- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Операция на апендиксът-Как беше при вас?
Мен ме оперираха преди 2 години.Никой нищо не ми връзваше(става въпрос за краката и ръцете).Бях с пижама,но в операционната ме накраха да се съблека чисто гол(това всъщност беше една от най-гадните части,защото имаше около 5-6 сестри всички над 50 години)и като ме сложиха на операционната маса,ги гледах как се приготвят за операция после ми сложиха маската и айде...Като се събудиш е най-гадно,защото те боли(особено мен,като ме караха на легло до моята стая,минаваха през някакви като прагове на вратите и се друсаше адски здраво и умирах от болка) и после повърнах специално аз и заспах.Да кажа само,че 2 пъти са ме оперирали с пълна упойка и 2-та пъти повърнах 15-20мин след като ме пусне упойката.После седях 2-3 дена и ме пуснаха.И другото гадно,но не чак толкова е махането на конци(боли малко,но не е кой знае какво).
Другото което е,твоят апендикс е като моя-хроничен.Затова са ти казали,че можеш да я отложиш.Апендиксите са 2 вида-хроничен и остър.Острия става един път,и докато не го извадят не ти минава.А хроничния може да те заболи веднъж на 5 години веднъж на 10 може и през месец и отшумява.Но идва и момент,в който вече е неизбежно(като при мен)и трябва да се извади.За съжаление мен ме приеха по спешност,защото лекарите,които ме гледаха в болницата бяха некомпетентни и ми казваха,че са газове да не се притеснявам.Та не ми се мисли ако не бях отишъл в спешното,да ми кажат,че е апендикс...
"Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. Never surrender."
— Tupac Shakur