.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Супер фен Аватара на gabsit000

Женски номера?

Харесва ли ви момчетата да ви правят така наречените "женски номера" ..трябва ли да се тълкува като лек намек от момчето да обясни,че не е заинтересован от самата теб или просто иска да видиш колко може да се помъчиш да го спечелиш?

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Като искам нещо отивам да си го взимам , без простотии . Еб*ла съм ги кой кво прави и защо . Нямам нерви и време за глупости, да се моля и да се мотая около п*тю, който няма уста да си каже дали к*ра го сърби , или г*за.
    Не исках да цензурирам със звездички , ама иначе ще стане дебилно - кур, гъз
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

напълно те разбрах мацко..евала за коментара

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Като искам нещо отивам да си го взимам , без простотии . Еб*ла съм ги кой кво прави и защо . Нямам нерви и време за глупости, да се моля и да се мотая около п*тю, който няма уста да си каже дали к*ра го сърби , или г*за.
    Не исках да цензурирам със звездички , ама иначе ще стане дебилно - "мъжки полов орган", "задни части"
    И аз съм на абсолютно същото мнение, за жалост подобно поведение често се тълкува по много грозен начин...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Така е , грешно се тълкува, но реално това е пестене на ресурси
    Гледам го от практичната гледна точка ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Кви женски номера кви пет лева

Един мъж ако знае какво иска,действа и си го получава.Останалото са пубертетски изпълнения.

трябва ли да се тълкува като лек намек от момчето да обясни,че не е заинтересован от самата теб
    Това.

С една вметка - това съм го правил като съм бил 5-6-7 клас и ми е било неудобно да си кажа ,че не харесвам момичето Х ,че да не й стане неприятно.
    Разбира се ,много по-добре е да си го кажеш малко по-деликатно и в прав текст ,но на някои хора явно дори за това не им стигат топките.
    Както и да е ,не мисля ,че трябва да го възприемаш крайно отрицателно - явно някой все пак го е грижа да не ти накърнява достойнството ,което все пак си е похвално ,макар и да носи повече негативи.

Знам ли ... ;д

Цитирай Първоначално написано от Lelouch
    трябва ли да се тълкува като лек намек от момчето да обясни,че не е заинтересован от самата теб
    Това.

С една вметка - това съм го правил като съм бил 5-6-7 клас и ми е било неудобно да си кажа ,че не харесвам момичето Х ,че да не й стане неприятно.
    Разбира се ,много по-добре е да си го кажеш малко по-деликатно и в прав текст ,но на някои хора явно дори за това не им стигат топките.
    Както и да е ,не мисля ,че трябва да го възприемаш крайно отрицателно - явно някой все пак го е грижа да не ти накърнява достойнството ,което все пак си е похвално ,макар и да носи повече негативи.

Знам ли ... ;д

абе ма*ната му на достойнство т.н. ..аз да не съм 1 клас да се сърдя..по-добре да ми го каже в прав текст..ей така и така не ме кефиш..ще ми бъде гадно там няколко дни ..да осъзная,че не си заслужава ..и ще забравя ..ама да ми се дърпа ..да ми намеква,че като се бързало не е интересно и някакви такива.. малко тъпо

Мега фен Аватара на xoxi
    Преди време един ми правеше такива номера.
    Попитах го в прав текст какво иска, той взе да ми се обяснява като първокласничка. Наложи се аз да показвам мъжката си страна.

Като цяло мнението ми за хората, които се опитват да се измъкват с такива номера не е много добро. Независимо дали става въпрос за момчета или момичета.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Един мъж ако знае какво иска,действа и си го получава.Останалото са пубертетски изпълнения.
    Няма какво да добавя,напълно подкрепям това мнение

anonymous708973
    Guest
    ей така и така не ме кефиш..
    Искаш да ти кажат това, защото не ти се е случвало.

