- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си сложа..
Здравейте!Споделете как си слагате спиралата за очи.Аз нещо не я слагам като хората, едната мигла става сластена другата не изобщо много грозно става.Моля помогнете..![]()
С каква спирала си ? Еми взимам четката и просто нанасям . Моята е One by one [red]
^ и моята в момента е такава.Завъртам първо в корените,за да ги повдигне,после просто нанасям и разресвам,все едно...ако видиш,че се спластяват повечко движение с четката и готово...
Може да сложиш малко пудра за лице по миглите,за по-драматичен ефект :д
tutorial
От голямо значение е каква е четката ти и спиралатаТрябва по-често да си слагаш спирала и да отделяш повечко време и така ще се научиш как да ги правиш еднакви миглите и без да се получава това слепване
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
За да ти е по-лесно можеш да си купиш гребенче за мигли.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
хахПървоначално написано от Rebirthing
Още малко ще пуснете тема " Как да се лакирам " или " Как да слагам гланц "
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Пък аз колкото и да слагам не се сплъстяват,а имам съученички дето все едно,че са си изсипали цялата спирала на миглите.Не знам как слагат толкова![]()
МОМИЧЕ!
според мен е от четката
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
бе адски лесно е,обачче аз вече не си слагам
понеже ми се наложи да нося лещи![]()
а спиралата винаги ми се размазва супер много
lalala