На мен са ми правили.

Както си ритах на стадиона веднъж и нещо ме сви стомаха ... Като се прибрах пипнах там ,където ме болеше стомаха и имаше нещо като топче. Баба ми ми каза ,че е апендицит ... Аз не повярвах ... закараха ме бързо в болницата и ми казаха че след 1-2 часа ще ме оперират... Излязохме навън купих си 1 пижама от най-близкия магазин върнах се сложиха ми система вкараха ме в операционната (бях с пижамата). Приготвяха се тама за опирация беше много яко да ги гледаш и така ... слагат ти тама некви неща на краката да не мърдаш ,връзват ти едната ръка (поне на мен така) , нещо ти наместват главата да е на ниско , светкат нещо отгоре , ... през това време ми дръпнаха и долнището на пижамата ... (аз не очаквах защото при мен това топче не беше много надолу ,но ... какво да направя) след това дишах райски газ и така ... нищо не усетих ... след като се събудих гадното беше докато изляза от упойка ... после боли само разреза ... (особено ако мърдаш) ,но ми удариха инжекция в гъза и ми попремина болката ... после трудно спах същата нощ ... другия ден пак е леко кофти (тогава се опитах да ходя ,защото исках да ида до кенефа а не да пикая в буркан ...) и на другия ден ме изписаха ... след това лежиш във вас (много по яко е) и със всеки изминал ден се чувстваш по-добре . След 1-2 седмици отиваш да ти свалят конците ... и това не боли ...

Не бях сам в стая... имаше и други ... бях 8-9 клас.

Нищо страшно не е операцията (една от най леките операции е)