И на мен не ми се е, но знам, че няма да ми хареса. Човек, който е прекарал известно време с мен... изведнъж да ми каже "Ми не ме кефиш" - няма да се обидя като жена, а като човек, ще го приема като критика към личността си.

thumbs up за показването на мъжка страна. Еми, не може всички да си играем на тука има, тука нема.

Е то при жените , трябва да се правиш малко на луд

Град
    Враца
    Амиии гледай сега...един себеуважащ се мъж,не използва никакви намеци или така наречените ''женски номера''!Винаги един мъж тряя да е наясно първо със себе си,после със чувствата си.След като вече е наясно с тези чувства,той никога не тряя да ги спестява или да ги премълчава.Тези чувства след като вече са породени от обекта на желанието,той не тряя да използва такива пълни щуротии като намеци или прословутите номера!
    ARSENAL TILL I DIE ! VCC

anonymous708973
    Guest
    един себеуважащ се мъж не използва никакви намеци
    Грешка. Намеците засилват напрежението и правят нещата сладки.
    Бъркаш ги с пу*кенските номера.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Като искам нещо отивам да си го взимам , без простотии . Еб*ла съм ги кой кво прави и защо . "
    Същото.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    След като ти го е казал директно,значи наистина е така.
    Ако се държи,сякаш не се интересува от теб вече може да е 'номер',за да задържи интереса ти.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Зависи какъв човек е срещу мен и до каква степен съм хлътнала. Мога да бъда директна. Също така съм доста срамежлива и въобще да прецакам всичко.

Най-много обичам флирта.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Обикновено ако един мъж няма интерес към някоя жена.. то това си личи много ясно. Т.е. не бива да се тълкува по друг начин.

Така че женските номерца от мъжка страна са по скоро от пубери(на акъл и развитие) с ниско самочувствие, чакащи някоя да им го вдига

Сбито казано - тълкувайте мъжете буквално. Ние игрички не играем Ако искаме секс ще насочваме играта към секс, ако искаме връзка ще насочим играта натам. Но няма начин да искаме нещо и да не водим ситуацията на там.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Така че женските номерца от мъжка страна са по скоро от пубери(на акъл и развитие) с ниско самочувствие, чакащи някоя да им го вдига
    Ей такива индивиди като теб и няколкото преди теб са ми невероятно забавни.
    Какви думи ,какво нещо.
    Така като те гледам сигурно не са ти го и вдигали ,но мята ли мята огън и жупел че да се разграничи като поредния с претенции за 'алфа'.

//
    За да не ви хрумне да давате израз на еднопоточната си мисъл - просто ми е непонятно откъде-накъде си позволявате да давате подобни определения.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Лелончо - дай друго адекватно обяснение, ако можеш. Щото и ти си ми много забавен с хейтърското ти за момента поведение

На мен кой ми го вдига мисля не е твоя работа. Алфа-та е буква в гръцката азбука. В Беге му казваме по друг начин.

А щом ти е непонятно - що се буташ изобщо?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Дайте първо да се уточним кво разбира всеки под "женски номера"?
    Щото аз играта топло-студено (в приемливи граници) и намецитие си ги имам за част от флирта, не за номера.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Дайте първо да се уточним кво разбира всеки под "женски номера"?
    Щото аз играта топло-студено (в приемливи граници) и намецитие си ги имам за част от флирта, не за номера.

И аз така. Ако става въпрос за повърхностните работи...омг.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Зависи! Не всички мъже действат. Някой се правят на п*тки.

anonymous708973
    Guest
    За тва им викат пу*ки, не мъже

^Поне спрямо написаното в ОП явно става дума за опит на момчето индиректно да се отърве от някоя натрапница. Аз с такова впечатление останах. Дали ще я размотава или ще й го каже в прав текст - резултатът е един и същ.
    Не си говорим за намеци с цел свалка ,а за намеци с цел 'чупката'.

//Хейтвам wanna-be-та и комплексари. Я виж как от надъхан мъжага се превърна в обясняваща се госпожичка.

Както и да ,аз се омитам от този раздел ,сборище на грозници и комплексари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си