- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- WINDOWS 7
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Искам да попитам случайно откъде се купува оригинален WINDOWS 7.И има ли смисъл дали е ще е оригинален или няма разлика от пиратските ОС .И колко струва .Знам че има няколко вида W7 аз искам един пакет добър за домашен компютър ,нали се сещате за игри ,програми и еи такива тинейджъррски неща .
Струва ли си 200$ за да си инсталираш осакатена версия на Windows, докато за 20-30 кинта всеки ще ти инсталира Ultimate версия от замунда, при това на домашния комп....
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Professional версия е 320 лева +- в зависимост от курса на долара.

Ако реално имаш излишни пари и ти се дават за глупости - защо не. Попринцип от оригиналното няма по-добро (от към софтуер поне), но при наличието на Zamunda.net ми изглеждат като пари на вятъра... както си прецениш, де.
www.opensuse.org оригинално и за без пари
Еми ултимейтката в Мултирама беше към 400кинта а аз лично имам един сръчко дето му плащам по 15 кинта когато требе да ми преинсталира компа щото хич не мога
Първоначално написано от GregoryHouse
Можеш да си го купиш от Технополис , Техномаркет , Мултирама. Единстеният проблем , който ще имаш ако не си го купиш оригинален , е че постоянно ще ти изкарва прозорче за изтекъл лиценз. И другият проблем , че не можеш да си инсталираш Microsoft Security Essentials. На твое място , бих си изтеглил пиратска версия
Bugattitto