.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    anonymous708973
    Guest
    Дай в секс, там поне не се разтягат локуми, които имат нулево приложение в реалния живот.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ей така и така не ме кефиш..
    Искаш да ти кажат това, защото не ти се е случвало.

И на мен не ми се е, но знам, че няма да ми хареса. Човек, който е прекарал известно време с мен... изведнъж да ми каже "Ми не ме кефиш" - няма да се обидя като жена, а като човек, ще го приема като критика към личността си.

thumbs up за показването на мъжка страна. Еми, не може всички да си играем на тука има, тука нема.

не са ми го казвали???и по-лоши неща са ми казвали и случвали :X някои нищо не са ми спестявали ..но това беше едно време... сега мисля е мога да ги преодолея тези неща,явно тогава прекалено много ми пукаше,а и доста кретени срещах ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

..за мен женските номера са точно това да се прави на недостъпен..хем да знаеш,че ти е в кърпа вързан,хем не .. един вид го играе малко "труден"..търси ме,пишем си,търси контакт с мен,но когато го попитах вчера дали има работа..той веднага си измисли нещо,за да не мога да продължа разговора с въпроса "Хайде да излезем" ..мина с това,че трябва да бъде с баща си докато замине пак на работа в др град..и попитах го "значи не е определено времето" и той отговори "Да не се знае.." .. сега може ли, Бога ми,да го разбереш дали наистина иска нещо или просто деликатен начин да ме разкара?

^ Върти те. Като ти се прави на недостъпен ти се прави на отпочиващ.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

anonymous708973
    Guest
    Мхм. Накарай го той да те гони малко, да види какво е.
    Попринцип съм много против игричките, но лично мен ме дразни като ми се правят на две и половина.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи к'во се разбира под "женски номера".
    Харесва ми да има някаква тръпка, но да си играем на "искам, не искам" нямам нерви .. достатъчно такива п*тки съм срещала, че да ми е писнало!

^именно!

Мъж, който се държи уклончиво, въртеливо, поведение "искам, не искам", декларация, че иска да му търчиш след Д-то за мен е п??ка. С ниско самочувстиве. На мен са ми неприятни момиченца с такова поведение, за МЪЖЕ кво остава. П??ки.
    Едно е да се държиш нормално, може би леко резервирано, вместо отчаяно и прилепчиво, а съвсем друго е да се правиш на недостъпен и да разиграваш хората като някаква п??ка. Все едно хората са ти клоуни. Тва си е точно вдигане на самочувствието. Това много хора го правят - и жени, и мъже. Ама по-добре да забравят. Никой не обича да го разиграват.
    Ок, да иска да ме прецени - да. Колкото време му трябва. Да ми покаже че не е лесен и има критерии - ок. Но да прави някви уклончиви намеци, да подвежда и пр. е жалкарско.

Ако става дума за рязане - тук вече много мъже са пълни п??ки. Не е лесно да отрежеш някого с уважение. По-лесно е да го правиш на глупак с намеци. Което само показва че нямаш никаква смелост и едва ли не ти се вижда мега трудно да се справиш с едно отрязване.. А уж сме мъжкари. Леле, колко мъжкарско.
    Да те е страх и да не можеш да кажеш на някого, че не искаш да си с него те прави п??ка и половина. Без достойнство. Страхливец. Просто е много тъпо да си намираш оправдания, все едно другия ще те изяде. Безтопчие отвсякъде. И неуважение към човека, щом го правиш на глупак.

Ном, респект :Д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Хич не ми допадат тези номера...едно е да има малко напрежение,заигравка,но женските номера са си за жените.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ^именно!

Мъж, който се държи уклончиво, въртеливо, поведение "искам, не искам", декларация, че иска да му търчиш след Д-то за мен е п??ка. С ниско самочувстиве. На мен са ми неприятни момиченца с такова поведение, за МЪЖЕ кво остава. П??ки.
    Едно е да се държиш нормално, може би леко резервирано, вместо отчаяно и прилепчиво, а съвсем друго е да се правиш на недостъпен и да разиграваш хората като някаква п??ка. Все едно хората са ти клоуни. Тва си е точно вдигане на самочувствието. Това много хора го правят - и жени, и мъже. Ама по-добре да забравят. Никой не обича да го разиграват.
    Ок, да иска да ме прецени - да. Колкото време му трябва. Да ми покаже че не е лесен и има критерии - ок. Но да прави някви уклончиви намеци, да подвежда и пр. е жалкарско.

