.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Косата ми опада

Имам следния въпрос.На 16юли си направих косата черна с къна.След това коггато почна да пада къната и косата почна да пада.Имам някакво наследствено заболяване,появяват се ранички с люспички по скалпа,лекуват се с катранен шампоан.Исках да попитам може ли да е някакво друго заболяване много се притесних,защото знам,че и при рака опада косата,както и др фактори.Не я изправям често,но къната може да е виновна,може и защото я правих с какви ли не оцветители и пяни за коса.Не знам какво е почнах да ползвам маска,но вече 3 седмица няма ефект.Моля дайте ми съвет.
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ^ да

Както казаха-спри да тормозиш косата си с пяни,боя,изправяне и т.н. и ще се оправи.Есента е сезон,през който косата пада повечко,така че и това може да е фактор.. Като ти се оправи след 1 месец не почвай веднага да нанасяш бои,лакове на косата си и да й правиш термична обработка.. Извършвай тези процедури рядко,ако искаш да имаш здрава и хубава коса.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Да,благодаря на всички.Малко съм не информирана,съжалявам!

theeye770,съжалявам за раздела,просто нали ви казах,притесних се дали не е някаква болест.И дали от това,което ми има може да се получи.

Благодаря ви много на всички!

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    ОМГ!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Явно не разбирате от дума.
    Хубаво, щом дръзвате да поставяте диагнози, ще си понесете наказанията.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Окапване на коса и ранички по скапла не ми звучат добре. Наистина есента е сезон на косопада и на много момичета и жени им капят косите - нормално. Но така както го описваш, не ми изглежда съвсем нормално - цели кичури коса ли ти падат? Може наистина да пробваш да спреш да третираш косата си с всякакви лакове, пяни, преси, маши и сешоари и да я подхранваш с домашни маски и качествена медицинска козметика. Но може би да имаш нужда и от вътрешен прием на витамини. Ако не видиш подобрение в скоро време иди на лекар!

Супер фен Аватара на badsector
    Може да е ЦЕНЗУРА, но докато не отидеш на лекар, няма как да разбереш. Невъзможно е да се направи правилна диагноза по форум. Колкото до самото окапване, явно влияят повече от един фактор. Основните, които можеш да промениш са да започнеш да се храниш правилно и да спреш да правиш каквито и да било процедури с косата си, различни от сресване, измиване и подстригване. Това включва спирането на употребата на лакове, пяна, гел и всякакви супер вредни химии, боядисване, изрусяване, къдрене, изправяне и други опасни процедури... Сещаш се, носиш я натурална, за да е здрава. Проумейте го, че колкото и да не си харесвате косата, като започнете да я измъчвате, със сигурност няма да я харесвате повече.

Т. 13
    kalpazanka

Благодаря на всички,които ми отговориха сериозно.Относно заболяването лекар го откри,лекар ми каза как да се лекувам.Не знам,четох,че може и на нервна почва да е.Спряла съм да е третирам,маски правя много,почвам да пия витамини.Без сирене и риба не мога да живея,вода пия много и натурални сокове.Защо ли направих грешката да я къносам?!
    Относно изправянето-Рядко се случва,даже не я изправям,а я правя на вафлички.Къдрила съм я 2/3 в живота си с маша,но предпочитам ролките.
    Много се притеснявам и се радвам за всеки получен отговор Благодаря!

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    ОМГ!

най-добре отиди на дерматолог. чувала съм за ужасни случаи и най-добре погледни по сериозно на нещата. иначе конските витамини веднага спират косопада. тривитаминол или то вече е Витаминол АДзЕ. аз принципно съм с тънка коса и никога не е била особено гъста не е и рядка и постоянно я третирам с какво ли не и ми я къдрят топират изправят въоще на нищо ставаи само това ме спасява. та косата ми е уникална от тривитаминола. пак е тънка но е страшно гъста.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си