.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD

прилошаване

здраейте преди няколко минути се замаях много и се уплаших, почна се едно сърцебиене след тва си взех един валидол под езика щото се уплаших, в къщи няма никой, а след валидола ми се прияде много сладко, хапнах две лъжици мед и сега ми е значително по-добре, но треперя от студ въпреки стайната температура и това се случва за втори път, лекаря ми каза миналия път че било от висока температура и грип, но аз не вярвам да е така и тогава ми правиха пълна кръвна картина захар 5.6 и всичко ок уж ама аз не се чувствам добре и не знам какво е това, само на 16 години съм, нито съм преживяла стес нито нищо такова, нямам високо кръвно, нито ниско по-принцип 120/80 или 115/70
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Re: прилошаване

Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD
    здраейте преди няколко минути се замаях много и се уплаших, почна се едно сърцебиене след тва си взех един валидол под езика щото се уплаших, в къщи няма никой, а след валидола ми се прияде много сладко, хапнах две лъжици мед и сега ми е значително по-добре, но треперя от студ въпреки стайната температура и това се случва за втори път, лекаря ми каза миналия път че било от висока температура и грип, но аз не вярвам да е така и тогава ми правиха пълна кръвна картина захар 5.6 и всичко ок уж ама аз не се чувствам добре и не знам какво е това, само на 16 години съм, нито съм преживяла стес нито нищо такова, нямам високо кръвно, нито ниско по-принцип 120/80 или 115/70
    пада ти кръвната захар сигурно... яж повече сладко

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    и аз мисля, че е така, щом като хапна сладко и се оправям, но нито пазя диети нито пък не ям сладко, но не се тъпча с шоколади и вафли обичам плодове и тестени неща, явно е моментно
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    [img]Здраей! [/img]

Ни сетъпчи с ликарства, а яж сладко.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Това е от ниско кръвно!Поне аз съм така понякога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми