- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете Деви
Има тема за Близнаците. Нека една и за Девите, защото има доста момчета родени тогава.
Все попадам на такива и са ми много симпатични. В същото време са най-отмъстителните същества на планетата и големи сръдльовци.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Както и ревниви и первезни! Аз с дева повече няма да ходя един огрооомен ужас!. Открила съм перфектния и е зодия Стрелец (една зодия сме и така )![]()
Или всичко или нищо .
Мие ли чинии , дава ли ти пари за обувки , когато си с мокра коса и му кажеш че искаш той да те изправи с сешоар той прави ли го ?
Или всичко или нищо .
да, донякъде да, а другото леко гейско звучи +Първоначално написано от vakanciqta
![]()
Това беше първото , което ми хрумна :д
Или всичко или нищо .
Приятелят ми е дева, но не познавам други, та май не съм много сигурна в мнението си.
Все пак..подреденичък си е ;Д
Ревнив е, не мисля обаче, че е от зодията, а по-скоро от минали събития.
За отмъстителен - не знам, той твърди, че е много злопаметен, но не знам доколко е прав. Надявам се да няма причина да проверявам тая му черта.
Общо взето, тези две неща са недостатъците му.
Иначе е страшно, ама страшно добър човек, в най-пълния смисъл на думата, но едва ли зодията има "вина" за това.![]()
ревниви и злопаметни са си, най-добрият ми приятел е дева и като опре до приятелката му и къде ходи и какво прави става друг човек просто.
като изключим това са изключително мили мъжете деви,познавам още няколко момчета деви и всичките са по-така внимателни като говорят или правят нещо. често са и срамежливи, но си зависи от човека.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Приятелят ми е дева, но не познавам други, та май не съм много сигурна в мнението си.
Все пак..подреденичък си е ;Д
Ревнив е, не мисля обаче, че е от зодията, а по-скоро от минали събития.
За отмъстителен - не знам, той твърди, че е много злопаметен, но не знам доколко е прав. Надявам се да няма причина да проверявам тая му черта.
Общо взето, тези две неща са недостатъците му.
Иначе е страшно, ама страшно добър човек, в най-пълния смисъл на думата, но едва ли зодията има "вина" за това.![]()
Взе ми думите..Първоначално написано от vakanciqta
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Стига ,де. Не зодията определя характера на човека. Ходила съм с момче - Дева , нито е бил толкова ревнив , нито пък толкова отмъстителен. Както и останалите момчета , които познавам. Това дали ще е отмъстителен, мил ,добър , забавен и т.н. , не се определя от зодията.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз съм жена дева, но бих изказала някои неща. Знам, че има разлика между мъже и жени от дадена зодия, но все пак: по принцип съм спокоен човек, но някой път нещо малко може много да ме изнерви и в очите на другите съм побърканаДевите сме сръдливи, защото приемаме много неща навътре, защото като правим нещо се стараем много и искаме признателност или едно "Благодаря" за свършена работа. Така се чувстваме полезни. Общо взето обичаме да сме полезни. Правят ни впечатление неща, които останалите не виждат, едни такива подробности, но заради тях пропускаме основното. За ревността, да ревниви сме, аз поне съм, ама на мене асцендент ми е скорпион и е разбираемо. Големи сме мрънкала, признавам си
Обичаме да изпипваме нещатата, както във външния вид, така и как ще си разпределим времето. Фразата "Аз анализирам" важи с пълна сила, едни постоянни премисляния на ситуации, ама защо, ама как, абе лудница.
Я да видим вие какво ще кажете.. дали има нещо общо с вашите настоящи и бивши мъже деви..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
зодиизодии?!
srsly?
![]()
REGGAE BOOM <3
Първоначално написано от marin4itu
![]()
все едно описа мъжа ми
плюс много е трудолюбив и сташно внимателен.
Това със зодиите почти никога не е вярно. Ако психически го приемеш, че си от зодията Х и носиш съответните черти на въпросната зодия, накрая започваш да си самовнушаваш и започваш дори да си вярваш, което е изключително глупаво.
Защо казвам почти никога не е вярно - защото има един процент от случаи, когато се изготвя хороскоп по определеня дата, час и година на раждане и тогава можем да говорим за една относителна точност.
Според мен обаче всичко си зависи до личен живот, семейна среда, саматата личност. Качествата у един човек се изграждат въз основа на комплексни фактори, но почти никога не се определят от звездите и планетите... още повече как може едно нещо да е точно и/или вярно за милиони, дори милиарди хора.
Какво общо, ти абсолютно го описа :ДПървоначално написано от marin4itu
marin4itu много добре ни описаИ аз съм дева и имам много приятели момчета - Деви.
Любовно не съм се обвързвала с мъже Деви, ама не ми се струва лоша зодия... нз дали щото си я харесвам![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Хахаха, смятай..
И аз никога не съм се обвързвала с мъж дева, но мисля, че ще е много изнервящо да имаш още едно дребнаво същество като теб дето ти намира кусурите и ти мрънка
Иначе определено мисля, че зодиите имат нещо общо с характера, защото бях взела една книга на една колежка за зодиите, ама издание от 70 и някоя година, като за всяка зодия имаше по 10 листа характеристика. Прочетох си за девите и се изумих как на 90% съвпада, после прочетох и за приятеля ми, който е лъв, и за отношенията мъж лъв и жена дева и пак се изумих. Така че определено си има нещо свързано..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
аз сам дева не сам мъш но се таиа
девите са много готини хора имат много добро чъвство за хюмур и са много мили хора
правиат приатели много бързо и са много чаровни и привлекателни и мистериозни
те са умни
имат малко лоши качетстфа никои от тиах са нетърпеливост и любопипност
Да, Девите са готини, тихи води и никога не знаеш какви ти ги мисли!![]()
![]()
Големи чистофалници са и са много спретнати. Не могат и сами да се оправят. Обичат големите компании и са много контактни.
Най-нежните и страстни любовници, освен нас Раците.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Леееле боже![]()
Вие сериозно ли сте толкова тъпи, че да вярвате в зодии и подобни глупости?!
Не, но когато прочетеш повече и забележиш основните характеристики нещо ти светва.Първоначално написано от autumn666
![]()
Не хич, когато порастнеш с около 10 години и се запознаеш с много и различни хора, ще откриеш някакви странни закономерности и тогава ела и пиши по темата. Попътен вятър ти желаяПървоначално написано от autumn666
![]()
Мъжете Деви, които познавам са страшно ревниви, сръдливи, но и доста сипматичниИ все пак едва ли всички хора от една и съща зодия са еднакви...
Бившият ми е дева.Не знам как го направи,ама не мога да спра да си го ЛоООоФкАМ ;д понякога ;д
сериозно де-ревниви са,горделиви и наистина са много перверзни!!! ;д
Шофирай разумно - стигни жив!