- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуална абстиненция
Последно еб'ах на 27ми следобед и оттогава по стечение на обстоятелствата съм в пълна абстиненция - нито секс, нито чекии, нито нищо. Само физическа близост, която ме изнервя още повече до точка на психическо пречупване. Вече станаха 13 дена, след няколко минути 14. Вредно ли е тва, освен за психиката? Свалил съм си сега тоя филм 40 дни и 40 нощи и ще зациклям. Винаги съм се чудел дали ще мога да го направя тва нещо.. да издържа 40 дена. Издържал съм 13, трябва да издържа още 27. Много добър тест на волята е тва, но в никакъв случай няма да прекъсна абстиненцията с чекия. Трябва да е със секс, и предусещам, че ще ми е най-хубавото свършване в целия ми живот (и може би най-бързото)
Почвайте залагания дали ще издържа. ;д
Temet Nosce
벨야카
Няма да издържиш - казват му Полюция... ще хвърлиш семето докато спиш...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Заболя ме чак като го прочетох :<
Нека силата да е с теб, това е ужасно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Т'ва, липсата на секс го изкарахте едва ли не травматизиращо![]()
![]()
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
И за кво е цялата тая мъка?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм обсебен от секса човек. Не крайно, но стабилно. Интересно ми е да вида кво ще стане. Либидото ми е супер изострено.Първоначално написано от kalpazanka
Temet Nosce
벨야카
Че то си е, кво има да го изкарваш.Първоначално написано от silverRose
Сериозно, трябва да започна да гледам автора на темата преди да я отварям.
Стай на сухо и заради мен !![]()
БХ ми е
ти се нечовек...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Започни да се занимаваш с програмиране. Хич няма да ти е до секс след 12 часа непрекъснато взиране в код. Другата крайност е да тренираш два-три пъти на ден до пълно изтощение. Тогава целият тестостерон ще отива за възстановяване на организма.
100%те очакват полюции-иначе може и да издържиш
Само до програмиране ще му е, докато учи редовно нещо, което е съвсем различно. И не е съвсем така това с 12-те часа...
Остава да установим дали чичо Фройд е бил прав за една от многобройните си теории и по-конкретно - за тази, при която неудовлетворената сексуална енергия може да бъде вложена в нещо позитивно или негативно. За второто лично аз гарантирам.