Ако става дума за рязане - тук вече много мъже са пълни п??ки. Не е лесно да отрежеш някого с уважение. По-лесно е да го правиш на глупак с намеци. Което само показва че нямаш никаква смелост и едва ли не ти се вижда мега трудно да се справиш с едно отрязване.. А уж сме мъжкари. Леле, колко мъжкарско.
    Да те е страх и да не можеш да кажеш на някого, че не искаш да си с него те прави п??ка и половина. Без достойнство. Страхливец. Просто е много тъпо да си намираш оправдания, все едно другия ще те изяде. Безтопчие отвсякъде. И неуважение към човека, щом го правиш на глупак.

Ном, респект :Д
    А ти си честен/на ,откровен/а ,отворен/а ,чистосърдечна и не ти прави ни най-малко удоволствие някой да се влачи след теб.

Или просто не ти се е случвало.

А най-обичаш да даваш генерални определения за хора ,с каквито бих казал не си имал/а никакъв досег.

Но все пак имаш мнение.

И все пак е от невероятно значение да го кажеш с точно с толкова неприязън.

Може би са те разигравали ?

Едва ли.

Може би се нуждаеш да определиш някого като п*тка и жалкар ,разграничавайки се от 'онези' ?

Да говориш с такъв езиков подбор за неща като чест ,достойнство или смелост ... ето това е жалко.

Със сигурност.

Супер фен
    Ако едно момиче не ме привлича сексуално и иска по някакъв начин да задълбаем няма как да стане. В такъв случай процедирам стандартно и обяснявам, че отношенията ни ще бъдат чисто приятелски. В това отношение момичетата грешка нямат и в 99,9% от случаите разбират за какво говоря. Така е когато няма его и тестостерон. Нямам нищо против да бъда приятел с непривлекателни (за мен) момичета. В крайна сметка те не са виновни, че са такива. Пък има полза от тях защото имат хубави приятелки .

Но ако някоя ме натовари по някакъв начин и продължи и продължи, ако ще и най- голямата красавица да е ще се постарая да и оставя дълбок емоционален белег върху психиката и. В това отношение не увъртам, не усуквам, а атакувам словесно.

Ако разбера, че мадама проявява интерес към мене и ми е симпатична определено ще се постарая да излезем, без да и въртя някакви номера. Като ако тя прекали с игричките процедирам както съм написал по- горе.

И така момичета- не си мислете, че всички мъже са путки. Такива винаги е имало и ще има занапред. Това, че наборчетата ви се държат така е нормално. Така са научени- "момичетата се правят недостъпни, дай и ние да се правим на такива".

Всичко си зависи от характера на човека.

Поздрави.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    "Женски номера"

Много обичам ей такива класификации.
    Я някой да ми дефинира "женски номера".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Номера,правени от жени

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Номера,правени от жени
    Тва определение противоречи на цялата ви "мъжка" политика

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^ Именно затова написах първия ми пост в темата.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Номера,правени от жени
    Тва определение противоречи на цялата ви "мъжка" политика
    точно това е смисъла,че по приляга на едно момиче да ги прави тия неща,отколкото на момче за това така се наричат..
    ...хайде щом за теб всичко това противоречи.. запознай ме с МЪЖКАТА политика !

Град
    Варна
    Мило момиче, няма такова нещо като "женски номера". Това е някакъв стереотип, който се опитва да бъде наложен.
    Има и мъже, които са нерешителни, страхливи и неспособни да се обвържат. Даже се среща по-често сред тях. Само че му викаме "мачовщина" - да са с колкото се може повече жени

"Мъжки номера".

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Преди време един ми правеше такива номера.
    Попитах го в прав текст какво иска, той взе да ми се обяснява като първокласничка. Наложи се аз да показвам мъжката си страна.

и на мен ми се е случвало
    идваше ми да го набия накрая...мразя такива педалски (нищо против гейовете) изпълнения..или казваш като мъж ''искам връзка'', ''искам секс'' и т.н. или си стой сам до края на дните си..
    предпочитам да има лека игра, ама да е ясно кой какво и защо го иска..а не с врътки от по няколко месеца и аз да се чудя всеки ден ''тоя ебава ли се с мене или е сериозен''..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ооо един месец..коя е тая лудата където ще го чака толкова много говоря за нещо от седмица..две най-много..то това един месец еее чисто самоубийство..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си