам да направя така, че да изглеждам като истинско младо момиче : Като за начало процедури за хидратиране на лице, удължаване и сгъстяване на мигли, ноктопластика и най-вече ще променя държанието си към някои хора.Вече ще изглеждам идеално и няма да подмина нито един от хората, които някога са ме обидили..Надявам се това да бъде стимул не само за мен, а и за някои от вас и ще бъда изключително щастлива ако съм ви помогнала .Също така в тази тема споделяите идеи за преобразяване