.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Повече от фен Аватара на meli2001
    Град
    Ruse,Bulgaria
    благородните пари са тези,който се харчат с мярка и необходимост-данъци,къща,вода,ток,храна и това което ти е нужно.
    неблагородните пари са тези който се пилеят всяка стотинка за наркотици и алкохол и за скъпи неща.парите са важно нещо,но когато те нямат полза,те се превръщат в една хартийка или едно малко парченце метал....ето пример:
    Един беден скъперник си вървял по пътя и видял едно златно кюлче.Очите му веднага блеснали и той го грабнал.Занесъл си го вкъщи и го заключил в едно сандъче,което било затворено в щирока стая.Това кюлче така си останало без някаква необходимост на скъперника,който скоро забравил за него.Скоро той се разболял и имал нужда от операция.Не се сетил за кюлчето злато.И тъй като нямало с какво да плати,скоро умрял.
    Парите са значимо нещо за нас.Преди милиони години пещерните хора разменяли материали,а 1000 години след това хората почнали да пройзвеждат метални плоски кръгчета с цифри по тях и да печатат хартий,който скоро станали пари.Ето така хората създали парите
    Anyone can cook! Angel forever!

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Парите за мен са нищо. И какво като има много пари някой хааха. Иначе обичам да имам защото не се лишавам ,но не гледам на тях като нещо без което не мога.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от whitebunny
    Средство за оцеляване
    парите от една страна са много важни и нужни, а от друга пък доста променят хората....тъй, че не знам......а за тези който са казали, че са нищо, нека пак помислят как без пари се живее на този свят
    awerw

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Не мога да кажа,че парите за мен са нищо.Всеки един човек има нужда от тях.Много искам един ден да завърша образованието си,да си намеря хубава работа и семейството,което надявам се, ще създам да е добре финансово и да не се налага да се лишаваме от елементарни нужди.Не искам децата ми да са лишавани от нищо,но това не значи,че ще бъдат разглезени.Искам да мога да им предоставя едно сигурно бъдеще.

Голям фен Аватара на daru6a1
    "Парите са голямо нещо и Света въртят.." Хаха
    Пари - нещо от първа необходимост : )

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Парите са просто средство и удобство.
    Много е тъжно, когато видиш как хората им робуват. Всеки има трудни моменти, но няма нищо по-тъжно от това да си фрашкан с пари и да си сам. Да си болен и да не можеш да си купиш здраве. Да си самотен и да не можеш да си купиш истинска любов.
    Тогава се сещаш за лошите си дни на безпаричие, но дни изпълнени с любов и здраве.
    +1 =D>

BuBy

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Парите са необходимост Почти всичко е свързано с тях ...
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен
    Нещо посредствено... Важни са, но има и много по-важни неща от тях.
    Вижте за пример Стив Джобс, имаше милиарди, но здравето му беше разхлопано, лека му пръст, та сами си правете изводите дали има по-важни неща от парите.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    poker и извънредно яки п*тки

Супер фен Аватара на cigarettekisses

Re: За вас парите са ... ?

Цитирай Първоначално написано от Camaro
    бихте ли се оженили/омъжили за човек само заради парите или бихте ли предали приятел заради пари
    Не.За мен парите не са толкова важни(трябва да са достатъчно).
    Не бих се омъжила за някого,защото е богат и т.н. -жалко е

Мега фен Аватара на strawberry88
    По важност ги нареждам след здравето и щастието ...

Улеснение
    , средство
    и за съжаление понякога купуват здравето в нашия век....

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Парите са важни каквото и да си говорим. За съжаление в днешно време не са много хората които получават заслуженото възнаграждение.
    За мен най-важното обаче е здравето и оценявам това, че всички органи и крайници са ми на мястото, че виждам и чувам и като цяло нямам сериозни здравословни проблеми. Но също така оценявам и това, че имам достатъчно пари за да се поддържам здрава и да не се лишавам от нищо. Парите са свързани с всяка една сфера от нашия живот и може буквално да не купуват любовта и щастието, но по някакъв начин са помощен инструмент.
    Не бих се омъжила за някого само заради парите му и като малка откачах когато майка ми кажеше "дано се омъжиш за богат мъж" всякаш аз портфейла ще му гледам, а не дали е умен, красив и читав.

средство
    Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    ....за оцеляване.
    awerw

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Парите са необходимо зло... ...

I'm inlove with a criminal...

Парите за мен са средство, необходимост, нещо което може да ти донесе щастие, а в прекалено голямо количество нещастие...

необходимост
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    необходимост
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми